Appartement in Mortsel - EST8

Verkocht

Mortsel

94 m²

€ 249 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Leuk gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers, terras, ruime garage met oprit voor 2 wagens en zicht op groen.

Energie-efficiënt | Supertoffe renovatie | Vlak bij parken | Garagebox + oprit voor 2 wagens verplicht bij aan te kopen aan 25.000 € | Verhuurd aan 930 € / maand


Nieuw in de aanbieding: een licht 2 slaapkamerappartement, met smaak vernieuwd en gelegen in een rustige groene straat in Mortsel op een steenworp afstand van het centrum en de parkgebieden van Fort 4 en 5. In dit 7 meter brede appartement is het aangenaam wonen. Klinkt dat als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak, want appartementen zoals dit zijn gegeerd!

Indeling van het appartement op de 1ste verdieping:

  • Inkomhal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de eerste verdieping van een klein en gezellig gebouw. U komt binnen in de inkomhal met lichte tegels op de vloer en een handige ingebouwde kast. Achter één van de andere deuren vindt u het toilet met handenwasser.
  • Woonkamer: in de woonkamer is er plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de grote ramen valt er de hele dag door licht binnen. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. De woonkamer heeft een lichte, gemakkelijk te onderhouden tegelvloer.
  • Open keuken met berging: de strakke, recent vernieuwde keuken met greeploze kasten heeft een kookeiland, een inductie kookvuur met geïntegreerde dampkap, een combi-oven, een vaatwasser, een koelkast en een diepvries. Aan de dubbele wasbak heeft u zicht op de groene straat. Trekt u de deur in de keuken open, dan komt u in de handige berging. Daar staat ook de verwarmingsketel en is er een aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Badkamer: de knappe badkamer is eveneens recent vernieuwd en heeft een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een handdoekdroger.
  • 2 slaapkamers: de slaapkamers van 14 en 10 m2 liggen achteraan het appartement. U wordt elke ochtend wakker met zicht op bomen en het getjilp van Mortselse vogeltjes. Zo stapt u gegarandeerd met het juiste been uit bed.
  • Terras met hordeur: op het gezellige zuidwest gerichte terras is er plaats voor een tafeltje en een paar stoelen. Daar sipt u van uw ochtendkoffie of luiert u in de zon met zicht op groen.
  • Garagebox: de ruime garagebox is verplicht bij aan te kopen aan 25.000 €. Deze heeft een eigen oprit met plaats voor 2 auto’s. In de box is er een dakraam voor lichtinval, een kraantje en elektriciteit aanwezig.
Verhuurd aan 930 € per maand - huurders reeds opgezegd

Goed om te weten
Het appartementsgebouw dateert van 1992 en bevindt zich in uitstekende staat. U verwarmt uw appartement met een individuele cv-ketel op gas en in de pvc-ramen staat dubbel glas. Ook de gemeenschappelijke kosten liggen laag. De meters van uw gas- en elektriciteitverbruik zijn individueel per appartement. De terrassen van het gebouw ondergingen een opknapbeurt, de verlichting in de gang werd vervangen door zuinige ledlampen en de voortuin werd aangeplant.

Bruisende, groene stad op een strategische locatie
Mortsel boomt. De stad ligt op het kruispunt van de belangrijkste uitvalswegen naar Lier, Mechelen, Antwerpen en Brussel. En bruist van het ondernemingsleven: u vindt er talrijke winkels en horeca. Er zijn veel verenigingen en in Fort 4 en Fort 5 altijd wat te beleven. In de parkgebieden zijn er picknickzones, een speeltuin en een hindernissenparcours. U gaat er fietsen en wandelen, en in de zomer zijn er activiteiten à volonté: rommelmarkten, festivals, openluchtfilms, ... Kortom: een absolute toplocatie om te wonen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 000 per maand

Adres:

Vijf-aprilwarande 31 - 2640 Mortsel

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1992

Renovatiejaar:

2019

Bewoonbare opp.:

94 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Huurovereenkomst te respecteren

Kadastraal inkomen:

€ 922

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

2

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

153 kWh/m²jaarepc label b

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Vijf-aprilwarande 31 - 2640 Mortsel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap