Bouwgrond in Kalmthout - EST8

Verkocht

Kalmthout

179 m²

€ 399 000 per maand

Meer info

Villagrond van 2196 m² met grondig te renoveren of af te breken woning op een gegeerde locatie nabij Heide centrum en Grenspark Kalmthoutse Heide

Toplocatie in mooie laan | Groene omgeving | Nabij Heide centrum | Bestaande woning naar zuiden gericht | Hoekperceel met veel privacy | 1% Registratiebelasting mogelijk onder voorwaarden voor wie ingrijpend energetisch renoveert of sloopt en (gedeeltelijk) herbouwt, | Verlaagd Btw-tarief van 6% mogelijk onder voorwaarden bij afbraak en heropbouw


Deze villagrond van 2196 m² met grondig te renoveren, uit te breiden of af te breken woning ligt in een rustige en groene villawijk, met natuurdomein Grenspark Kalmthoutse Heide als het ware in de achtertuin. Tevens is Heide centrum slechts op een kwartier wandelen of 5 minuten fietsen verwijderd. U vindt er ook het treinstation Heide. Kortom, een aangename woonomgeving met alles kortbij. Voel u zich geroepen? Contacteer ons dan meteen voor meer informatie of een afspraak.
 

  • De bestaande woning (ca. 179 m²) met kelder dient ofwel grondig gerenoveerd te worden, eventueel in combinatie met een uitbreiding, ofwel gesloopt te worden, en mits bekomen van een omgevingsvergunning.
  • 1% registratiebelasting mogelijk onder voorwaarden voor wie ingrijpend energetisch renoveert of sloopt en (gedeeltelijk) herbouwt.
  • Afbraak en heropbouw aan 6% BTW mogelijk onder voorwaarden.
  • Bouwvoorschriften: deze vallen onder de voorschriften die gelden voor Woonparkgebied, onder voorbehoud van wijzigingen stedenbouw en mits bekomen van een omgevingsvergunning.
  • Zuid tuin: de tuin van het bestaande gebouw is naar het zuiden gericht. U geniet er de hele dag van de zon.

Goed om te weten
De woning werd verwarmd met hout- en pelletkachels. Er ligt gas in de straat, een aansluiting is mits goedkeuring mogelijk. Er is een waterzuiveringsinstallatie aanwezig op het perceel.

Wonen in alle rust en in een oase van groen
Het perceel geniet van een zeer gunstige ligging in een rustige groene straat, nabij Grenspark Kalmthoutse Heide, waar u uren kunt genieten van de vele wandel- en fietswegen dat het gebied rijk is. Het Moretusbos, natuurdomein Klein Schietveld en de Royal Antwerp Golf Club liggen eveneens niet veraf. Op 5 minuten fietsen of 15 minuten wandelen bent u aan het treinstation en het centrum van Heide, met alle winkels, horeca en boetieks. Ook treft u er basisscholen en GITOK. Kortom deze villagrond is zeer gunstig gelegen en omgeven door het groen, met alles op korte afstand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Geusenbacklaan 1 - 2920 Kalmthout

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1929

Bewoonbare opp.:

179 m²

Grondoppervlakte:

2196 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 537

EPC:

1276 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Geusenbacklaan 1 - 2920 Kalmthout

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap