Appartement in Wommelgem - EST8

Verkocht

Wommelgem

134 m²

€ 269 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Indeling van het appartement:

  • Inkom met ingemaakte kasten en apart toilet: het appartement ligt op de tweede verdieping. U komt er met de trap. In de ruime verzorgde hal van het appartement vindt u o.a. de deur naar het apart toilet met handenwasser. In de ingemaakte kasten is er genoeg plaats voor uw jassen en schoenen.
  • Leefruimte: in deze leefruimte nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg want deze ruimte is maar liefst 43 m² groot. Verder baadt de woonkamer in het licht dankzij de ramen vooraan en zijdelings. Op de vloer ligt een mooie en makkelijk te onderhouden laminaatvloer.
  • Grote keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne en opvallend grote keuken. In die keuken is de kok in huis de koning te rijk, met veel kasten en een lang werkblad. Er is een keramisch kookvuur, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en microgolfoven.
  • 3 slaapkamers: in dit appartement heeft iedereen een eigen kamer. Minder nodig? Vorm er dan eentje om tot bureau of logeerkamer. De grootste slaapkamer is ca. 13 m² en de 2 andere slaapkamers zijn ca. 9 m². Alle slaapkamers hebben rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten.
  • Badkamer: geen renovatie nodig voor deze badkamer. Er staat een bad met douchemogelijkheid en het meubel met dubbele lavabo heeft kastjes om uw handdoeken en zeep in op te bergen. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. Is er ook een kolomkast.
  • Extra bergruimte/wasplaats: via de hal kan u nog naar de handige bergruimte. Daar vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Er is genoeg plaats voor een extra diepvries en rekken voor conserven, … Ook staat hier uw condensatieketel.
  • Garage op gelijkvloers met autostaanplaats: via een automatische poort op het gelijkvloers komt u bij een autostaanplaats die voldoende ruim is om ook uw fiets(en) te stallen, deze is bij aan te kopen aan €23.000.

Goed om te weten
Het appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw, de maandelijkse kosten voor de elektriciteit van de gemene delen bedragen slechts 20 euro. Met een Epc-score van 195 kWh/m² jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. En u heeft een keuring van de elektrische installatie geldig tot eind 2045. U verwarmt het appartement met centrale verwarming op aardgas – er staat een condensatieketel van Buderus. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. En wie niet aanbelt of zich netjes aanmeldt, die geraakt niet voorbij uw Weber veiligheidsdeur.

Vlakbij Fort 2, oprit E313 en winkels in Wommelgem
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. Het appartement ligt op de Herentalsebaan op 5 minuten wandelen van de ingang van Fort 2, een recreatiedomein met wandelpaden, een voetbalveld, atletiekpiste, petanquebanen en meer. Op wandelafstand vindt u o.a. ook de slager, bakker, Aldi en Argenta. Gaat u de straat uit, dan komt u op de Autolei, waar u alle soorten winkels en diensten vindt. De bus stopt schuin over uw deur en vlakbij ligt ook de eindhalte van tram 9 die via Berchem Station, Antwerpen Centraal en de Groenplaats naar Linkeroever rijdt. Of pendelt u met de auto naar het werk? Op 2 km ligt de oprit van de snelweg.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
De voorbeeldfoto is louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 269 000 per maand

Adres:

Herentalsebaan 124 - 2160 Wommelgem

Bouwjaar:

1989

Renovatiejaar:

2018

Bewoonbare opp.:

134 m²

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1085

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

195 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Herentalsebaan 124 - 2160 Wommelgem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap