Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

148 m²

€ 325 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Toffe lichte woning met charmante tuin en carport met achteringang op een toplocatie vlakbij centrum Kapellen

Gerenoveerd | Zuidwest tuin | Ruime leefruimte | 2 grote slaapkamers | Vernieuwd en geïsoleerd dak | Rustige doodlopende straat | Op 20 m van ingang Gemeentepark | Groene rustige omgeving | Veel parkeergelegenheid | EPC 170 | Alles op wandelafstand


Een aangename leefruimte, veel lichtinval, carport met berging en achteringang, gerenoveerd en een toffe tuin. Dat zijn de troeven van deze gezellige woning, vlakbij het centrum van Kapellen. Ingang Gemeentepark en sportvoorzieningen bevinden zich naast de deur. Dit alles maakt het plaatje compleet. Let op dit type woningen zijn zeer gegeerd! Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door de voordeur met mat glas. In de hal vindt u een kast voor al uw jassen en tassen netjes in op te bergen. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte en keuken. Hier vindt u ook nog een deur naar de kelder en het apart toilet met handenwasser. 
  • Open keuken: via de hal of leefruimte bereikt u de lichte keuken. De mooi onderhouden keuken is volledig uitgerust met gaskookvuur, afzuigkap, koelkast, diepvries, ingemaakte vaatwasser, oven en plaats voor de microgolfoven. Door de grote mat glazen ramen baadt uw keuken in het daglicht.
  • Leefruimte en eetkamer: vanuit de hal of keuken komen we terecht in de eetkamer die in verbinding staat met de leefruimte, deze ruimte is ca. 50 m2. Door de dakramen beneden en de glazen vloer en lichtstraat op de verdieping en valt ook hier meteen het vele licht op. Door het grote schuifraam aan de leefruimte tovert u zo binnen om tot buiten en buiten tot binnen.
  • Groot terras, tuin en tuinhuis met carport: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het grote terras is er genoeg plaats voor een hele tuinset. En met een tuin gericht naar het zuidwesten geniet u maximaal van de zon. Zo geniet u in de zomer tot in de late uurtjes van uw charmante tuin. Voor de jonge kinderen staat er alvast een speeltuig klaar. Achteraan bevindt zich nog een handig tuinhuis met achteringang en carport. Handig om met de fiets te vertrekken en uw wagen veilig te parkeren.
  • 2 ruime slaapkamers: de houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie, grote slaapkamers. Eén van 18 m2 met een handige ingemaakte kast. En een slaapkamer van 14 m2 die u bereikt via de gang met lichtstraat.
  • Badkamer: de badkamer is comfortabel met veel lichtinval dankzij het Velux raam. Een grote douche, ligbad, wandmeubel met dubbele wastafel, wandradiator en toilet maken deze compleet.
  • Bergruimte: nog op de eerste verdieping vindt u een bergruimte waar zich de condensatieketel en de aansluiting voor wasmachine en droogkast zich bevinden.
  • Kelder: vanuit de hal neemt u de trap naar de kelder van ca. 8 m2

Goed om te weten
Deze leuke woning heeft een charmante gevel die gerestaureerd werd. Dankzij de dakramen, koepels, lichtstraat en vele ramen geniet u in de gehele woning van natuurlijk daglicht en een open gevoel. De woning heeft op het gelijkvloers vloerverwarming. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Bulex. De aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing.

Naast het Gemeentepark, vlakbij het centrum van Kapellen en op 5 minuten van de snelweg
Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de A12 ligt op ca. 5 minuten van de woning. Naast uw woning ligt het gemeentepark van Kapellen met sportfaciliteiten en ontspanningsmogelijkheden. Verschuild achter hagen en bomen bevindt zich een grote parking over uw deur. Kom deze toffe en praktische woonbuurt vooral zelf ontdekken!
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 325 000 per maand

Adres:

Kerkstraat 74 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1933

Bewoonbare opp.:

148 m²

Grondoppervlakte:

290 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 791

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

170 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Kerkstraat 74 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap