Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

174 m²

€ 349 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Met zorg onderhouden gezinswoning met 4 à 5 slaapkamers, grote garage en brede, diepe tuin

Halfopen bebouwing | Rustige straat | Grote zonnige tuin | 4 à 5 slaapkamers | Veel lichtinval | 589 m² grondoppervlakte | Ruime garage | Vlakbij invalswegen


In een rustige, aangename straat in Ekeren wacht deze halfopen gezinswoning op u. De woning bevindt zich in degelijke staat. Dankzij de ruime indeling met 4 à 5 slaapkamers, woonkamer, eetkamer en keuken met veel lichtinval hebt u heel wat mogelijkheden bij een renovatie. De diepe tuin is westelijk georiënteerd en geniet de ganse dag van de zon. De extra grote garage met opbergmogelijkheden is een surplus. Op de zolderverdieping is reeds een slaapkamer aanwezig, maar een tweede slaapkamer of extra hobbykamer behoort zeker tot de mogelijkheden.

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door het glas naast de voordeur. De trap brengt u naar de 2 verdiepingen. Via de hal komt u in de eetkamer die verbonden is met de woonkamer.
  • Leefruimte: de leefruimte met woonkamer en eetkamer heeft grote ramen zowel voor- als achteraan en ook aan de zijkant. Die zorgen voor veel daglicht van ’s ochtends tot ‘s avonds. Centraal in de leefruimte staat de ingebouwde haard die zorgt voor sfeer en gezelligheid tijdens de koudere wintermaanden. Deze ruimte is voorzien van elektrische rolluiken.
  • Keuken: Vanuit de eetkamer wandelen we richting keuken met ook hier veel lichtinval door de grote ramen die uitgeven op het terras. Deze keuken is nog in goede staat, maar bij een toekomstige renovatie zijn er veel mogelijkheden om deze ruimte te vergroten en te verbinden met de leefruimte. Dan is er plaats genoeg voor een nieuwe keuken met kookeiland. De keuken is momenteel voorzien van een elektrisch kookfornuis en een losstaande koelkast met diepvries. Hier zijn manuele rolluiken voorzien.
  • Terras: aansluitend aan de keuken bevindt zich het zonnige terras.
  • Berging: vanuit de keuken kan u ook naar de ruime berging, voorzien van opbergruimte en de wasmachine en droogkast hebben hier een mooie plek.
  • Toilet: richting achterdeur bevindt zich aan de rechterzijde de deur met toilet en handenwasser.
  • 3 slaapkamers en badkamer: op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers van 15, 11 en 9 m² met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen dankzij de halfopen bebouwing. De badkamer is aan een opknapbeurt toe en is momenteel uitgerust met een ligbad en een wastafel.
  • Zolderverdieping: de vierde slaapkamer van 12 m² vinden we op de zolderverdieping. Er is nog ruimte genoeg voor het vergroten van deze slaapkamer of voor het inrichten van een hobbykamer.
  • Garage: de garage is 39 m² en voorzien van ramen die zorgen voor aangenaam daglicht. Er is plaats voor 2 auto’s en veel tuingerief. Voor de klussers is er elektriciteit voorhanden. Er is zelfs een smeerput voorzien. Tussen de woning en de garage staat een duivenhok te pronken. Benieuwd welke bestemming die zal krijgen!
  • Zonnige en grote tuin: de lange tuin is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Ook hier weer mogelijkheden te over voor buitenmensen die dromen van een groentetuin. Achteraan staat over de gehele breedte een kippenhok die aan vernieuwing toe is.
  • Kelder van 10 m²: via een deur in de keuken komt u in een gang, voorzien van schabben en kapstokken, richting kelder. De kelder is droog en volledig bekuipt.
  • Oprit: : u rijdt langsheen het huis richting garage op een verharde oprit. Voor de garage is er parkeerplaats voor 2 extra auto's.

Goed om te weten
Ruime en lichte woning voor renovatie met aangename leefruimte, 4 à 5 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan vernieuwing toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. De woning heeft een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op gas.

Rustig en gezellig wonen, dicht bij openbaar vervoer, scholen en invalswegen
Deze halfopen gezinswoning ligt in een rustige straat in een aangename buurt. Scholen zijn per fiets bereikbaar. Op een goeie kilometer is het grootwarenhuis te vinden. Het openbaar vervoer vertrekt op 700 meter van huis. Verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek liggen vlakbij. Met de auto zit u direct op de A12, E19 en de Antwerpse Ring. Sportief aangelegd? Bowlen en padellen kan op 450 meter van je nieuwe woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 349 000 per maand

Adres:

Bredestraat 20 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1958

Bewoonbare opp.:

174 m²

Grondoppervlakte:

589 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 989

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

754 kWh/m²jaarepc label f

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Bredestraat 20 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap