Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

184 m²

€ 285 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Charmante woning met 4 mooie slaapkamers en zuidwest tuin op wandelafstand van Bouckenborghpark en winkels.

4 Slaapkamers | 184 m2 bewoonbare oppervlakte | Leuke zuidwest tuin | Ruime vernieuwde badkamer | Extra douchekamer | Platte daken vernieuwd | Handige kelder 


U wilt een huis dat al goed in orde is, maar met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan wacht deze gezellige woning in een rustige en aangename omgeving in Schoten op u. U heeft 184 m2 bewoonbare oppervlakte, 4 slaapkamers, vernieuwde platte daken en een zuidwest tuin. Toch vraagt de woning om hier en daar nog verder afgewerkt te worden. Koud kunstje, zegt u? Bel dan snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u binnen in de hal en wat u meteen opvalt zijn de originele, goed onderhouden cementtegels en sierlijsten. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, de keuken en neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Leefruimte met lichte eethoek: in de woonkamer is er plaats voor een eetkamer en een salon. Dankzij de lichtkoepel valt er de hele dag door licht binnen in de eethoek en keuken. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur.
  • Open keuken: de open keuken is makkelijk bereikbaar via hal en eethoek. De keuken is qua looks wat verouderd, maar in goede staat. U vindt er een spoelbak, een gaskookvuur, afzuigkap, koelkast, diepvries en vaatwasser.
  • Wasplaats, douche en apart toilet: vanuit de keuken kan u doorlopen naar de wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Deze wasplaats heeft zicht op de tuin. Ook vindt u hier nog een douche, een wastafeltje en een toilet.
  • Zuidwest tuin: Vanuit de eethoek komt u via het terras terecht in de tuin. De tuin is gericht naar het zuidwesten dus geniet u de hele dag door van de zon. Ideaal voor mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin. Ook vraagt de tuin amper onderhoud. Achteraan hebt u nog een tuinhuis.
  • 2 slaapkamers op de eerste verdieping: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers van ca. 20 en 13,5 m² met voldoende plaats zodat u grote kasten kan plaatsen.
  • Ruime badkamer: op de eerste verdieping bevindt zich de ruime badkamer met douche, tweede toilet, wandmeubel met 2 wastafels en een wandradiator. Om de badkamer compleet te maken is er een ligbad met massagejets waar u volledig tot rust kan komen. Door de ingebouwde lichtspots creëert u een zeer aangename sfeer doorheen de volledige badkamer.
  • 2 à 3 slaapkamers op de tweede verdieping: een verdieping hoger liggen nog eens 2 slaapkamers van 20 en 13,5 m². Eén daarvan is voorzien van een bureauhoek en ingemaakte kast. Deze tweedelige ruimte zou eventueel terug opgesplitst kunnen worden in twee aparte ruimtes zoals het initieel voorzien was. De andere kamer heeft eveneens een ingemaakte kast.
  • Zolder: waar bewaart u reiskoffers, dekens en oude spullen? In de bergzolder van het huis.
  • Kelder: tot slot beschikt de woning ook nog over een ruime kelder. U vindt er de zuinige condensatieketel op gas van het merk Vaillant.
  • Oprit: mits bekomen van een vergunning kan er een handige oprit voorzien worden in de voortuin.

Goed om te weten
De ramen zijn voorzien van dubbelglas. Vooraan werden de voordeur en de ramen vernieuwd met aluminium profielen met hoogrendementsglas met een U waarde van 1,1. Het raam op het gelijkvloers vooraan is uitgerust met een elektrisch rolluik. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. U verwarmt met centrale verwarming op gas met een zuinige condensatieketel van Vaillant. Last but not least: de platte daken werden al vernieuwd.  

Beschikbaarheid
De woning is beschikbaar ten laatste december 2022 met de mogelijkheid van enkele maanden vroegere beschikbaarheid in functie van oplevering aankoop appartement.

Rustig wonen, alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige woonwijk niet ver van het Albertkanaal in Schoten. In amper 7 minuten bent u bij de oprit naar de E19 richting Antwerpen of Breda. Met de fiets bent u in 10 à 15 minuten in de gemeentekernen van Schoten, Merksem en Wijnegem. En sporten en ontspannen doet u in het Bouckenborghpark of Cogelspark – deze parken bevinden zich op enkele minuten wandelafstand. Op en rond de Bredabaan vindt u diensten, scholen, winkels, horeca en supermarkten. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 285 000 per maand

Adres:

Salvialei 80 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

184 m²

Grondoppervlakte:

150 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

December 2022

Kadastraal inkomen:

€ 723

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

317 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Salvialei 80 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap