Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

100 m²

€ 229 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Ruim en lichtrijk appartement met 2 mooie slaapkamers, 2 terrassen, garagebox en kelderberging, tegenover en met zicht op het Rivierenhof 

2 Terrassen | Zeer energiezuinig | EPC 114 | Tegenover het Rivierenhof | Ruime indeling | Lichtrijk | Veiligheidsdeur | Lift | Videofoon | Garagebox achter complex inbegrepen | Ruime kelderberging 


Zoekt u een aangenaam appartement met een ruime indeling dat in orde is, gelegen tegenover groen én dicht bij de stad? Dan leiden alle wegen naar dit appartement op een gunstige locatie in Deurne. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote ramen aan zowel de leefruimte als de slaapkamers. Grote troef zijn de 2 terrassen, met vooraan een mooi verzicht op de bosrijke omgeving. Bent u een natuurliefhebber? Dan hoeft u maar de straat over te steken en u staat in het Rivierenhof, een groene long van 130 hectare groot, ideaal voor een loopje of een ontspannende wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak!

Indeling van het appartement: 
● Inkomhal met toilet: het appartement ligt op de vierde verdieping. U komt er met de lift en via de veiligheidsdeur tot bij uw appartement. De ruime hal met ingemaakte kast voor jassen en tassen leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser. En er is een videofoon.
● Aangename leefruimte: aan de straatkant ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte van ca. 33 m² met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het eerste terras. Vanop dit zonnige zuid gerichte terras geniet u eindeloos van het verzicht op de groene omgeving en het Rivierenhof aan de overzijde. Er is nog een handige berging waar u de individuele ketel op gas van Vaillant vindt.
● Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken, misschien ook voor u het kloppende hart van uw thuis. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een keramisch kookvuur en afzuigkap, een oven en koelkast. Ok hier geniet u van het mooie uitzicht op het groen, vanop de vierde verdieping.
● 2 slaapkamers: achteraan gelegen bevinden zich 2 mooie slaapkamers van ca. 14 en 10 m². Ze geven beide toegang tot het tweede, achteraan gelegen terras. 
● Badkamer: in de ruime badkamer krijgt u een bad met douchemogelijkheid, badkamermeubel met wastafel en de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
● Garagebox: via een automatische poort komt u bij het achterliggende garagecomplex waar de makkelijk bereikbare garagebox zich bevindt. 
● Kelderberging: bij het appartement hoort ook nog een zeer verzorgde en ruime kelderberging van ca. 7 m².

Energiezuinig appartement 
Met een Epc-score van 114 kWh/m² jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. Onder andere door het dubbel glas in de aluminium ramen. Ook is alle verlichting voorzien van LED en hebt u een zuinige ketel van Vaillant uit 2013. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit en gas – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De maandelijkse kosten bedragen ca. € 130 (na afrekening ca. € 122). Hierin zit inbegrepen: waterverbruik, blokpolis, spaarfonds, onderhoud en gebruik van de lift, poetsen van de hal, elektriciteit van de gemene delen en het beheer. Er is een ruim reservefonds aanwezig van ca. € 58 294. Het appartement is gelegen in een verzorgd en goed onderhouden gebouw. 

Aan het Rivierenhof, in de buurt van de Antwerpse ring
Dit aantrekkelijk appartement ligt recht tegenover het Rivierenhof, een groene long van 130 hectare groot met plaats om te wandelen, te vissen en te sporten. Er is een speeltuin, kinderboerderij en verkeerspark. Uitblazen doet u op het terras van het kasteel. Vlak bij het Rivierenhof betekent ook: vlakbij het Wijnegem Shopping Center en groothandel Makro. En met tram 10 – halte Lunden ligt voor de deur– staat u op een kwartiertje in het centrum van Antwerpen. Gaat u met de auto naar het werk? De Antwerpse ring en de oprit van de E313 liggen vlakbij. Door die fantastische ligging trekt de groene en gezellige wijk nu veel jonge gezinnen aan. Dat lokt ook veel handelaars naar de buurt. Bakkers, apothekers en kruidenierszaken. Er is ook een Aldi, Colruyt, Carrefour én Lidl vlakbij. Ook scholen vindt u in de nabije omgeving.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. 
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 229 000 per maand

Adres:

Turnhoutsebaan 161 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1996

Bewoonbare opp.:

100 m²

Grondoppervlakte:

1958 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

4

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1063

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

114 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Turnhoutsebaan 161 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap