Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

160 m²

€ 300 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder opschortende voorwaarde van lening. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Nieuwe condensatieketel 2019 | 3 ruime slaapkamers | Rustig wonen | Onderhoudsvriendelijke tuin | Autostaanplaats | Mooie voorgevel in crepi met sfeerverlichting

Op zoek naar een gezinswoning met ruime vertrekken in een rustige buurt in Schoten? Deze  gezinswoning heeft veel troeven met zijn 3 ruime slaapkamers, grote badkamer, oostelijk georiënteerde tuin met overdekt terras en een autostaanplaats. Rustig gelegen en toch centraal nabij uitvalswegen en de dorpskern met zijn winkels en scholen. Neem snel uw agenda erbij voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: de hal geeft toegang tot de leefruimte en de keuken. Onder de trap kan u richting kelder.  
  • Leefruimte: hier is het aangenaam vertoeven door het invallende licht van het grote raam. Ook vanuit de keuken komt er licht binnen door de dubbele glazen deur die de leefruimte verbindt met de keuken.
  • Keuken: de keuken is ruim en voorzien van een gasvuur met oven, dampkap, aparte microgolfoven en losstaande combinatie koelkast met diepvries. De lichtkoepel zorgt voor voldoende daglicht. Er is plaats genoeg voor een grote eettafel om uw gasten te ontvangen.
  • Gastentoilet: het gastentoilet is voorzien van een handenwasser.
  • Berging/bureau/speelruimte en overdekt terras: via de keuken komt u in de berging die ook als speelruimte of bureau ingericht kan worden. Hier vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Door het grote raam komt er volop daglicht binnen. Er is veel opbergruimte en dit is mooi meegenomen. Aansluitend ligt het overdekt terras als overgang naar de tuin.
  • Tuin: voor wie graag veel volk over de vloer heeft en graag buiten vertoeft, is deze frisse, betegelde tuin met plantvakken echt een meerwaarde en bovendien onderhoudsvriendelijk. Heeft u groene vingers? Geen probleem. Niets kan u weerhouden om hier een groene tuin aan te leggen. Achter de hoek van het overdekt terras is een leuk plekje voorzien voor fietsen en afvalcontainers. Uit het zicht en toch dicht bij de hand.
  • Master bedroom: via de trap komt u in de eerste ruime slaapkamer met een oppervlakte van bijna 22 m². Als surplus krijgt u er een ingemaakte kast over de gehele lengte bij.
  • Badkamer: op dezelfde verdieping vinden we de ruime badkamer van 12,60 m², voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet.
  • 2 slaapkamers: op de bovenste verdieping vinden we slaapkamer 2 met een oppervlakte van 19,5 m² en slaapkamer 3 van 12,5 m². Deze zijn voorzien van dakramen.
  • Autostaanplaats: parkeren kan op de autostaanplaats voor het huis.
  • Kelder: deze heeft een oppervlakte van 30 m² voor extra stockage.
  • Zolder: deze is handig als extra opbergplaats.

Goed om te weten
De elektriciteit in de woning is volledig vernieuwd en de keuring is conform. In alle vertrekken zijn led spots voorzien die voor een aangename verlichting zorgen. Verwarmen doet u met een zuinige condensatieketel van Vaillant uit 2019. De kunststof ramen zijn vernieuwd in 2014 en hebben hoogrendementsglas op het gelijkvloers vooraan en op de bovenverdieping. De ramen die uitgeven op de tuin hebben enkel glas. Bovendien hebben de meeste ramen rolluiken.

Een zone 30 straat, dicht bij groen, winkels, openbaar vervoer en scholen
De locatie geniet van een mobiscore van 9,1! Op wandelafstand vindt u het Bouckenborghpark en het Cogelspark – heerlijk om te ontspannen in een groene omgeving. In de directe buurt vindt u alles wat u nodig hebt: detailhandelaars, supermarkten, winkelketens én het openbaar vervoer. Er zijn verschillende scholen in de nabije omgeving. Ook met de auto zit u hier goed, want verbindingswegen, oprit Ring, E19 en A12 zijn goed bereikbaar. Bent u vooral een fietser? Stap op uw fiets, volg het Albertkanaal en even later staat u in het centrum van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 300 000 per maand

Adres:

Stanislas Meeuslei 33 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1934

Bewoonbare opp.:

160 m²

Grondoppervlakte:

150 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 490

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

396 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Stanislas Meeuslei 33 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap