Huis in Boom - EST8

Verkocht

Boom

88 m²

€ 250 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Recent knap gerenoveerde halfopen woning met 2 slaapkamers, gezellig terras en veel bergruimte in een rustige, doodlopende straat

Prachtige totaalrenovatie | 2 slaapkamers | Grote kelder 45 m² | Bergzolder | Tuinhuis 14 m² | Mogelijkheid tot uitbreiding | Dak- en muurisolatie | Elektriciteit conform keuringsattest tot 2047 | Veel parking | Doodlopende straat | Groene rustige omgeving | Onmiddellijk instapklaar


Op huizenjacht naar een charmante woning, grondig gerenoveerd, dat pico bello in orde is – dichtbij groen én de prachtige stad Antwerpen? Dan leiden alle wegen naar Noeveren 17 in Boom. De charmante arbeiderswoning uit 1861 werd volledig vernieuwd tussen 2019 en 2022. Een lichtrijke leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een moderne badkamer, veel bergruimte en een gezellige buitenruimte waar u geen werk mee hebt. Dat zijn nog maar enkele troeven van deze centraal gelegen woning vlakbij uitvalswegen, parken, winkels én ontspanningsmogelijkheden. Bel snel voor een afspraak, want instapklare woningen zoals deze zijn zeer gegeerd!

Indeling van de woning:

  • Hal: welkom thuis! Gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u meteen vanaf u binnenkomt. De voordeur is voorzien van melkglas waardoor daglicht naar binnen kan.
  • Lichte leefruimte met open keuken: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer van 45 m² is er een favoriet plekje voor iedereen. Er is plaats voor een gezellig salon en door de uitbouw kan er een lange eettafel staan. Nog een absolute blikvanger op de benedenverdieping is de keuken met een combinatie van witte kasten, een houten blad en een zwarte spatwand – natuurlijk verlicht door de grote, nieuwe koepel met driedubbele beglazing. De keuken heeft een oven van AEG, een flexinductie kookplaat met afzuigkap van SMEG en een wastafel. Vanuit de keuken heeft u zicht op de tuin – zo houdt u tijdens het koken altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. Als de grote raampartijen niet voldoende zijn tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots. Op heel de benedenverdieping loopt dezelfde gemakkelijk te onderhouden tegelvloer door.
  • 2 slaapkamers: een witgeschilderde houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie slaapkamers van ca. 14 en 12 m². Zet ’s nachts gerust de ramen open want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt.
  • Badkamer: we keren terug naar de benedenverdieping voor de moderne badkamer. De eyecatcher in deze badkamer is ongetwijfeld de grote, moderne inloopdouche met een kamerhoge glazen wand. Verder vindt u er een toilet en een strak wandmeubel met wastafel. Het grote raam zorgt voor een aangename lichtinval en verse buitenlucht. In de badkamer geniet u van het sound systeem met ingebouwde boxen dat u kan bedienen via bluetooth. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan.
  • Terras: als het mooi weer is, nodigt het charmant, verhard terras uit om buiten te eten. Geen gras om te maaien of onkruid om te wieden. Even met de borstel erover en ze is klaar voor gebruik. Klaar om te barbecueën? Op het terras is een op maat gemaakte zitbank voorzien en is alles mooi afgewerkt.
  • Tuinhuis: in de tuin staat er nog een uit de kluiten gewassen tuinhuis van ca. 14 m². Gebruikt u het om uw fietsen in te zetten of maken uw kinderen en een clubhuis of muziek- en gamestudio van? Of gebruikt u het als hobbyruimte? Mogelijkheden genoeg!
  • Kelder: de woning heeft een grote kelder van ca. 45 m². U bereikt de kelder via een houten trap en hebt er zeeën van ruimte om uw spullen op te bergen. De kelder is onderverdeeld in 3 ruimtes. Één ruimte werd al ingericht als wasplaats waar u de aansluitingen voor wasmachine en droogkast vindt. De andere ruimtes wachten nog op een invulling als opslagruimte, hobbyruimte, man cave… aan u de keuze!
  • Zolder: moet er nog bergruimte zijn? Via een luik in de tweede slaapkamer ontdekt u de volledig geïsoleerde bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.

Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde. Deze prachtige totaalrenovatie werd volledig vernieuwd tussen 2019 en 2022. Zowel het hoofddak als het plat dak zijn geïsoleerd alsook verschillende muren werden onder handen genomen door aan de binnenkant isolatie aan te brengen. Zelfs de zoldervloer kreeg een isolatielaag wat zorgt voor een fikse besparing op uw energiefactuur. In de pvc-ramen staat super isolerend hoogrendementsglas ++, en in de achtergevel werden de ramen zelfs voorzien van driedubbele beglazing. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk via centrale verwarming op aardgas met de energiezuinige condensatieketel van Vaillant – nieuw van 2015. Deze kan u bedienen via de slimme thermostaat van Tado waarmee u per kamer een andere temperatuur kan kiezen. Staat er nog wat op uw wensenlijstje? Ledverlichting, zegt u? Check! Led verbruikt nauwelijks energie, gaat lang mee en geeft in een vingerknip maximaal licht. Bovendien heeft de elektriciteit van de woning een conform keuringsattest tot 2047. Last but not least: indien u de woning nog verder zou willen uitbreiden is het mogelijk een extra verdiep te bouwen bovenop het plat dak in de keuken.  

Alles in de buurt
U woont in een rustige, doodlopende straat, maar toch op een zeer centrale locatie. De woning ligt op een steenworp afstand van recreatiedomein De Schorre, waar er regelmatig culturele activiteiten zijn en u rustig wandelt in het park. Op 1,6 km afstand vindt u ook het Gemeentepark van Boom met een tal van recreatiemogelijkheden zoals tennisvelden, een atletiekpiste, voetbalterreinen en een openluchtzwembad met ligweide. Verder is er ook nog een speeltuin en een terras om rustig om neer te ploffen met een drankje in de hand. Op minder dan 10 minuten wandelen bent u bij het station van Boom. Van hieruit neemt u vlot de trein, tram of bus naar overal waar u maar wilt. Op 7 minuten fietsen heeft u een grote Colruyt, en ook andere buurtwinkels en horeca zijn vlakbij.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 250 000 per maand

Adres:

Noeveren 17 - 2850 Boom

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1861

Bewoonbare opp.:

88 m²

Grondoppervlakte:

102 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 198

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

299 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Noeveren 17 - 2850 Boom

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap