Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

204 m²

€ 574 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Aangename villa op prachtig hoekperceel van 906 m2 met 4 slaapkamers, 2 garages en grote zonnige tuin in een rustige, groene woonwijk in Brasschaat

Toplocatie in rustige en groene woonwijk | Grote zonnige tuin met overdekt terras | 4 ruime slaapkamers | 2 badkamers | 2 garages met aparte oprit | Veel lichtinval en open gevoel | Grote kelder en bergzolder | 906 m² grondoppervlakte - 204 m² woonoppervlakte | Dak vernieuwd | Pand met mogelijkheden


In een prachtige laan met statige bomen ligt een mooi onderhouden villa te wachten op haar nieuwe eigenaars. Houdt u van een open gevoel, luchtig wonen en veel lichtinval? Dan is deze vrijstaande woning met een ruime leefruimte en gemoderniseerde open keuken écht iets voor u. Met een beetje liefde tovert u deze woning om tot uw nieuwe thuis en maakt u haar klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen. U krijgt een prachtige leefruimte waarop u op slag verliefd wordt, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een handige bergzolder én kelder. Verder zijn er 2 garages aanwezig met plaats voor 2 auto’s – of richt u er 1 in voor uw kantoor of praktijk? Toch vindt u de allergrootste troef buiten: de grote tuin met zalig zonneterras. Er is genoeg plaats voor een grote eettafel en een lounge, enkele zonnebedden, speeltoestellen voor de kinderen en een moestuin. Veel plaats én mogelijkheden dus. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: zelf komt u wellicht meestal binnen langs de garage, maar uw bezoekers ontvangt u via de voordeur en de lichtrijke hal met toegang tot de leefruimte, de keuken, de kelder en de eerste verdieping via de houten trap. Uw nieuwe casa heeft een ingebouwde vestiairekast en apart gastentoilet met handenwasser.
  • Ruime leefruimte met open keuken: op de benedenverdieping lonkt de lichte leefruimte met open keuken van in het totaal ca. 55 m². Wedden dat u zich meteen thuis voelt? Het warme, mooie parket zit daar zeker voor iets tussen – deze werd trouwens reeds voor u opgeschuurd. Dankzij de vele raampartijen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op het groen rondom het huis. Er is plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot uw overdekt terras en tuin. Tijdens de koude wintermaanden maakt de houthaard het warm en gezellig in huis. De open maatkeuken met plaats voor een eettafel werd reeds gerenoveerd en heeft een brede inductiekookplaat met afzuigkap, oven, microgolfoven, ingebouwde koelkast en vaatwasser – allemaal kwaliteitstoestellen van het merk Whirlpool. Op de vloer liggen onderhoudsvriendelijke tegels en de keuken wordt verlicht door fijne inbouwspots.
  • Terras: aansluitend bevindt zich het deels overdekte terras. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. Klaar om te barbecueën?
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: de grote tuin is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Ook hier weer mogelijkheden te over voor buitenmensen die dromen van een groentetuin. Achteraan bevindt zich nog een overdekte tuinberging.
  • 4 slaapkamers: op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers van ca. 18, 18, 10 en 9 m² met ook hier weer maximale lichtinval dankzij de vele ramen en het open karakter van de woning. 1 van de grote slaapkamers heeft een wastafel – of maakt u er misschien uw persoonlijke make-up hoekje van?
  • Berging: op de eerste verdieping is er nog een extra berging. Momenteel ingericht als naaikamer, maar misschien maakt u er iets helemaal anders van zoals een speelhoek of hobbykamer.
  • 2 badkamers: ergert u zich weleens aan de drukke ochtendspits in de badkamer? Dan hebben we goed nieuws want dit huis heeft er 2: een badkamer met massageligbad en een handig wandmeubel met wastafel en één met een douche, wastafelmeubel en kolomkast. Zo maakt iedereen zich op zijn eigen tempo klaar voor de dag. Beide badkamers zijn volledig betegeld en dus makkelijk schoon te maken.
  • Bergzolder: onder het zadeldak zit nog een kleine zolder, bereikbaar via een luik.
  • Kelder: via een deur in de hal krijgt u toegang tot de kelder. Oude spullen en voorraden voeding? Die kunt u hier allemaal kwijt op schappen. Bent u een wijnliefhebber? Maak van deze kelder dan een echte schatkamer.
  • 2 garages: u bereikt de eerste garage via de oprit gelegen in de Mariëttalei. Die is ca. 21 m² groot – daar passen dus naast uw auto ook nog een paar fietsen en uw grasmachine in. U vindt er eveneens een wasbak en de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Boven de garage is er nog een handige zolder om de spullen in op te bergen die u niet vaak nodig heeft. Vanuit deze garage wandelt u rechtstreeks naar de hal. Later werd een tweede garage van ca. 23 m² bijgebouwd met een aparte oprit die uitkomt op de Rozenlaan. Deze is voorzien van elektriciteit, verlichting, een groot raam en handige deur naar buiten. Geen 2 garages nodig? Dan maakt u er een hobbykamer, praktijk of bureau van. Zeker met door de aparte oprit met carport is dit ideaal om uw bloeiende zaak in te vestigen.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd. In de houten ramen staat superisolerend hoogrendementsglas ++. Dit houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. U verwarmt de volledige woning met de centrale verwarming met een energiebesparende Vaillant-condensatieketel op aardgas. Naast de gewone kelder is er ook nog een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. En op meerdere plaatsen zijn er inbouwspots – die zijn subtiel en passen bij elk interieur.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Deze woning is gelegen op de Kattekesberg, een gegeerde omgeving in Brasschaat op een steenworp van het centrum en de Kapelsesteenweg. Hof De Bist ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Op een kwartiertje fietsen ligt het Peerdsbos met het Kasteel van Brasschaat. Op enkele minuten vindt u de openluchtschool Sint-Lutgardis en de Steinerschool De Wingerd. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. De bushalte is op wandelafstand. En de oprit naar de E19 ligt op amper 3 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 574 000 per maand

Adres:

Rozenlaan 9 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

204 m²

Grondoppervlakte:

906 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2766

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

2

EPC:

332 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Rozenlaan 9 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap