Huis in Borgerhout - EST8

Verkocht

Borgerhout

100 m²

€ 289 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Prachtige, verrassend ruime vernieuwbouw met 2 slaapkamers en aangename, zonnige tuin in rustige eenrichtingstraat

Prachtige totaalrenovatie – kwalitatief vernieuwd | Energiezuinig EPC 119 | Grote leefruimte met uitbouw | 2 ruime slaapkamers | Zolder ca. 10 m² | Kelder ca. 7 m² | Rustig wonen vlakbij Stad Antwerpen | Dak- en spouwmuurisolatie | Vloerverwarming | Hoogrendementsglas | Elektriciteit conform keuringsattest tot 2039 | Onmiddellijk instapklaar


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over dit pareltje in Borgerhout: een prachtige vernieuwbouw die er qua energiezuinigheid en materialen er met kop en schouders boven uitsteekt. Ontdek deze volledig vernieuwde woning met 2 slaapkamers, ruime leefruimte met uitbouw, wasplaats, zolder, kelder en gezellige tuin. De woning is centraal gelegen op 10 minuten fietsen van de Meir in Antwerpen. Klinkt als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: welkom thuis! Via de voordeur komt u binnen in de lichte hal – die u meteen zuigt naar de grote leefruimte.
  • Lichte leefruimte: hét hart van de woning is zonder twijfel de grote, open woonruimte van ca. 40 m² met uitzicht op de tuin. Op de vloer liggen donkere xl-tegels, in het plafond zitten ingebouwde zuinige ledspots en er valt veel licht binnen door de grote raampartijen langs de tuin- én straatkant. Er is plaats voor een gezellig salon om tv te kijken en een grote eettafel om vrienden te ontvangen. Op de hele verdieping ligt dezelfde gemakkelijk te onderhouden tegelvloer – met vloerverwarming – waarop je niet snel vuil ziet.
  • Open keuken: een absolute blikvanger op de benedenverdieping is de open keuken, gescheiden van de leefruimte door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken heeft gasvuur met wokbrander, afzuigkap, oven, koelkast en ingebouwde vaatwasmachine. Ontbijten en aperitieven doet u aan de toog van de keuken – daar is plaats voor 2 krukjes. Door het grote dakraam valt er in de keuken veel natuurlijk licht binnen en als dat niet voldoende is tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots. Extra keukentroef: de kok kookt altijd met warme voeten, want ook hier ligt vloerverwarming.
  • Tuin: een heerlijke buitenruimte met plaats voor een eettafel, een lounge en een grasveld zonder onderhoud. In deze tuin brengt u met plezier uw zomeravonden door. Schaf een BBQ aan, hang gekleurde lampjes aan de muren en decoreer met een vuurkorf en wat bloemen. Dan is dit uw kleine paradijs. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten?
  • Berging: naast de keuken is er nog een handige berging waar u de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast vindt. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen – én er is zelfs nog bergruimte over. Richt die in met wat handige planken om voedingswaren te bewaren. Daar hangt ook de zuinige condensatieketel van Bulex.
  • 2 slaapkamers: de nieuwe houten trap met oriëntatieverlichting brengt u naar de hal op de eerste verdieping – met een prachtige parketvloer. Vanuit daar krijgt u toegang tot de 2 mooie slaapkamers van ca. 21 m² en 12 m². De parket die u vindt in de gang loopt door in de tweede slaapkamer.
  • Badkamer: in deze frisse badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. Er staat een handige inloop regendouche, handdoekdroger, toilet, een groot wandmeubel met ingebouwde wastafel én er is genoeg kastruimte om uw handdoeken en zeep in op te bergen. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlicht. Wat wilt u nog meer? De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Kelder: via het gastentoilet op de benedenverdieping krijgt u toegang tot de kelder van ca. 7 m² waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Zolder: moet er nog bergruimte zijn? Via de opvouwbare zoldertrap ontdekt u de volledig geïsoleerde bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.

Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde. Het werd volledig gestript en heropgebouwd in 2013 als een nieuwbouw. Zowel het hoofddak als het plat dak werden geïsoleerd met 12 cm minerale wol. Ook alle muren en de vloer op de benedenverdieping zijn geïsoleerd. In de pvc-ramen staat super isolerend hoogrendementsglas ++. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk met vloerverwarming via centrale verwarming op aardgas met de energiezuinige condensatieketel van Bulex – nieuw van 2015. Staat er nog wat op uw wensenlijstje? Ledverlichting, zegt u? Check! Led verbruikt nauwelijks energie, gaat lang mee en geeft in een vingerknip maximaal licht. Ook alle leidingen werden vervangen tijdens de totaalrenovatie en op verschillende plaatsen zijn er energiezuinige spotjes ingebouwd: afstoffen hoeft dus niet. Dit alles maakt de epc-score zeer gunstig, namelijk 119 kWh/m²jaar. Dat betekent dat uw nieuwe woning energiezuinig is en dat ziet u aan uw lagere maandelijkse energiefactuur. Bovendien heeft de elektriciteit van de woning een conform keuringsattest tot 2039. Last but not least: planten water geven en de ramen wassen? Dat doet u met het water uit de regenwaterput. Deze is aangesloten op het wasmachine, het toilet en de spoelbak. Niet alleen uw energierekening zal dus meevallen, maar ook uw waterrekening! 

Alles in de buurt
Hier woont u overal dichtbij in een rustige straat waar 30 km/u de maximumsnelheid is. Op 10 minuten wandelen bent u bij het Centraal Station van Antwerpen. Van hieruit neemt u vlot de trein, tram of bus naar overal waar u maar wilt. Ook het Stadspark, een 11 hectare groot stuk groen midden in de stad waar ontspannen, gesport, gespeeld en tot rust gekomen kan worden, ligt slechts op 8 minuten fietsen. Op 5 minuten fietsen heeft u een grote Delhaize, en ook andere buurtwinkels en horeca zijn vlakbij.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 289 000 per maand

Adres:

Schapenstraat 37 - 2140 Borgerhout

Type bebouwing:

Gesloten

Renovatiejaar:

2014

Bewoonbare opp.:

100 m²

Grondoppervlakte:

80 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 557

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

119 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Regenwater:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Schapenstraat 37 - 2140 Borgerhout

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap