Appartement in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

100 m²

€ 270 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Degelijk, verzorgd en instapklaar appartement met 2 slaapkamers, extra bureaukamer, 2 terrassen en opmerkelijk grote garage op een toplocatie in Schoten

Veel lichtinval | 2 slaapkamers en bureaukamer | Vernieuwd en geïsoleerd dak | 2 terrassen | Driedubbele beglazing | Elektrische rolluiken | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2038 | Grote inpandige garage met oprit verplicht bij aan te kopen aan 25.000 euro


Op zoek naar een ruim en verzorgd appartement in Schoten vlakbij park Vordenstein met garage, oprit en 2 terrassen? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, 2-slaapkamer appartement met extra bureaukamer in een aangename buurt van Schoten. Er staat driedubbele beglazing in de ramen en het dak van het gebouw werd vernieuwd. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van het appartement:
 

  • Inkomhal met toilet: het appartement ligt op de 1ste verdieping die u bereikt met de trap. De ruime hal leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser. Ook vindt u hier een handige berging waar de condensatieketel uit 2021 zich bevindt.
  • Lichte leefruimte: in de leefruimte vinden we grote tegels die doorlopen tot in de hal, bureaukamer en badkamer. Een mooie, open ruimte van ca. 32 m² met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het eerste terras.
  • Open keuken met toog: in de leefruimte staat de moderne open keuken, gescheiden door een toog. Met kwaliteitstoestellen van AEG hebt u er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een inductie kookvuur, afzuigkap, oven, combi micro-oven, koelkast met vriesvak en een nagelnieuwe ingemaakte vaatwasser van Bosch. Ook vindt u hier een handige kolomkast met lades. Ontbijten of de kok van dienst gezelschap houden doet u aan de gezellige toog.
  • Badkamer: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een ligbad met mogelijkheid om te douchen, wandradiator en een badkamermeubel met enkele wastafel maar plaats genoeg om er een 2de wastafel bij te plaatsen. Ook hier vindt u de grote tegels terug, makkelijk in onderhoud – dweil erover en klaar.
  • 2 slaapkamers met elektrische rolluiken: het appartement heeft 2 grote slaapkamers. Eén van 14 m² met een handige ingemaakte kast en een slaapkamer van 13 m². De eerste kamer geeft toegang tot het achteraan gelegen 2de terras waar zich ook nog een handige berging bevindt. De mooi onderhouden parket geven de beide slaapkamers extra uitstraling en comfort.
  • Bureaukamer: een handige bureauruimte van ca. 8 m² voor het thuiswerken. Door uw computer en administratie daar op te bergen, blijft de woonkamer papier- en chaosvrij. Geen bureau nodig? U kunt de kamer ook inrichten als kinderkamer of logeerkamer.
  • 30 m² grote garage: in de opmerkelijk grote garage met sectionaalpoort is er plaats voor uw auto en fietsen. De garage is ca. 30 m2 groot. U vindt er handige schappen, achteraan een keukenwand met wasbak en de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Hier vindt u ook een waterontharder. Deze inpandige garage én oprit zijn verplicht bij aan te kopen aan €25.000.

Goed om te weten
Er is centrale verwarming met een recente individuele condensatieketel op gas van het merk Junkers uit 2021. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Zowel in de keuken, de badkamer en twee slaapkamers bevinden zich inbouwspots, subtiel en makkelijk in onderhoud. Het vaste bureau In de bureaukamer en de maatgordijnen zijn inbegrepen. Voor de gemeenschappelijke delen wordt een provisie van €64 per maand gerekend. Alle ramen werden ook vervangen naar driedubbele beglazing en hebben elektrische rolluiken. Tot slot werd het dak ook volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2015 en heeft u een keuring van de elektrische installatie tot 2038.

Doodlopende straat, vlak bij Park Vordenstein en overal kortbij
Deze locatie vlak bij het centrum van Schoten krijgt een 10 op 10: op amper 2 minuten wandelen van Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Ook het Gemeentepark ligt vlakbij. Een mooi park met een kasteel dat dateert uit de 16e eeuw. Voor de kleintjes is hier een speeltuin aangelegd. De woning ligt op enkele minuten stappen van de Paalstraat, waar u verschillende supermarkten, scholen, openbaar vervoer en tal van andere buurtwinkels terugvindt. En met de auto bent u op 5 minuten bij de oprit van de snelweg.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 270 000 per maand

Adres:

Antoon Wolfsstraat 43 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

100 m²

Grondoppervlakte:

1386 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 969

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Opslagruimte:

1

Toilet:

1

EPC:

241 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Driedubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Antoon Wolfsstraat 43 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap