Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

140 m²

€ 319 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Charmante mooi onderhouden woning met 3 grote slaapkamers en zonnige zuid tuin op toplocatie in Schoten.

Ruime leefruimte ca. 53 m² | 3 mooie slaapkamers | Leuke zuid tuin | Ruime badkamer | Plat dak vernieuwd | Keuringsattest elektriciteit conform | Condenstatieketel 2015 | Kelder


Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een charmante mooi onderhouden woning met veel licht, en een leuke, zonnige tuin? Dan is deze woning met 3 slaapkamers en ruime badkamer een buitenkans. De keuken is goed uitgerust en geeft zicht op de tuin. Door het grote raam wordt binnen buiten en buiten binnen. Dichtbij centrum Schoten, winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer, … hier vindt u letterlijk alles op wandelafstand. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijke rondleiding. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u binnen in de hal. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, kelder en neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte met lichte eethoek: de leefruimte met open keuken is in totaal ca. 53 m² groot en er is plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de lichtkoepel valt er de hele dag door licht binnen in de eethoek en keuken. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. De laminaatvloer loopt doorheen de benedenverdieping wat een vergrotend effect geeft.
  • Open keuken: : kokkerellen doet u in de open keuken. Die is compleet uitgerust met een ingebouwde vaatwasser, oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Ook vindt u er een handige apothekerskast.
  • Apart toilet en berging: aansluitend aan de keuken vindt u een apart toilet met handenwasser en een berging waar zich de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast bevinden.
  • Zuid tuin: Vanuit de eethoek komt u op het terras en in de tuin terecht. De tuin is gericht naar het zuiden dus geniet u de hele dag door van de zon. Ideaal voor mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin. Voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Wat leuke tuinmeubels op uw terras om uit te blazen na een vermoeiende dag.
  • Ruime slaapkamer: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u een ruime slaapkamer van ca. 19 m² met voldoende plaats zodat u grote kasten kan plaatsen. Ook hier vindt u een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Tussen de badkamer en de slaapkamer vindt u nog een handige berghoek.
  • Ruime badkamer: nog op de eerste verdieping bevindt zich de ruime badkamer met ligbad met mogelijkheid om te douchen, tweede toilet, bidet, wandmeubel met 2 wastafels en een wandradiator. Door de ingebouwde lichtspots in het wandmeubel creëert u een zeer aangename sfeer in de badkamer.
  • 2 slaapkamers op de tweede verdieping: een verdieping hoger liggen nog eens 2 slaapkamers van ca. 18 en 12 m².
  • Kelder: tot slot beschikt de woning ook nog over een kelder. U vindt er de zuinige condensatieketel op gas van het merk Remeha uit 2015.

Goed om te weten
Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas, deels hoogrendementsglas. U verwarmt met centrale verwarming op gas met een zuinige condensatieketel van Remeha uit 2015. De elektriciteit van uw woning heeft een conform keuringsattest tot 2032. Last but not least: het hoofddak is geïsoleerd en het platte dak werd pas vernieuwd én geïsoleerd.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt vlak bij bakkers, frituren, apothekers en winkels. De bushalte is vlakbij, op amper 50 m. Met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Maak een gezellige wandeling of fietstocht langs de Schotense vaart, want ook die ligt om de hoek. Of trek naar het gemeentepark van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Beide op amper 10 min fietsen van uw nieuwe thuis.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 319 000 per maand

Adres:

Villerslei 36 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

140 m²

Grondoppervlakte:

98 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 803

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

195 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Villerslei 36 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap