Appartement in Berchem (2600) - EST8

Verkocht

Berchem (2600)

72 m²

€ 265 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Verzorgd appartement in herenhuis op een toplocatie in Antwerpen-Berchem

Veel lichtinval | Toplocatie | Vernieuwd en geïsoleerd dak |Hoge plafonds en unieke elementen | 72 m² woonoppervlakte | Ruimtelijk gevoel | 1 slaapkamer met grote dressing | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2037


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een prachtig appartement in een herenhuis te Antwerpen-Berchem die qua stijl en materialen er met kop en schouders boven uitsteekt. U vindt er niet alleen hoge plafonds terug die gekenmerkt worden door mouluren en rosace, maar ook ligt er een warme houten vloer. Door de hoge ruimtes en de vele raampartijen geniet u van een open en lichtrijk gevoel. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Hal met veiligheidsdeur: het appartement ligt op de eerste verdieping in een gezellig, kleinschalig gebouw. U bereikt uw nieuwe thuis via de trap in de gemeenschappelijke hal. Uw appartement heeft een dikke veiligheidsdeur met meerdere sluitpunten en een spionoog.
  • Lichte leefruimte: vanuit de hal stapt u in de open leefruimte van 16 m² met prachtige houten vloer en een plafondhoogte van 3,5 m. Er is plaats voor knusse tv-hoek om languit in neer te vlijen en een eettafel voor leuke dinerafspraakjes. Het grote raam aan de achterzijde van de woning met zicht op groen zorgt voor een fantastische lichtinval. Verder valt ook de authentieke dubbele deur naar de slaapkamer op.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de retrokeuken die gekenmerkt wordt door haar kleurrijke spatwand. Hier is de kok in huis de koning te rijk, met kasten en lange, houten werkbladen aan 2 kanten en veel plaats daartussen. Er is een grote porseleinen wasbak, gasvuur met oven, een afzuigkap, een ingebouwde vaatwasser en er is plaats voor een koelkast en diepvries naar keuze. In de keuken is er nog een handige ingebouwde kast met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Ook hier komt de houten vloer van de woonkamer terug. Naast de lichtinval vanuit de woonkamer is er een apart raam in de keuken voorzien.
  • Slaapkamer met dressing: via de dubbele deur in de leefruimte stapt u binnen in de ruimtelijke slaapkamer van 15m². Ook hier vindt u unieke elementen terug zoals de dichtgemaakte haard met marmeren aanzicht, houten vloer, en hoge plafonds met mouluren en rosace. Door de grote raampartijen valt veel natuurlijk licht binnen en de gordijnen tot aan de grond zorgen voor extra gezelligheid. Vanuit de slaapkamer kan u naar de dressing van 8 m² waar een moderne, ingebouwde kast plaats maakt voor al uw kleding.
  • Badkamer: ’s avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? De badkamer is voorzien van een ligbad én regendouche, handdoekdroger, toilet en badkamermeubel met wastafel en marmeren blad – allemaal in het fris wit. Er hangen spots, de muren zijn deels betegeld en dus makkelijk om schoon te maken. De ramen zorgen voor licht en verse buitenlucht.
  • Kelder: onder het gebouw is er een droge privékelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
Als u voor de eerste keer in het appartement stapt, merkt u meteen hoe verzorgd het is. Op de vloer ligt overal een prachtige houten parket. Alle muren zijn wit geschilderd en op meerdere plaatsen zijn er inbouwspots – een heel goede basis dus om er uw ding van te maken. Verder staan er in alle PVC ramen dubbelglas. U verwarmt het appartement op gas, met een zuinige condensatieketel van Vaillant. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit en gas en voor het water wordt er gewerkt met tussenmeters – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Maandelijks komen de gemeenschappelijke kosten er nog bij, maar die bedragen amper 50 euro. Daar zit in: de gemeenschappelijke verzekeringspolis, de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen en de kleine werkjes.

Antwerpen-Berchem: vlot bereikbaar, levendig en omringd door culturele monumenten
Het herenhuis ligt in een rustige eenrichtingsstraat en toch op een boogscheut verwijderd van invalswegen en het centrum van Antwerpen. In de onmiddellijke omgeving vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen… Waar vindt u het groen in de buurt? Het Harmoniepark, het Koning Albertpark, het Nachtegalenpark en het Hof van Leysen zijn allemaal maar enkele minuten met de fiets weg. Met trams en metro’s 2, 6, 7 en 15 staat u in een vingerknip waar u wilt: het stadscentrum, Merksem… Kortom: een absolute toplocatie om te wonen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 265 000 per maand

Adres:

Kardinaal Mercierlei 73 - 2600 Berchem (2600)

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

72 m²

Grondoppervlakte:

155 m²

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 417

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Dressing:

1

EPC:

347 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Kardinaal Mercierlei 73 - 2600 Berchem (2600)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap