Huis in Wetteren - EST8

Verkocht

Wetteren

81 m²

€ 172 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verzorgde halfopen woning met 2 à 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin met pas gebouwde overdekte lounge

Zonnige zuidwest tuin met lounge | Garage + oprit | Bushalte en treinstation op 250 m | Winkels op korte afstand | Vlakbij de Schelde, groen en verbindingswegen | Laag KI € 252


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze gunstig gelegen woning in Wetteren met momenteel 2 slaapkamers op de zolderverdieping en een derde kamer bereikbaar via de leefruimte. U krijgt er een zonnige zuidwest tuin bij met een recente lounge waar u heerlijk kunt relaxen. Bovendien heeft u garage met een oprit. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Leefruimte: via de voordeur komt u in de leefruimte. Dankzij het raam aan de zijkant komt er extra licht naar binnen en is het hier aangenaam vertoeven.
  • Keuken: via de leefruimte komt u in de keuken die voorzien is van kasten, gasvuur, dampkap en koelkast. De lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval voor de chef in huis. Aan de wand is er een inklapbare eettafel voorzien.
  • Veranda: via de keuken komt u in de veranda met zicht op de tuin.
  • Gezellige zomerse tuin: een absolute meerwaarde is de zonnige zuidwest gerichte tuin. Hier is het heerlijk vertoeven en u geniet er maximaal van het zonnetje. Achteraan bevindt zich een pas gebouwde, overdekte lounge. Deze is compleet uitgerust met elektriciteit en uitrolbare schermen, handig wanneer er een fris windje staat.
  • Badkamer: beneden vindt u ook de badkamer met douche, wastafel en toilet.
  • Wasplaats: achteraan de woning is er nog een wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogtrommel.
  • 2 slaapkamers: neem de trap naar de zolderverdieping. U krijgt er 2 slaapkamers van ca. 12,5 en 10,5 m².
  • Zolderberging: naast een van de slaapkamers is er een zolderberging van ca. 5 m².
  • Extra kamer: via de leefruimte bereikt u een derde kamer van ca. 6.5 m² (zonder raam) die kan dienen als 3de slaapkamer, logeerkamer of speelkamer voor de kinderen.
  • Garage met oprit: bij deze woning krijgt u een garage én een oprit erbij. Zo hebt u altijd parkeerplaats aan uw woning. De garage is ca. 15 m² en heeft achteraan een deur zodat u ook via hier de woning bereikt.
  • Kelder: tot slot is er nog een kelder van ca. 6 m².

Goed om te weten
U verwarmd de woning op stookolie met 2 kachels. Er is ook nog een ketel op gas van Vaillant die zorgt voor warm water. De woning heeft een laag kadastraal inkomen van € 252 waardoor u jaarlijks (onder voorbehoud van wijzigingen) zeer weinig onroerende voorheffing (grondlasten) betaalt.

Goed bereikbaar en overal vlakbij
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. U woont overal dichtbij. Zo ligt de woning bijvoorbeeld vlak aan de mooie Schelde, waar u eindeloos kan genieten van de natuur en het water. In de omgeving vindt u allerlei supermarkten, baan- en buurtwinkels. Ook aan scholen is er geen gebrek. Via de Brusselsesteenweg bereikt u de Ring rond Gent en de E40 richting Brussel of de kust. Via de Ring komt u ook op de E17 richting Antwerpen of Kortrijk. Pendelt u met de trein? Op 250 meter vindt u het treinstation. Ook vindt u daar vlakbij een bushalte. Verder zijn er tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnesscenter, de visvijvers en het wandelbos. Op een kwartiertje fietsen bereikt u het Sport en Recreatiecentrum De Warande. Hier vindt u twee openluchtzwembaden met waterglijbanencomplex, een toffe speeltuin met zandspeelplaats, een visvijver en een sporthallencomplex. Verder hebt u er ook een overdekt zwembad, een Finse looppiste en een omnisportveld waar vooral voetbal en basketbal wordt gespeeld. Kortom een waaier aan faciliteiten in uw woonomgeving.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.

Algemeen

Prijs:

€ 172 000 per maand

Adres:

Viaductweg 8 - 9230 Wetteren

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

81 m²

Grondoppervlakte:

220 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 252

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

952 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Viaductweg 8 - 9230 Wetteren

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap