Huis in Wommelgem - EST8

Verkocht

Wommelgem

175 m²

€ 299 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, garage, grote kelder en zonnige tuin in Wommelgem

3 Slaapkamers | 175 m2 bewoonbare oppervlakte met kelder | Veel bergruimte | Garage | Oprit | Handige grote kelderverdieping | Leuke zuidoost tuin | Vlakbij invalswegen

U zoekt een huis met mogelijkheden – om uw ding mee te doen? Voor een mooie prijs krijgt u een degelijke woning als basis om te moderniseren. De woning ligt vlakbij invalswegen en heeft een inpandige garage, 3 slaapkamers en een grote handige kelder. Koud kunstje, zegt u? Bel dan snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: via een korte trap komt u bij de voordeur die toegang geeft tot de hal. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte en neemt u de trap of traplift naar de eerste verdieping.
  • Ruime leefruimte: in de leefruimte met warme uitstraling van een parket is er plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de grote ramen voor- en achteraan valt er de hele dag door licht binnen. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de haard.
  • Keuken met apart toilet: de keuken is makkelijk bereikbaar via de schuifdeur in de leefruimte. De keuken is qua looks wat verouderd, maar in goede staat. U vindt er een spoelbak, een gaskookvuur, en afzuigkap. Vanuit de keuken bereikt u het apart toilet met handenwasser.
  • Veranda: vanuit de keuken kan u doorlopen naar de veranda met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Vanuit de veranda neemt u de trap naar uw tuin.
  • Zuidoost tuin: vanuit de veranda komt u terecht in de tuin. De tuin is gericht naar het zuidoosten dus geniet u de hele dag door van de zon. Ideaal voor mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin.
  • 3 slaapkamers: neem de trap of traplift naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 ruime slaapkamers van ca. 16, 12,5 en 8 m² met voldoende plaats zodat u grote kasten kan plaatsen. In de slaapkamer van 8 m² is al een berging voorzien.
  • Badkamer: in de badkamer staat momenteel een ligbad dat u gemakkelijk vervangt door een inloopdouche. Verder is er een wastafel om u snel op te frissen en een handige spiegelkast om uw haar in de juiste plooi te krijgen.
  • Garage met polyvalente kelder: de woning beschikt ook nog over een ruime garage en kelder van ca. 55,5 m². Oude spullen, gereedschappen en voorraden voeding? Die kunt u hier allemaal kwijt op schappen of in kasten. Bent u een wijnliefhebber? Maak van deze kelder dan een echte schatkamer. Ook vindt u er de installatie voor de centrale verwarming op gas van het merk Vaillant.
  • Oprit: u bereikt de garage via de oprit waar plaats is voor 1 wagen.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. De PVC ramen zijn deels voorzien van hoogrendementsglas. Alle ramen zijn reeds voorzien van rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. Ook is de woning reeds beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want de ramen hebben horren. U verwarmt met centrale verwarming op gas met een zuinige condensatieketel van Vaillant. Het platte dak achteraan werd reeds vernieuwd.

Vlak bij Fort 2, oprit E313 en winkels in Wommelgem
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. Het huis ligt op een steenworp afstand van de op- en afrit E313 en de Krijgsbaan die loopt tussen Wijnegem Shopping Center en Fort 8 in Hoboken. De bus stopt bijna voor de deur en vlakbij ligt ook de eindhalte van tram 8 die via Berchem Station, Antwerpen Centraal en de Groenplaats naar Linkeroever rijdt. En waar vindt u wat groen? Op 5 minuten wandelen van uw deur, in recreatiedomein Fort 2. De rand rond het fort is een trekpleister voor fietsers en wandelaars. In het fort ontspant u zich op het voetbalveld, de atletiekpiste en de petanquebanen.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 299 000 per maand

Adres:

Autolei 104 - 2160 Wommelgem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1949

Bewoonbare opp.:

175 m²

Grondoppervlakte:

181 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 788

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

534 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Autolei 104 - 2160 Wommelgem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap