Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

135 m²

€ 260 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Charmante, deels gerenoveerde vrijstaande woning met grote ruimtes, 2 slaapkamers, 2 badkamers, garage, zolder en zonnige tuin.

Recente vernieuwingen | Open bebouwing | Lichtrijk en ruimtegevoel | 2 ruime slaapkamers en mogelijkheid tot zolderkamer | Grote oprit en garage | Groene omgeving | Veel bergruimte | Nieuwe ketel | Centrale ligging


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze charmante woning in Merksem die geniet van een rustige ligging tegen het Fort van Merksem aan de ene kant, en toch vlakbij uitvalswegen, winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden aan de andere kant. De woning heeft 2 ruime slaapkamers met de mogelijkheid tot een leuke zolderkamer, 2 badkamers, veel bergruimte, een grote oprit met plaats voor 2 auto’s en een ruime garage. Veel is al vernieuwd, maar toch vraagt de woning hier en daar nog een beetje liefde en magie. Koud kunstje, zegt u? Bel dan snel voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Charmante hal: als u binnenstapt, toveren de vintage patroontegels gegarandeerd een glimlach op uw gezicht. U weet: hier is het gezellig thuiskomen. Via de deur loopt u in de leefruimte met open keuken. In de witte, lichte hal vindt u eveneens de trap die leidt naar de twee verdiepingen.
  • Leefruimte van ca. 41 m²: we starten in het hart van het huis: de grote leefruimte. Een mooie, open ruimte met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Langs de achterzijde lonkt door het grote raam het terras. Komt de eerste lentezon tevoorschijn? Raam open en genieten maar! In de leefruimte ligt een gemakkelijk te onderhouden tegelvloer waarop je niet snel vuil ziet.
  • Retrokeuken: de keuken is qua looks wat verouderd, maar in goede staat en perfect functioneel. U vindt er 2 wasbakken, een gaskookvuur, afzuigkap en véél kastruimte. Groenten snijden doet u met zicht op de groene omgeving naast de woning. Door het raam valt er ook in de keuken heel wat natuurlijk licht binnen en geniet u van frisse lucht. De keuken is momenteel wat afgeschermd, maar misschien maakt u ze wel volledig open waardoor ze samen met de woonkamer 1 groot geheel vormt waar iedereen gegarandeerd zijn favoriete plek vindt?
  • Tuin en tuinhuis: een aangelegd terras, een boom in de tuin en een gezond groen grastapijtje. In deze tuin brengt u met plezier uw zomeravonden door. Schaf een BBQ aan, hang gekleurde lampjes in de boom en decoreer met vuurkorven en wat bloemen. Dan is dit uw kleine paradijs. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen netjes op in het stenen tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.
  • Badkamer 1: momenteel is er een badkamer voorzien op de gelijkvloerse verdieping. Er staat een wastafelmeubel met marmeren blad, douche en toilet. Houdt u meer van een moderne badkamer? Ruil dan deze badkamer in voor een wasplaats en/of apart toilet. En loop door naar boven waar u een leuke verrassing staat te wachten!
  • Mezzanine – badkamer 2: op de mezzanineverdieping vindt u de tweede badkamer. Hier is geen renovatie nodig, want deze werd recent volledig vernieuwd. Met zo’n knappe badkamer stapt u ’s ochtends met plezier uit uw bed in de douche. Ze is voorzien van een handige douche, een wandmeubel met wastafel en verlichte spiegel, een kolomkast en toilet. Wat wilt u nog meer? Aan de muur en op de vloer liggen lichte tegels en dus makkelijk om schoon te maken. Er is een groot raam dat zorgt voor licht en verse buitenlicht.
  • Verdieping 1 – 2 slaapkamers: ga de trap verder op naar de volgende verdieping en vindt de 2 aangename slaapkamers van ca. 18 en 12 m². De vloer van de zolder werd in 2017 geïsoleerd met 15 cm minerale wol - dat zeker nu goed uitkomt met de huidige energieprijzen.
  • Zolderverdieping: onder het zadeldak zit nog een zolder, momenteel bereikbaar via een luik. Die werkt u verder af zoals u wilt: een extra slaapkamer, berging, speel- of hobbykamer, … Mogelijkheden genoeg! En het dakraam zorgt voor natuurlijk licht.
  • Garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage. De ruimte is ca. 17 m², daar passen dus naast uw auto ook nog een paar fietsen in.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. De woning onderging al een enorme metamorfose en is al op vele plaatsen vernieuwd. En toch behoudt u de vrijheid om er uw eigen ding mee te doen. Het huis heeft een stevige, degelijke basis. Bijna alle ramen werden al vervangen naar PVC dubbele beglazing en bijna overal zijn er rolluiken. Die zorgen niet alleen voor uw veiligheid en privacy. Ze houden ook licht, geluid, warmte en koude tegen en verhogen op die manier het isolerende effect van uw ramen. Het dak werd in 2017 volledig vernieuwd en ook het plat dak boven de garage werd onder handen genomen. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas. Verder werden er boven nieuwe vloeren gelegd, alsook de badkamer op de mezannineverdieping werd vernieuwd.

Huis in woonwijk met veel winkels in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in de wijk Kwade Velden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk, en op een steenworp afstand van het Fort van Merksem. Hier kan u niet alleen rustig gaan wandelen en genieten van het zonnetje, maar het Fort heeft ook een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en verschillende loopparcours – voor als u in een iets sportievere stemming bent. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te fietsen. Er zijn bakkers, kappers en supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Daar komen ook bussen 640, tussen Antwerpen en Loenhout en 650 tussen Antwerpen en Kapellen. Met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 260 000 per maand

Adres:

Laaglandlaan 468A - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Open

Bewoonbare opp.:

135 m²

Grondoppervlakte:

210 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 743

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Kelder:

1

Zolder:

1

EPC:

715 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Bufferzone

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Laaglandlaan 468A - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap