Appartement in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

107 m²

€ 284 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Superleuk, met zorg onderhouden gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garagebox (€25.000) nabij centrum Kapellen

Licht en luchtig wonen | Ca. 107 m² woonoppervlakte | Top gelegen tussen centrum Brasschaat en Kapellen | Recente vernieuwingen | Ruime leefruimte | 2 ruime slaapkamers | Wasplaats | Gezellige tuin zonder inkijk | Lage gemeenschappelijke kosten | Garagebox €25.000


Een ruim en goed onderhouden woning centraal gelegen met een garage, gezellige tuin en 2 slaapkamers. Niet te vinden, zegt u? O jawel: uw nieuwe woning wacht op u in Kapellen. U krijgt ca. 107 m² woonoppervlakte en een leuke buitenruimte. Veel plaats dus en veel mogelijkheden om buiten van elke zonnestraal te genieten. De kamerhoge raampartijen geven u overal veel licht en een buitengevoel. De badkamer werd reeds vernieuwd, u betaalt lage gemeenschappelijke kosten en u koopt er een ruime garagebox bij aan €25.000. Huizenjager, haast u en maak snel een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de benedenverdieping van een verzorgd gebouw. U komt binnen in de inkomhal met lichte tegels op de vloer en een handige grote ingebouwde kast. Zo heeft niemand een excuus om zijn schoenen of jas te laten slingeren. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, slaapkamers, wasplaats en achter 1 van de deuren vindt u het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte: vanuit de hal stapt u via de dubbele glazen deur in de open leefruimte van ca. 27 m². Wedden dat u zich meteen thuis voelt? De warme parketvloer zit daar zeker voor iets tussen. Dankzij de grote ramen komt er veel licht binnen en hebt u een groen uitzicht op uw voortuin. Zo warmt uw appartement al bij de eerste zonnestralen op. In deze woonkamer is er plaats genoeg voor een gezellig salon om tv te kijken en een grote eettafel om familie en vrienden te ontvangen.
  • Keuken: de keuken zit nu nog wat verstopt achter een deur aan de andere kant van de woonkamer. Door de doorgang open te maken en er een keukeneiland te installeren, hebt u meer profijt van de beschikbare ruimte. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat van AEG, een afzuigkap van Novy, een koelkast met diepvriesvak, een vaatwasser en een combi bak-microgolfoven. Op de vloer liggen er onderhoudsvriendelijke tegels.
  • 2 slaapkamers: aan de tuinzijde van het appartement liggen de slaapkamers van ca. 15 en 13 m². Op de vloer ligt er een onderhoudsvriendelijke laminaat. Via de tweede slaapkamer bereikt u makkelijk de tuin met terras – u start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een glaasje wijn.
  • Tuin met terras: bent u een buitenmens? Achteraan vindt u nog de gezellige, groene tuin met terras. Die bereikt u via de tweede slaapkamer. De deur kan u zelfs openzetten bij goed weer want de schuifhordeur houdt zoemende gasten buiten en laat een frisse wind door het appartement waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras met plaats voor een tafel en een lounge-set. U hebt geen directe inkijk van de buren en u kijkt zelf uit op de groene omgeving van de buurt. Het terras is volledig overdekt, heeft verlichting en een stopcontact. Op de vloer liggen mooie keramische tegels – vorstvrij, beresterk en makkelijk om te onderhouden. Achter het terras vindt u een mooi aangelegde tuin met veel bloemen en struiken die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Uw eigen paradijs is volledig omheind.
  • Badkamer: in deze vernieuwde badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. De muur is volledig betegeld. Er staat een grote inloopdouche en onder de wastafel is er plaats genoeg voor handdoeken en zeep. Verder heeft de badkamer nog een kolomkast, een handige spiegelkast, een toilet en een afzuigventilator.
  • Wasplaats: via de hal komt u in de wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Praktisch ingericht met een werkblad, spoelbak en een grote ingemaakte kast.
  • Ruime garage: via de oprit bereikt u de ruime garage waar plaats is voor een auto, de fietsen van heel het gezin, uw tuingereedschap en wat – reeds geïnstalleerde – schappen. Via de tuindeur loopt u makkelijk tot aan de achtergelegen garage. U koopt deze garagebox bij het appartement voor €25.000.

Goed om te weten
Het appartementsgebouw werd degelijk opgebouwd in 1993. U verwarmt uw nieuwe thuis met een individuele cv-ketel op gas van Junkers en in de aluminium ramen staat dubbel glas. De spouwmuren rondom het appartement zijn geïsoleerd. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Ook de gemeenschappelijke kosten liggen laag. Deze bedragen €400 per jaar – of omgerekend: amper €33,3 per maand. Daar zit in: de gemeenschappelijke verzekeringspolis, de kosten van de syndicus en de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen. Er komt jaarlijks nog €85 bij voor het reservefonds.

Toplocatie: overal vlakbij in een groene buurt van Kapellen
Het appartement ligt op de Hoogboomsteenweg, de verbindingsweg tussen centrum Kapellen en Brasschaat. De verbinding met de snelweg E19 ligt op 9 km en de A12 op 4 km. Het station van Kapellen ligt op 6 minuten fietsen. Om de hoek liggen supermarkten, boetieks en lekkere restaurants. Na een kwartiertje met de auto of een halfuur fietsen kuiert u al rond in Grenspark Kalmthoutse Heide, een natuurpark van 37,5 km2 met 24 bewegwijzerde wandelpaden.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 284 000 per maand

Adres:

Hoogboomsteenweg 176 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1993

Bewoonbare opp.:

107 m²

Grondoppervlakte:

1085 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1085

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

278 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Regenwater:

Ja

Aardgas:

Ja

Hoogboomsteenweg 176 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap