Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

85 m²

€ 199 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Vernieuwd en zeer aangenaam hoekappartement met veel lichtinval op de 6de verdieping van een verzorgd gebouw

Hoekappartement | Veel lichtinval | Grote leefruimte met open keuken met eiland | Ruimtelijk en open gevoel | Alu ramen met hoogrendement 1.1 glas | 6de verdieping met lift | 8,11 meter gevelbreedte (app.)


Op huizenjacht naar een modern en instapklaar 2-slaapkamer appartement met een ruime indeling dat in orde is, dicht bij groen én de stad? Dan leiden alle wegen naar dit leuke hoekappartement in Deurne. In het hele appartement geniet u van veel lichtinval. Voelt u het kriebelen? Neem uw agenda erbij en contacteer ons voor een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Hal: het appartement ligt op 6de verdieping, bereikbaar via lift. De hal van het appartement leidt naar alle kamers. In de hal is er ruimte voor een vestiairekast.
  • Ruime open woonkamer: de leefruimte, een mooie, open ruimte die baadt in het daglicht en plaats heeft voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Open keuken met eiland: de kok des huizes zal zich hier meteen thuis voelen dankzij de ruime open keuken met eiland. Deze is uitgerust met een inductie kookvuur, afzuigkap, koelkast, diepvries en een oven. Dankzij de glazen spatwand is uw keuken altijd snel en makkelijk schoon te houden. Er is plaats om een vaatwasser te installeren.
  • Terras: via de leefruimte hebt u toegang tot het terras dat groot genoeg is om buiten te zitten.
  • Moderne badkamer: de enkele maanden jonge badkamer werd voorzien van een inloopdouche, een wandmeubel met handige spiegelkast en een handdoekdroger. U vindt er ook de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en een afzuiging.
  • 2 slaapkamers: het appartement heeft 2 mooie slaapkamers, van 16 en 8 m2.
  • Apart toilet: er is een apart hangtoilet met handenwasser en maatkast.
  • Kelderberging: bij het appartement hoort een handige kelderberging.
  • Gezamenlijke fietsenstalling: naast het gebouw bevindt zich de gezamenlijke fietsenstalling.
  • Parkeermogelijkheden op het terrein onder strikte voorwaarden en behoudens toestemming.

Goed om te weten
Het appartement verwarmt u met centrale verwarming op aardgas. De aluminium ramen hebben hoogrendementsglas met een U-waarde van 1,1 - wat energiezuinig is. Op vele plaatsen werden valse plafonds voorzien met moderne inbouwspots en de verlichting is deels dimbaar. U beschikt over een nieuwe videofoon. De maandelijkse kosten bedragen ca. 115 euro, inbegrepen: centrale verwarming, waterverbruik, lift, onderhoud gemene delen, blokpolis, ... Verder wordt er ook maandelijks 30 euro gespaard voor het reservefonds. Door (voorlopig) gebrek aan informatie over de dakisolatie werd het EPC berekend op 638 kWh/m²jaar. Dit jaar zou gepland staan om de hoeveelheid isolatie na te gaan en zou de berekening kunnen uitkomen op 299 kWh/m²jaar (louter indicatief). De keuring van de elektrische installatie is niet conform - doch vonden er reeds vernieuwingen plaats.

Goed bereikbaar, vlak bij groen, ontspanning en winkels
Met de wagen bent u meteen op de ring van Antwerpen en de E313. In de buurt vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen en het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer of de fiets bent u trouwens zó in Antwerpen. Dankzij de nieuwe fietsbrug en passerelle aan de Schijnpoortweg genieten fietsers en voetgangers van een veilige en directe verbinding met Antwerpen centrum en het nieuwe Ringfietspad. Houdt u van groen? Park Bisschoppenhof ligt om de hoek. Ook gemeentepark Bremweide, Park Spoor Oost, Park Spoor Noord en het Rivierenhof zijn maar enkele minuutjes met de fiets weg. Het Rivierenhof is voor kinderen en sportievelingen een echt festijn: speeltuinen, minigolf, sportclubs, looppaden, wandel- en fietsroutes …
 
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Bisschoppenhoflaan 314 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

85 m²

Grondoppervlakte:

807 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

6

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 937

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Bisschoppenhoflaan 314 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap