Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

103 m²

€ 249 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Modern gerenoveerd dakappartement met veel lichtinval en open gevoel, 3 slaapkamers, gigantisch terras, garage en prachtig uitzicht over Antwerpen

Open en licht wonen | Volledige renovatie | Zeer ruim zonneterras van ca. 43 m² | Prachtig uitzicht | Energiezuinig | 3-dubbele beglazing | Vliegenramen en hordeur | Kelderberging | Ondergrondse autostaanplaats inbegrepen | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2042 | Lift | Veiligheidsdeur | Videofoon op smartphone


Bent u een stadsmens die niet zonder een portie buitenlucht kan? Bij dit dakappartement op de 6de verdieping hoort een groot zonnig terras, een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging. Denk daar nog een lichte leefruimte bij met een warme vloer en aan beide zijden grote raampartijen, 3 slaapkamers en een prachtig uitzicht over Antwerpen. Klinkt als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: het dakappartement ligt op de 6de verdieping en is bereikbaar via de lift tot op het niveau van uw inkomdeur. Het appartement heeft een stevige veiligheidsdeur. U komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op alle ruimtes van het appartement. Verder vindt u hier een apart toilet met handenwasser en ingemaakte kasten.
  • Leefruimte met open keuken: dankzij de grote ramen langs beide zijden baadt de leefruimte in het licht en heeft u een prachtig uitzicht over de stad Antwerpen. Er is plaats voor een eetkamer, salon en bureau. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de haard. De open leefkeuken is volledig uitgerust met volgende kwaliteitstoestellen: inductie kookvuur, afzuigkap, grote oven, combi-oven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en aparte diepvriezer. Via het grote schuifraam komt u op het zeer ruime terras.
  • Groot terras: het grote zonnige terras van ca 43 m² is zonder twijfel één van de grootste troeven van dit appartement. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. Klaar om te barbecueën?
  • 3 slaapkamers: uw appartement heeft drie slaapkamers van ca. 11 , 9 en 5 m². De master bedroom biedt ook toegang tot het ruime terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje en zonsopgang, of eindigt er in de zomer met een boek en drankje.
  • Badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. De vloer is volledig betegeld. U vindt er een inloopdouche en wandmeubel met dubbele wastafel. U hangt de handdoeken te drogen op de wandradiator en er zijn aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Kelderberging: u hebt een ruime kelderberging met voldoende plaats voor al uw spullen die u niet vaak gebruikt.
  • Fietsenstalling: en waar zet u veilig en droog uw fiets? In de gemeenschappelijke fietsenstalling is er voldoende plaats voorzien.
  • Autostaanplaats: ook heeft u in het ondergronds garagecomplex nog een autostaanplaats, deze is inbegrepen in de prijs!

Goed om te weten
Het appartement heeft individuele centrale verwarming op gas en een zuinige condensatieketel van Junkers. Ook is er een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2042. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas en elektriciteit. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Alle ramen werden ook vervangen door driedubbele hoogrendementsbeglazing. De kleine indringers worden buitengehouden dankzij de handige vliegenramen en hordeuren. In de slaapkamers en leefruimte ligt een mooie en kwalitatieve, vochtbestendige laminaatvloer. En last-but-not-least er wordt een videofoon geïnstalleerd (reeds betaald) die ook gekoppeld kan worden met uw smartphone. Zo ziet u altijd wie er aan uw deur aanbelt. Voor de gemeenschappelijke kosten van het appartement betaalt u maandelijks een provisie van ca. 168 euro. Daarin zit uw waterverbruik, het beheer en onderhoud van het gebouw en de garages, de lift, elektriciteit gemene delen, huisvuil/PMD/ papier/ glas en andere, … . Voor het reservekapitaal betaalt u maandelijks een kost van 32 euro.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt vlakbij het speelpein Distelhoek, een groot plein met een speeltuin en een restaurant met terras. Ook ligt het Runcvoortpark, Rozendael en het Park van Merksem in de buurt. Sporthal De Rode Loop en het zwembad van Merksem zijn eveneens niet veraf. U vindt er een speeltuin, basketbalveld, petanquebaan en een buitenfitness, en bankjes om ánderen te zien sporten. Op enkele minuten rijden ligt de oprit van de Ring, E19 en de A12. Er zijn meerdere scholen en winkels in de buurt. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 000 per maand

Adres:

Nieuwdreef 126 - 2170 Merksem

Bouwjaar:

1975

Renovatiejaar:

2017

Bewoonbare opp.:

103 m²

Grondoppervlakte:

6175 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

6

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1258

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

195 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Driedubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Nieuwdreef 126 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap