Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

168 m²

€ 325 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, grote veranda en zonnige koer op een toplocatie in Ekeren.

Topligging in groene, rustige straat en toch vlakbij centrum | Veranda met zonwering | Videofoon | 4 ruime slaapkamers | Rolluiken | Buitencamera’s | Ruime kelder van ca. 23 m² én kruipkelder | Elektriciteit conform tot 2038  | 168 m² woonoppervlakte | 5,5 m straatbreedte


Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een ruime gezinswoning op een toplocatie in Ekeren? Dan is deze woning met 4 ruime slaapkamers een buitenkans. U krijgt er een extra troef bij: de veranda met zonwering zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat veel natuurlijk licht binnen. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk in het centrum van Ekeren. U vindt er letterlijk alles op wandelafstand: winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer… Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door de voordeur met mat glas en het bijhorende raam. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, kelder en neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Gezellige leefruimte en eetkamer: de woonkamer die de sfeer van de woning ademt biedt plaats voor een gezellig salon om te relaxen. Verder komt u terecht in de ruime eetkamer die plaats biedt aan een grote tafel om gezellig met de familie te dineren. Maak deze ruimte nog groter door leefruimte en eetkamer één te maken.
  • Keuken: vanuit de eetkamer wandelt u verder naar de keuken. U krijgt een inductiekookplaat, afzuigkap van Miele, microgolfoven, koelkast en vaatwasser.
  • Veranda met apart toilet: vanuit de keuken en eetkamer bereikt u de ruime en lichte veranda. Hier geniet u het hele jaar door van een buitengevoel. Bij goed weer zet u de grote deuren open en laat u een frisse wind door het huis waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan op uw onderhoudsvriendelijk terras met plaats voor een gezellige lounge en eethoek. Vanuit de veranda bereikt u eveneens het apart toilet.
  • Groot terras: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het grote, onderhoudsvriendelijke terras is er plaats genoeg voor een grote eettafel om al uw vrienden en familie rond te verzamelen. Komen eten! Achteraan is er nog een handige overdekte plaats om al uw tuinspullen te zetten, of maakt er een mooie lounge van?
  • 2 slaapkamers op de eerste verdieping: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers van ca. 15 en 14 m². Beide slaapkamers zijn uitgerust met rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten, maar de rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy.
  • Badkamer: verder vindt u op de eerste verdieping ook nog de badkamer. De badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met dubbele wastafel, een ligbad, douchecabine en een toilet. Ook de badkamer is voorzien van een rolluik.
  • 2 slaapkamers op de tweede verdieping: plaats genoeg in deze woning want op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 grote slaapkamers van ca. 23 m2 met mezzanine en 16 m2. De grote veluxramen zorgen voor verluchting en veel lichtinval.
  • Bergruimte: nog op de tweede verdieping vindt u een handige bergruimte. Hier bewaart u reiskoffers, dekens en oude spullen.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kruipkelder en ruime kelder. Hier vindt u ook de aansluiting voor uw wasmachine.

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. Alle ramen in het huis, hebben dubbele beglazing en rolluiken zijn voorzien op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten, maar de rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Verwarmen doet u met centrale verwarming op gas met een zuinige condensatieketel van Vaillant. Als u het graag extra gezellig maakt in de winter kan u een gashaard installeren. De gasleiding werd voor u al geplaatst en ligt klaar om als sfeermaker en gezinsmagneet te fungeren. Denk er een kop warme chocomelk bij en u wilt er niet meer weg. Last but not least, u hebt een videofoon en de woning is beveiligd met camerabewaking.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.


Toplocatie: centrum Ekeren en vlak bij oprit A12 – E19 – Antwerpse Ring
Qua bereikbaarheid is deze woning ideaal gelegen. Op 150 m vindt u een Lidl. Het centrum van Ekeren ligt op amper 700 m van de woning. U bent in een vingerknip bij omliggende gemeenten Kapellen, Hoevenen en Mariaburg. Op 4 minuten bent u bij de oprit van de A12 waar u kort nadien de Ring of de E19 oprijdt.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 325 000 per maand

Adres:

Kannekenslaan 8 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

168 m²

Grondoppervlakte:

120 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 468

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

366 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Kannekenslaan 8 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap