Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

207 m²

€ 399 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruime, met zorg onderhouden bel-étage met zonnige, gezellige tuin in rustige straat vlakbij Hof De Bist

Top gelegen: rustig wonen vlakbij centrum Ekeren | Groene rustige omgeving | 207 m² woonoppervlakte | 7 m straatbreedte | 3 slaapkamers | Bureauruimte | Oprit en ruime, inpandige garage | Zonnige tuin en terras | Praktische trap naar de tuin | Dak vernieuwd | Nieuwe hoogrendementsketel Vaillant | Driefasenstroom


Welkom in de zeer gegeerde wijk Ekeren-Donk. Hier wacht een ruime bel-étage met een prachtige leefruimte, 3 slaapkamers, bureauruimte en ruime inpandige garage op zijn nieuwe eigenaars. De gevel is 7 meter breed en door de vele raampartijen krijgt u een prachtige lichtinval de hele dag door. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar de hoek om te wandelen en u staat in Hof De Bist voor een loopje of wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met trap: kom binnen in uw nieuwe huis en trek gerust uw schoenen uit, want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellige stek.
  • Lichte leefruimte: wedden dat u zich meteen thuis voelt? Het warme, mooie gevlamde parket zit daar zeker voor iets tussen. Aan het huis werd een stuk bijgebouwd met een lichtstraat in het plafond en grote raampartijen aan de tuinzijde. Daar staat nu het salon te blinken in het licht en het groen. Hier trekt de vrijstaande houtkachel de aandacht – goed voor uw humeur én uw energiefactuur. Aan de andere kant van de leefruimte valt de enorme ruimte voor de eettafel op. De sfeermaker en gezinsmagneet in deze ruimte is zonder twijfel de open haard. De huidige eigenaars gebruiken deze momenteel niet omdat ze reeds van genoeg warmte profiteren door de houtkachel, maar niets houdt u tegen deze terug in werking te stellen. Denk er een kop warme chocomelk bij en u wilt er niet meer weg! Aan de tuinzijde wacht er nog een leuke verrassing: een extra bergruimte. Of de ideale plek om de speelkamer, de leeshoek of een extra bureau te installeren. Hier ligt er een prachtige tegelvloer – makkelijk om schoon te houden.
  • Open keuken: de keuken vormt 1 geheel met de leefruimte – gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken is compleet uitgerust met een inductiekookplaat met afzuigkap, oven en microgolfoven van Bosch, vaatwasser van Siemens, ingebouwde koelkast en aparte diepvries. Ook hier vindt u de tegelvloer terug en zijn er moderne inbouwspots voorzien.
  • Tuin met terras en tuinhuis: via de bureauruimte achter de garage of de stevige trap vertrekkend van de eerste verdieping vindt u de mooi aangelegde tuin met veel bloemen, bomen en struiken die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Begint het te regenen? Dan verhuist u naar het overdekte terras. De composieten terrasplanken hebben de knappe looks van hout en het gemak van kunststof. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen – samen met de grasmaaier - netjes op in het grote tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.
  • 3 slaapkamers: wanneer u de trap een verdieping hoger neemt komt u uit op de nachthal. De drie ruimtes worden nu als slaapkamer gebruikt. Eentje minder nodig? Richt er dan een in als dressing, kantoor of speelhoek. Zet ‘s nachts gerust de ramen open. Want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt. In alle slaapkamers loopt dezelfde onderhoudsvriendelijke laminaat door.
  • Badkamer: de badkamer is zoals de rest van de woning: fris en licht. U krijgt een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, handig wandmeubel met brede wastafel en een kolomkast. De ramen naar buiten zorgen voor licht en verse lucht.
  • Ruime garage: via de oprit bereikt u de garage met automatische poort. U hebt er voldoende opbergruimte en u vindt er de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vroeger was dit de praktijkruimte van een kinesist waardoor er laminaat op de vloer ligt – makkelijk schoon te houden en zeer hygiënisch. Richt u deze ruimte opnieuw in voor uw beroep? Dan heb ik goed nieuws, want achter de garage is nog plaats voor een bureau. Of gebruikt u de benedenverdieping als fitness of hobbywalhalla? Mogelijkheden genoeg! Op de oprit is er plaats voor nog 2 auto’s.

Goed om te weten
Deze gezellige en goed ingedeelde bel-étage is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. U krijgt dus al een goede basis, en toch biedt de woning nog veel mogelijkheden tot bijvoorbeeld het inrichten van uw eigen praktijkruimte. Alle ramen zijn van aluminium en hebben hoogrendementsglas. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de hoogrendementsketel van Vaillant op gas. En het dak kan tegen een stootje: ongeveer 10 jaar geleden kreeg het een nieuwe roofinglaag. Dankzij de driefasenstroom kunt u ook krachtige, professionele apparaten laten werken zonder de stroomtoevoer te belasten.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk vlakbij de centrumkern – maar toch in een rustige laan vol bomen. Hof De Bist ligt achter de hoek: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op 5 minuten wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. En voor de kinderen ligt de kleuter- en lagere school ‘GO Veltwijk’ op wandelafstand door de (achter)ingang in de straat. Verder is er een bushalte op 1 minuut wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 3 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Pinksterbloemlaan 56 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1963

Bewoonbare opp.:

207 m²

Grondoppervlakte:

264 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Ten laatste 15/09/2023

Kadastraal inkomen:

€ 1290

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Toilet:

1

EPC:

346 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Pinksterbloemlaan 56 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap