Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

80 m²

€ 189 500 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Verzorgd 2 slaapkamerappartement met ruime autostaanplaats en leuk terras met mooi zicht op groen

Aangename woonwijk aan pleintje | Grote, inpandige autostaanplaats €20.000 | Vernieuwd en geïsoleerd dak | Onmiddellijk instapklaar | Terras met mooi zicht op groen | Vlakbij Fort van Merksem


Zoekt u een 2 slaapkamerappartement, maar bent u ook graag buiten? Dan is dit uw kans: deze goed ingedeelde woning heeft een terras met een mooi zicht op het groen en is rustig, maar centraal gelegen in Merksem. Het appartement ligt dus vlakbij winkels, scholen en bushaltes. En met de auto bereikt u vlot de autosnelweg. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal en apart toilet: in de inkomhal vindt u de trap naar het appartement op de tweede verdieping. De hal van uw nieuwe thuis leidt naar alle kamers en het apart gastentoilet. Verder is er ook een parlofoon. De makkelijk te onderhouden tegels van de hal lopen door in heel het appartement.
  • Leefruimte met open keuken: naast de voordeur wandelt u de leefruimte van ca. 31 m² in. Hier nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg en u krijgt veel licht binnen.
  • Open keuken: in de leefruimte staat de open keuken, gescheiden door 2 togen en afgewerkt met natuursteen bladen. Zo profiteert de kok des huizes mee van de ruimte en de gezellige drukte in de woonkamer. De keuken heeft een gaskookvuur, afzuigkap en veel kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Aansluitend vindt u een handige berging van ca. 3 m².  
  • Berging: alle centimeters van dit appartement worden optimaal benut. Naast de open keuken vindt u de afgesloten berging met plaats voor een koelkast, vriezer en extra opbergruimte voor uw voorraad. Daar hangt ook de ketel van Junkers uit 2018.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van de woning liggen de slaapkamers van ca. 14 m² en 8 m², alsook het gezellige terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een drankje. In beide slaapkamers zijn er ramen - wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval - en ligt er een onderhoudsvriendelijke laminaat op de vloer.
  • Badkamer: de badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er staat wastafel en er is plaats voor een badkamermeubel. Ze is voorzien van een makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar. Bovendien vindt u er de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Grote, inpandige autostaanplaats: in de opmerkelijk grote parking is er plaats voor uw auto, fietsen én extra opbergruimte. Ze is verplicht bij aan te kopen voor €25.000.

Goed om te weten
Het dak van het appartementsgebouw werd volledig vernieuwd en geïsoleerd met 10 cm PIR in 2019.  U verwarmt de woning met individuele centrale verwarming op aardgas, met een ketel uit 2018 van het merk Junkers. In de PVC ramen staat hoogrendementsglas. Zo komt u op een mooie epc-score van 147 kWh/m². In de maandelijkse kost van €100 is inbegrepen: de blokpolis, uw waterverbruik, de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen en uw bijdrage in het reservefonds.

Appartement in woonwijk met veel winkels in de buurt
Het appartement ligt in de wijk Kwade Velden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te fietsen. Er zijn bakkers, kappers en supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Daar komen ook bussen 640, tussen Antwerpen en Loenhout en 650 tussen Antwerpen en Kapellen. Met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Runcvoortpark en het Park van Merksem vindt u rust en ontspanning – op 5 minuten fietsen of 20 minuutjes te voet. Ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 189 500 per maand

Adres:

Adelaarstraat 21 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1975

Bewoonbare opp.:

80 m²

Grondoppervlakte:

187 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 862

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

147 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Adelaarstraat 21 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap