Appartement in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

74 m²

€ 249 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Zeer energiezuinig en zonnig appartement in een modern gebouw (2012) met terras en ondergrondse parking aan de Golf van Brasschaat

Energiezuinig (!) EPC 100 - A LABEL | Elektriciteit conform | Onmiddellijk instapklaar | Ventilatiesysteem Renson | 2 slaapkamers | Terras én balkon | Zeer verzorgd en jong gebouw uit 2012 | Lift van app. tot -1 | Autostaanplaats €22.000 | Fietsenstalling | Gunstige ligging en groene omgeving  


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit appartement in residentie ‘Beukenhof’ te Brasschaat trekt u zo in. Er zijn twee slaapkamers, een leuk terras, een badkamer, een open keuken en een aangename leefruimte. Bovendien heeft u een individuele autostaanplaats in de ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. Het appartement ligt in een rustige groene omgeving net buiten het bruisende centrum van Brasschaat, dus beter kunt u het niet hebben. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met gastentoilet: u komt op de eerste verdieping langs de verzorgde traphal of de lift (Schindler). Wanneer u het appartement betreedt, komt u in de inkomhal die doorloopt naar de leefruimte met open keuken. Er is een gastentoilet met handenwasser en aan het einde van de gang is een vestiairekast voorzien, heel handig om uw jassen en tassen in op te bergen.
  • Lichte en zonnige leefruimte: aan de voorzijde van het gebouw ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het zonnige balkon.
  • Keuken: in de leefruimte staat de open keuken, gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken is voorzien van een kookvuur, ingebouwde oven, microgolfoven, dampkap en koelkast. Verder ligt er een tegelvloer, makkelijk in onderhoud.
  • Berging: aan de keuken heeft u een handige berging om uw voorraad in op te bergen. U vindt er ook een aansluiting voor uw wasmachine en droogkast, de zuinige condensatieketel van Vaillant en de unit van het ventilatiesysteem.
  • Twee slaapkamers: aan de achterzijde gelegen vindt u 2 slaapkamers van ca. 13 en 8 m2.
  • Terras en balkon: achteraan het gebouw treft u een leuk terras van 6 m² met zicht op groen. Het terras is voldoende ruim om er een tafeltje en 2 stoelen te plaatsen. Vooraan, in het verlengde van de leefruimte, bereikt u via een schuifraam het balkon. Schuif het raam bij mooi weer open en u vergroot het open gevoel van uw leefruimte.
  • Badkamer: in de badkamer krijgt u een ligbad met douchemogelijkheid, een wandmeubel met dubbele lavabo en een spiegel.
  • Ondergrondse autostaanplaats: via een makkelijk toegankelijke inrit met automatische poort op afstandsbediening bereikt u de ondergrondse autostaanplaats. Deze is bij aan te kopen aan €22 000.
  • Fietsenstalling: in de kelderverdieping bevindt zich tevens de gemeenschappelijke fietsenstalling waar u veilig uw fiets stalt achter een afgesloten deur.
  • Huisvuillokaal: u zult nooit uw huisvuil dienen te stockeren op uw appartement, want in de kelderverdieping is eveneens een ruimte om uw huisvuil te deponeren.

Goed om te weten
De EPC-score is zeer gunstig en bedraagt 100 kWh/m2 waardoor u fors bespaart in uw energiefactuur. Het ventilatiesysteem C+ van Renson zorgt voor een optimaal wooncomfort, een gezonde luchtkwaliteit en is bovendien energiebesparend door vraaggestuurde ventilatietechnologie. U verwarmt met een individuele, zuinige condensatieketel op gas van Vaillant. De degelijke aluminium ramen met hoogrendementsglas zijn voorzien van vliegenhorren. Maandelijkse kost bedraagt ca. 102 €, incl. onderhoud en schoonmaak gemene delen, lift, beheer, tuinonderhoud, camerabewaking, ... De aangelegde voortuintjes worden ook steeds netjes onderhouden. De keuring van de elektrische installatie is geldig tot 2037.

In een groene omgeving aan de Open Golf Brasschaat
Het appartement is gelegen op de Miksebaan, recht tegenover de ‘Brasschaat Open Golf en Country Club’. Dit is net buiten het centrum van Brasschaat, zodat u kan genieten van alle rust. Toch woont u op wandelafstand van buurtwinkels en op een boogscheut van de Bredabaan, met talloze winkels, horeca en scholen. U bent op ca. 8 minuten aan de oprit van autosnelweg E19, dus op een mum van tijd bent u in Antwerpen. Om de hoek vindt u natuurdomein “De Inslag” en na een kwartiertje wandelen arriveert u bij het prachtige Park van Brasschaat, met aansluitend het enorm grote Peerdsbos. Er valt in de omgeving altijd wel iets te beleven!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 000 per maand

Adres:

Miksebaan 267 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2012

Bewoonbare opp.:

74 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 973

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

100 kWh/m²jaarepc label a

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Regenwater:

Ja

Aardgas:

Ja

Miksebaan 267 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap