Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

103 m²

€ 199 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info


Deze woning werd net VERKOCHT onder opschortende voorwaarde van lening. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.
Ruim gelijkvloers 3-slaapkamerappartement met groot zuid gericht terras op een gunstige locatie in Merksem.

103 m² Woonoppervlakte | Hoekappartement | Veel lichtinval | 3 slaapkamers | Gelijkvloers | Ruim zuid terras | 2 toiletten | Kelderberging | Gunstige ligging nabij grenzen Ekeren – Brasschaat – Schoten


Op zoek naar een gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers net buiten de stad, in een aangename buurt van Merksem? En houdt u van zon, ruimte en licht ? Dan is dit uw kans! Maak snel een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Hal: u komt binnen via de hal met vestiairekast. Het is een ruime inkom die uitgeeft op alle vertrekken van het appartement.
  • Aangename woonkamer met veel licht: in de woonkamer op parket is er genoeg plaats voor een gezellig salon om tv te kijken en een eettafel om vrienden te ontvangen. De kamer heeft vele ramen dus valt er veel licht binnen. U bereikt via een schuifraam het zonnige terras.
  • Groot zuid terras: heerlijk genieten van het zonnetje, dat doet u het hele jaar door op dit ruime zuid gerichte terras van ca. 12 m².
  • Keuken met berging: de keuken is voorzien van een kookfornuis met keramisch vuur, koelkast, diepvries, oven en een afzuigkap. Er is voldoende kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Via een groot schuifraam valt er veel licht binnen en komt u op het terras. U vindt er ook een handige berging.
  • Badkamer met ligbad en tweede toilet: de badkamer heeft een ligbad, een wastafel met spiegel en een tweede toilet. U vindt er ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • 3 slaapkamers: er zijn drie mooie slaapkamers van 14 en 9 en 9 m2.
  • Apart toilet: om de hoek van de inkom bevindt zich het apart toilet met handenwasser.
  • Kelderberging: onder het gebouw treft u een inbegrepen privatieve berging.

Goed om te weten
Het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2018. U verwarmt collectief op aardgas met een condensatieketel. In de aluminium ramen staat nog enkel glas. Alle ramen hebben wel rolluiken, die van de leefruimte zijn elektrisch bediend. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor verduistering en akoestische isolatie. De maandelijkse provisie bedraagt 269 euro (laatste jaarlijkse afrekening ca. 103 euro verrekening = werkelijke kost ca. 165 euro) + ca. 62 euro spaarfonds. Inbegrepen bij maandelijkse kost: centrale verwarming, waterverbruik, het beheer van het gebouw, blokpolis, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, ...

Verhuurd
Het appartement is verhuurd aan €736 + 150 provisie per maand met een huurovereenkomst van het type korte duur tot 27.01.2024.

Goed gelegen en overal dichtbij
Op wandelafstand vindt u het fort van Merksem, een recreatiedomein waar talloze verenigingen zich hebben gevestigd en waar sportterreinen, een recreatiecomplex en volkstuinen zich schuilhouden. Het prachtige Vordenstein park is slechts op een boogscheut verwijderd. Ook het Park van Merksem en Runcvoortpark zijn niet veraf. Kortbij bevinden zich het ZNA Jan Palfijn, scholen, winkelketens, supermarkten en buurtwinkels. De eindhalte van tram 3 en verschillende busverbindingen bevinden zich op wandelafstand. De locatie is eveneens zeer vlot bereikbaar via autosnelweg, Ring en invalswegen. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Leiebos 29 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

103 m²

Grondoppervlakte:

29146 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Huurovereenkomst te respecteren

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

EPC:

337 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Enkele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Leiebos 29 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap