Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

120 m²

€ 194 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Gezellige woning met 2 slaapkamers, zonnige tuin en deels overdekt terras en vernieuwde keuken. 

Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2044 | Energiezuinig EPC van 243 | Nieuwe keuken | Zuidgerichte tuin en terras | Nieuwe ramen met hoogrendementsbeglazing


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze gezellige woning in Deurne vlakbij uitvalswegen, winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden. U krijgt 2 slaapkamers, een nieuwe keuken uit 2018 en een aangenaam, deels overdekt, terras en tuin gericht naar het zuiden. Ook werden bijna alle ramen vernieuwd en is er een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2044. Kom snel kijken!

Indeling van de woning:

  • Inkom met nieuwe veiligheidsdeur: u komt binnen via uw nieuwe veiligheidsdeur. Hier kan u de trap nemen naar boven of naar de slaapkamers.  
  • Eerste verdieping - ruime leefruimte: neem in de hal de trap naar boven. Brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. De haard zorgt voor sfeer en gezelligheid. Het plafond bestaat nu uit nogal donkere planchetten. Schildert u die wit? Dan wordt de woonkamer veel lichter en oogt ze een stuk groter.
  • Eerste verdieping – nieuwe keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken. Deze is in 2018 geplaatst en uitgerust met een kookvuur en dampkap, een oven en een koelkast en diepvries. Ook is er plaats voorzien voor een vaatwasser. Een troef van de keuken is de deur naar het terras. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen.
  • Deels overdekt terras en tuin gericht naar het zuiden: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het deels overdekte terras is er genoeg plaats voor een tuinset. Komen eten! En als u de trap naar beneden neemt, komt u in de tuin.
  • Gastentoilet en berging: nog op de eerste verdieping vindt u nog een handige berging en een gastentoilet.
  • Gelijkvloers – 2 slaapkamers en badkamer: we keren terug naar de benedenverdieping. Hier vindt u nog een slaapkamer van ca. 14 m² en een extra kamer van ca. 7,5 m². Tussen deze kamers is er nog een ruime badkamer. Deze is momenteel uitgerust met een ligbad, een douche en wastafel én een toilet. Hier vindt u ook de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Gelijkvloers – technische ruimte: nog op dezelfde verdieping vindt u nog een handige technische ruimte waar uw ketel staat.
  • Bergruimte onder de trap: hier treft u nog ca. 2m² opbergruimte.

Goed om te weten
De woning wordt verwarmd op gas met een zuinige condensatieketel. Bijna alle ramen werden vernieuwd naar hoogrendementsbeglazing. Ook de elektriciteit werd vernieuwd waardoor u een geldige elektrische keuring heeft tot 2044. Er zijn ook nog rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Bovendien is er een gunstig EPC van 243 kWh / m² jaar. Tot slot is er een geldig reinigingsattest van de ketel en is de schouw ook net gereinigd.

Gelegen in een enkelrichtingsstraat, overal vlakbij
Het Rivierenhof is slechts op 5 minuutjes fietsen verwijderd. Hier kunt u genieten van een magisch mooi stukje natuur met verschillende bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. U kunt zich aansluiten bij de verschillende sportclubs of gebruik maken van de aangelegde looppaden. Tevens kunt u hier vissen, mini golf spelen en vrij sporten. Ook Gemeentepark Bremweide is niet veraf. De ligging is centraal en Ring, autosnelweg E313 en belangrijke verkeersassen zijn vlot bereikbaar. In nabije omgeving treft u openbaar vervoer, supermarkten en kleinere detailhandelaars. Ook scholen zijn hier in de directe buurt.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 194 000 per maand

Adres:

Van Heetveldelei 21 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1933

Bewoonbare opp.:

120 m²

Grondoppervlakte:

34 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 477

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

243 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Van Heetveldelei 21 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap