Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

181 m²

€ 539 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Lichte en instapklare woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zonnige tuin op een absolute toplocatie in hartje Kapellen

Vrijstaande woning | Doodlopende straat | Zuidgeoriënteerd terras en tuin | 4 slaapkamers | Lichtrijk en ruimtelijk gevoel | Onmiddellijk instapklaar | Grote oprit en garage van 22 m²


Op zoek naar een gezellige woning met genoeg slaapkamers voor uw hele kroost? Of met een logeerkamer, een hobbyruimte of een heuse man cave? Dan is deze open bebouwing met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime leefruimte met plaats voor een bureau of speelhoek precies wat u nodig hebt. De kers op de taart? De toplocatie: gelegen in een rustige doodlopende straat pal in het centrum van Kapellen met om de hoek het Gemeentepark. Het huis is grondig gerenoveerd met degelijke en duurzame materialen en alles is piekfijn onderhouden. Opgelet: een woning zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal en toilet: deze charmante woning combineert een modern interieur met authentieke elementen. En die sfeer proeft u al meteen bij het betreden van uw nieuwe thuis. De hal wordt gekenmerkt door haar onderhoudsvriendelijke tegels met karakter. Er is genoeg plaats voorzien voor jassen en schoenen en u vindt er de deur naar het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met eetkamer: wedden dat u zich meteen thuis voelt? Het warme, mooi eiken parket zit daar zeker voor iets tussen. Met deze woonkamer kunt u alle kanten uit. De ruimte heeft 3 delen. In het woongedeelte aan de voorzijde van het huis is er plaats voor een gezellig salon om tv te kijken. In het middelste stuk - waar de zwarte stalen deur alle aandacht trekt - kan dan weer een grote eettafel geplaatst worden om vrienden of familie te ontvangen. Het gedeelte aan de achtertuin is dan weer de ideale plek voor een bureau, speelkamer of leeshoek. Het vormt een mooie overgang naar de buitenruimte van het huis met het grote terras en de zonnige tuin.
  • Keuken met berging: van de leefruimte loopt u door naar de ruime keuken die volledig vernieuwd werd in 2017. Deze is uitgerust met kwaliteitstoestellen. U vindt er een ingebouwde vaatwasser, combi-oven, stoom-oven en flexinductie kookplaat van Siemens, afzuigkap en koelkast met diepvriesvak. De maatkeuken heeft een composieten werkblad en op de vloer liggen onderhoudsvriendelijke tegels. Naast de keuken is er nog een handige berging met extra kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen.
  • Zuidtuin en-terras: voor deze zonnige tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. In de schaduw van de boom kan u op de warmste dagen van het jaar verkoeling vinden.
  • Eerste verdieping – 3 slaapkamers en 1e badkamer: op de eerste verdieping krijgt u de masterbedroom van ca. 21 m², een tweede slaapkamer van ca. 15 m² en één van ca. 6 m². Die laatste kan u natuurlijk ook inrichten als bureau, dressing of hobbykamer. Op de vloer ligt een onderhoudsvriendelijke laminaat. Via de matzwarte glazen deur in de hal betreedt u de eerste badkamer. Deze werd nog geen 2 jaar geleden gerenoveerd en is voorzien van zwart kraanwerk. Er staat een inloopdouche, een hangtoilet en een prachtig wit wandmeubel in hoogglans. Deze is voorzien van 2 grote lades en een grote led verlichte spiegel. In hetzelfde materiaal is ook een kolomkast voorzien als extra opbergruimte. De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Zolderverdieping – ruime slaapkamer en 2de badkamer: de zolderverdieping werd volledig afgewerkt en handig ingericht waardoor deze nu plaats maakt voor een vierde grote slaapkamer. Ook hier vindt u dezelfde onderhoudsvriendelijke laminaat. Naast de slaapkamer ligt de tweede badkamer. Er staat een ligbad, douche, toilet en wastafel. Allemaal netjes onderhouden.
  • Grote voortuin met oprit: het huis ligt wat naar achteren op het perceel, weg van de straat. Hierdoor krijgt u een grote voortuin met een lange oprit waar plaats is voor meerdere auto’s voor wanneer u de grote instuif organiseert.
  • Garage: tegen de achterzijde van het perceel bevindt zich een losstaande garage met een oppervlakte van ca. 22 m². Ze kan onderdak geven aan een auto, fietsen en heel wat tuingerief.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder van ca. 17 m² en is ook voorzien van kruipruimte.

Goed om te weten
Zodra u voor de eerste keer in de woning stapt, merkt u meteen hoe verzorgd deze is. Bijna alle muren zijn wit geschilderd en op meerdere plaatsen zijn er inbouwspots. In de degelijke aluminium ramen staat hoogrendementsglas, die voorzien zijn van vliegenramen en op de benedenverdieping van rolluiken. De op maat gemaakte raamdecoratie – zonwerende en verduisterende binnenscreens en vouwgordijnen in de leefruimte – zijn inbegrepen. In 2006 werd het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd. U verwarmt het huis op centrale verwarming met een zuinige condensatieketel op aardgas.

In een doodlopende rustige straat in een groene omgeving en toch pal in centrum Kapellen
Het huis ligt in een doodlopende en dus rustige, statige laan vol bomen vlakbij de verbindingswegen naar Brasschaat, Hoevenen en Ekeren. U woont in het hartje van Kapellen waardoor u alle mogelijke winkels, horeca en scholen in de buurt hebt. Ook het Gemeentepark ligt op wandelafstand: in het openbaar park is er een tennisclub, een basketbalplein, het stadion Beaulieu, looppaden, en de kinderen leven zich uit in de speeltuin. Ook om naar het werk de pendelen woont u hier ideaal. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 1 minuut wandelen van de woning en het treinstation op 3 minuten. Als u prefereert om met de auto te gaan zit u binnen de 10 minuten rijden op de A12 richting Ring van Antwerpen, de Haven en Nederland. Kortom: een toplocatie met alles binnen handbereik.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 539 000 per maand

Adres:

Olmendreef 4 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1952

Bewoonbare opp.:

181 m²

Grondoppervlakte:

500 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1120

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

3

EPC:

411 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Olmendreef 4 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap