Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

102 m²

€ 185 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Ruim hoekappartement met 2 slaapkamers in de Du Chastellei te Merksem

102 m2 Woonoppervlakte | Hoekappartement| Veel lichtinval | 2 slaapkamers | Kelderberging | Gunstige ligging nabij grenzen Ekeren – Brasschaat – Schoten

Op zoek naar een ruim appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers net buiten de stad, in een aangename buurt van Merksem? En houdt u van zon, ruimte en licht ? Dan is dit uw kans! Ook het dak van het gebouw werd vernieuwd. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal met bergruimte: u komt binnen in uw appartement via een solide brandwerende deur. In de aansluitende bergruimte vindt u genoeg plaats om uw jassen netjes op te bergen. Hier vindt u eveneens de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Vanuit de hal loopt u verder naar de andere ruimtes van het appartement.
  • Leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de vele en grote ramen. De leefruimte biedt plaats aan een knus salon en een eettafel. Onder de warme laminaatvloer ligt nog de originele plankenvloer.
  • Semi-open keuken: vanuit de leefruimte loopt u door naar de keuken. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een gaskookvuur met oven, een afzuigkap en een ingebouwde koelkast. En er is véél kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Ook de keuken baadt in het licht door de vele ramen.
  • 2 slaapkamers: er zijn twee ruime slaapkamers van 16 en 15 m2.
  • Badkamer met toilet: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een ligbad met mogelijkheid om te douchen, toilet en een wandmeubel met dubbele wastafel. Ook heeft uw badkamer een propere en makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar.
  • Kelderberging: het appartement heeft nog een handige kelderberging.
  • Oprit: de voortuin van het gebouw wordt momenteel gebruikt als staanplaats voor ca. 4 wagens.

Goed om te weten
Het dak is vernieuwd en geïsoleerd. U verwarmt individueel met een zuinige ketel op gas van het merk Vaillant. De ramen uit PVC zijn voorzien van dubbele beglazing. Met de handige berging en kelderberging is er bergplaats op overschot. De maandelijkse provisie bedraagt 25 euro. Inbegrepen bij maandelijkse kost: waterverbruik, het beheer van het gebouw, blokpolis, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, ...

Goed gelegen en overal dichtbij
Op een boogscheut verwijderd vindt u het prachtige Bouckenborghpark. Ook het fort van Merksem vindt u op minder dan 2 km, een recreatiedomein waar talloze verenigingen zich hebben gevestigd en waar sportterreinen, een recreatiecomplex en volkstuinen zich schuilhouden. Kortbij bevinden zich het ZNA Jan Palfijn, scholen, winkelketens, supermarkten en buurtwinkels. De halte  van tram 2&3 en verschillende busverbindingen bevinden zich op wandelafstand. De locatie is eveneens zeer vlot bereikbaar via autosnelweg, Ring en invalswegen. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 185 000 per maand

Adres:

Du Chastellei 39 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

102 m²

Grondoppervlakte:

428 m²

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 649

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Opslagruimte:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

243 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Du Chastellei 39 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap