Huis in Hoevenen - EST8

Verkocht

Hoevenen

134 m²

€ 325 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Charmante met zorg onderhouden gezinswoning met 3 slaapkamers, grote garage en diepe zuidwest tuin

Halfopen bebouwing | Ruime zonnige zuidwest tuin | 3 slaapkamers | Veel lichtinval | ca 587 m² grondoppervlakte | Ruime garage van ca. 25 m² | Oprit voor ca. 3 wagens | Dak recent vernieuwd | Vlakbij invalswegen

In een aangename straat in Stabroek wacht deze halfopen gezinswoning op u. De woning is altijd met zorg onderhouden. Dankzij de ruime indeling met 3 slaapkamers, woonkamer, eetkamer en keuken met veel lichtinval hebt u heel wat mogelijkheden bij een mogelijke renovatie. De diepe tuin is zuidwestelijk georiënteerd en geniet de ganse dag van de zon. De extra grote garage met opbergmogelijkheden is een surplus. Ook de ruime zolder biedt telbare mogelijkheden. Klinkt als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Hal: u bereikt de voordeur via de lange oprit naast de woning. Dankzij het glasraam krijgt de hal een zeer charmante sfeer. U neemt de trap naar de eerste verdieping en de kelder. Ook geeft de hal u toegang tot de leefruimte.
  • Leefruimte: de leefruimte met woonkamer en eetkamer heeft een groot raam vooraan dat voor veel daglicht van ’s ochtends tot ’s avonds zorgt. Centraal in de leefruimte staat de ingebouwde haard die zorgt voor sfeer en gezelligheid tijdens de koudere wintermaanden. Deze ruimte is voorzien van rolluiken.
  • Keuken: vanuit de eetkamer wandelen we richting keuken, ook hier geniet u van veel lichtinval door het grote raam boven het aanrecht. De keuken is qua looks wat verouderd maar nog in prima staat. Deze is momenteel voorzien van een gasfornuis van Bosch, een losstaande koelkast en dubbele spoelbak. Verder is hier aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. Ook hier vinden we weer rolluiken.
  • Badkamer: vanuit de keuken bereikt u de badkamer. De badkamer heeft een ligbad en enkele wastafel.
  • Veranda: de leefruimte geeft toegang tot de veranda. In de veranda neemt u de deur naar het apart toilet. Ook vindt u hier langs weerzijde veel bergruimte. En dankzij het dakraam komt ook hier zeer veel daglicht binnen.
  • Overdekt terras: aansluitend aan de veranda bevindt zich het ruime overdekte terras. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te genieten. Klaar om te barbecueën?
  • Zonnige en grote zuidwest tuin: de lange tuin is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Ook hier weer mogelijkheden te over voor buitenmensen die dromen van een groentetuin. Achteraan staat momenteel al een handige tuinberging en een groot kippenhok. Ook heeft u achteraan een uitgestrekt zicht over de velden.
  • 3 slaapkamers: op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers van 14, 12 en 6 m² met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen dankzij de halfopen bebouwing. In de tweede slaapkamer bevindt zich ook nog een apart toilet.
  • Zolderverdieping: een zoldertrap brengt u naar de zolder van ca. 30 m². Die werkt u verder af zoals u wilt: berging, speel- of hobbykamer, … Mogelijkheden genoeg!
  • Kelder van ca. 5 m²: via een deur in de hal neemt u de trap naar de kelder. De kelder is droog en ideaal om uw wijn of droge voeding in te bewaren.
  • Garage: via de lange oprit komt u bij de garage met automatische poort. De ruime garage is 25 m² en voorzien van ramen die zorgen voor aangenaam daglicht. Voor de klussers is er elektriciteit voorhanden.
  • Gemetste serre: achter de garage staat nog een ruime serre van ca. 12 m2. Ideaal om zelf groenten en fruit te telen.  
  • Oprit: u rijdt langsheen het huis richting garage op een verharde oprit. Op de oprit is er parkeerplaats voor ca. 3 extra auto's.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. De beveiligde PVC ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De ramen op de gelijkvloerse verdieping zijn reeds voorzien van rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. Ook is de woning reeds beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen want de ramen hebben horren. U verwarmt met centrale verwarming op gas met een ketel van Vaillant. Het zadeldak werd al vernieuwd.

Vlakbij groen, het centrum en invalswegen
Deze woning ligt vlakbij het centrum en invalswegen. Op amper 7 minuten bent u met de wagen aan het befaamde Picoloplein met al zijn winkels. Een bushalte treft u op amper 200m van de woning en scholen zoals De Rekke en Sint-Calasanz liggen vlakbij. Na amper 10 met de auto of 25 minuten fietsen kuiert u al rond in Grenspark Kalmthoutse Heide, een natuurpark van 37,5 km2 met 24 bewegwijzerde wandelpaden.  De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevindt zich op ca. 4 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 325 000 per maand

Adres:

Hoge Weg 203 - 2940 Hoevenen

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1956

Bewoonbare opp.:

134 m²

Grondoppervlakte:

587 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 823

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

502 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Hoge Weg 203 - 2940 Hoevenen

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap