Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

212 m²

€ 249 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruime, deels gerenoveerde 3-gevelwoning met 2 leefruimtes met elk een eigen keuken, fietsengarage en ruime kelder in wijk Kaart

Pand met mogelijkheden | Momenteel 2 slaapkamers (4 mogelijk) | Geen eigen tuin maar wel groen perkje van de gemeente voor uw deur | Deels duurzaam gerenoveerd | Veel lichtinval en open gevoel | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2041


Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een grote woning met mogelijkheden? Deze woning in Brasschaat heeft een ruime indeling. Momenteel zijn er 2 ruime leefruimtes, elk met een eigen open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een fietsengarage en een ruime kelder. Het huis werd al deels tot in de puntjes gerenoveerd met degelijke materialen. Dit alles in een mooie straat met bomen. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met apart toilet: gezellig huiselijk, ruimtelijk en veel lichtinval. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. In de hal vindt u een bergruimte voor jassen en tassen. En er is een gastentoilet.
  • Leefruimte met open keuken: via de deur lonkt de lichte en ruime leefruimte. Deze ruimte werd recent volledig vernieuwd. Met een kastenwand op maat en plaats voor een gezellig salon en een eettafel. U treft er ook de op maat gemaakte, strakke en praktische keuken met een prachtig SMEGfornuis, afzuigkap, plek voor koelkast en diepvries en een vaatwasser. Wie kookt, heeft nog altijd contact met de huisgenoten in de woonkamer. De leefruimte wordt verduisterd met raamdecoratie op maat.
  • Tweede leefruimte met open keuken op de eerste verdieping: via de trap komt u op de eerste verdieping. Deze ruimte is momenteel ingericht als grote leefruimte met open keuken. Deze keuken is voorzien van een keramisch kookvuur, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Ook deze ruimte baadt in het licht. De ramen worden hier nog vernieuwd, net zoals die op het gelijkvloers, met zwarte, strakke profielen. Deze ruimte kan ook opgedeeld worden zodat er één of twee extra slaapkamers worden gecreëerd.
  • Badkamer: verder treft u op deze verdieping de badkamer met wandmeubel met 2 wastafels, spiegelkast, bad met douchemogelijkheid, tweede toilet en handdoekdroger. U vindt er ook de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • 2 slaapkamers: neem de trap naar de zolderverdieping. U vindt er 2 slaapkamers. Indien u de eerste verdieping zou indelen in extra slaapkamers kunt u van de tweede zolderkamer een dressing te maken. Een voorbeeld hiervan vindt u in de fotoreportage.  
  • Fietsengarage: via de automatische garagepoort aan de straatzijde komt u bij de fietsengarage. Hier staan uw fietsen steeds veilig en droog.
  • Ruime kelder: last but not least beschikt deze woning over een ruime (stockage)kelder. U vindt er ook de condensatieketel.

Goed om te weten
De woning wordt verwarmd met een zuinige Remeha condensatieketel uit 2017. Leidingen zijn al grotendeels vernieuwd. Op het gelijkvloers werden de ramen reeds vernieuwd door strakke, zwarte pvc ramen met hoogrendementsglas, de ramen op de eerste verdieping zijn besteld en worden nog geplaatst. Ook komt er nog een nieuwe voordeur. Bovendien is er een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2041.

Kaart, een gegeerde wijk op een boogscheut van centrum Brasschaat
Dit huis te koop ligt in de wijk Kaart in Brasschaat, in mooie straat met bomen waar veel jonge gezinnen komen wonen. Hier woont u nog rustig en toch zit u overal dichtbij. In deze groene omgeving zijn er parken en bossen. Wie houdt van ontspanning in de natuur zal hier graag wonen. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op slechts ca. 5 kilometer van de woning.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 000 per maand

Adres:

Max Hermanlei 141 - 2930 Brasschaat

Bouwjaar:

1957

Renovatiejaar:

2021

Bewoonbare opp.:

212 m²

Grondoppervlakte:

79 m²

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1152

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

EPC:

365 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Max Hermanlei 141 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap