Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

55 m²

€ 159 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Degelijk, verzorgd en instapklaar dakappartement met 2 slaapkamers en 2 ruime terrassen.

Veel lichtinval | Vernieuwde keuken en badkamer | 2 ruime terrassen | Energiezuinig | Hoogrendementsbeglazing | Rolluiken en vliegenramen | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2043


2 is uw gelukscijfer vandaag. Want dit instapklaar dakappartement heeft 2 slaapkamers en 2 terrassen. Het leuke en lichtrijke appartement is gelegen in de nabijheid van de Stad, vele winkels, scholen, parken en openbaar vervoer. Bel nu voor een afspraak want dergelijke appartementen zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: het dakappartement ligt op de 5de verdieping. Tot op de 4de verdieping is er een lift, u doet nog 1 verdieping met de trap. Uw appartement heeft een stevige veiligheidsdeur. U komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op alle ruimtes van het appartement.
  • Woonkamer: in de woonkamer ligt er een makkelijk te onderhouden tegelvloer. Er is plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de grote ramen valt het licht binnen. Via het grote schuifraam komt u op het vooraan gelegen terras.
  • Keuken met bijkeuken: de moderne open keuken, vernieuwd in 2015, is uitgerust met een inductievuur, een afzuigkap en een combi-oven. Als u verder wandelt komt u in de handige bijkeuken waar een dubbele spoelbak is. Hier heeft u ook plaats voor een grote koelkast en aansluiting voor uw vaatwasser.
  • Terras vooraan en achteraan: beide terrassen werden vorig jaar vernieuwd. Met 2 terrassen geniet u dus steeds van zon of schaduw. Het terras vooraan is ca. 15 m² en het terras achteraan, gericht naar het zuiden, ca. 8,5 m².
  • Badkamer: ook de badkamer werd in ca. 2015 vernieuwd. Deze is voorzien van een mooie wastafel, een inloopdouche en een hangtoilet.  
  • 2 slaapkamers met rolluiken: de twee slaapkamers van ca. 10,5 en 5,5 m² liggen achteraan het appartement, beiden met rolluiken. De tweede kamer heeft ook nog een handige ingemaakte kast en geeft toegang tot het tweede terras.

Goed om te weten
De aansluiting voor uw wasmachine vindt u in de bijkeuken. Er is centrale verwarming met een collectieve ketel op gas, vernieuwd in 2018. De gemeenschappelijke maandelijkse kosten bedragen ca. 190 euro, betaalbaar per kwartaal. Daarin is inbegrepen: water, verwarming, beheer, lift en onderhoud gebouw. Voor elektriciteit heeft u een individuele meter. Alle ramen werden ook vervangen naar hoogrendementsbeglazing. De kleine indringers worden buitengehouden dankzij de handige vliegenramen en hordeuren. En dankzij de videofoon ziet u steeds wie er voor de deur staat. Tot slot werd het dak ook pas vorig jaar geïsoleerd en heeft u een keuring van de elektrische installatie tot 2043.

Centrale ligging met alles kortbij
Aan de Schijnpoortweg ligt de nieuwe fietsbrug en passerelle waarbij fietsers en voetgangers een veilige en directe verbinding krijgen met Antwerpen centrum én het nieuwe Ringfietspad. Met de wagen bent u meteen op de Ring en kunt u alle kanten uit. In de onmiddellijke omgeving vindt u supermarkten, detailhandelaars, scholen en openbaar vervoer. Ook aan groen geen gebrek: Het Bisschoppenhofpark, Gemeentepark Bremweide, Rivierenhof, Park Spoor Oost en Park Spoor Noord treft u op enkele minuten fietsen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 159 000 per maand

Adres:

Bisschoppenhoflaan 428 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Bouwjaar:

1974

Bewoonbare opp.:

55 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

5

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 701

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

201 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Bisschoppenhoflaan 428 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap