Appartement in Wommelgem - EST8

Verkocht

Wommelgem

118 m²

€ 389 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Leuk halfopen appartement met op gelijkvloers bureel, garage en magazijn en terras op een gegeerde locatie in Wommelgem. 

Rolluiken | Inpandige garage en magazijn inbegrepen | Wasplaats en bureel op het gelijkvloers | Collectieve condensatieketel uit 2016 | Vernieuwde badkamer en keuken


Een lichtrijk halfopen appartement van ca. 118 m² met 2 ruime slaapkamers, een nieuwe keuken en badkamer, een terras, een bureel, een wasplaats en vlakbij Fort 2. Zegt u dat wat? Bovendien is er nog een inpandige garage en een magazijn en zijn er rolluiken aanwezig. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Inkom met gastentoilet: dankzij de lichte trappenhal is het aangenaam thuiskomen. Zo bereikt u het appartement op de eerste verdieping. Achter 1 van de deuren in de hal zit het gastentoilet met handenwasser. Tevens is er een handige bergruimte die ook als vestiaire of berging kan dienen.
  • Ruime leefruimte van ca. 33 m²: met de kamerbrede ramen profiteert de ruime leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de houthaard aan te steken.
  • Kwalitatieve keuken: de leefruimte met veel lichtinval geeft toegang tot de kwaliteitskeuken. Deze is in 2016 vernieuwd en ingericht met greeploze kasten, een natuursteen werkblad, een dubbele spoelbak, een inductievuur, een dampkap, een oven en een vaatwasser. Alle toestellen zijn van het merk ATAG en u heeft hierop nog 3 jaar garantie.
  • 2 slaapkamers: achteraan gelegen bevinden zich 2 mooie slaapkamers van ca. 13 en 12 m². Via de 2de slaapkamer bereikt u het terras.
  • Nieuwe badkamer: de badkamer is in 2017 vernieuwd en heeft alles wat u nodig hebt. Een lavabomeubel met spiegelkast, 3 kolomkasten en een inloopdouche. En u hangt de handdoeken te drogen op de wandradiator. Wat wilt u nog meer? De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Gelijkvloers - inpandige garage, bureel en wasplaats: de inpandige garage met een breedte van 3,6 meter, het bureel en de wasplaats met spoelbak zijn inbegrepen. Deze bevinden zich op het gelijkvloers. Hier is ook nog een technische ruimte waar uw condensatieketel staat.
  • Magazijn: er is ook nog een magazijn van ca. 163 m² met elektriciteit. Of gebruikt u deze liever als garage of stockageruimte? Plaats genoeg! Er is tevens ook een smeerput aanwezig. De poort is ca. 3,55m breed en 3,87m hoog.
Goed om te weten
Het appartement is gelegen in een verzorgd en goed onderhouden gebouw. U verwarmt uw appartement met een gezamenlijke condensatieketel op gas van het merk Vaillant uit 2016. De ramen zijn deels voorzien van dubbel glas. Het appartement is voorzien van rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. En u heeft een parlofoon. Verder zijn er geen maandelijkse kosten. Deze worden gewoon onderling geregeld. Voor de elektriciteit zijn er wel 2 aparte meters.

Vlakbij Fort 2, oprit E313 en winkels in Wommelgem
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. Het appartement ligt in een aangename buurt op een steenworp afstand van de op- en afrit E313 en de Krijgsbaan die loopt tussen winkelcentrum Wijnegem Shop Eat Enjoy en Fort 2. De bus stopt om de hoek en op 10 minuten fietsen bent u aan de eindhalte van tram 8 die via Berchem Station, Antwerpen Centraal en de Groenplaats naar Linkeroever rijdt. En waar vindt u wat groen? Op 10 minuten fietsen van uw deur, in recreatiedomein Fort 2. De rand rond het fort is een trekpleister voor fietsers en wandelaars. In het fort ontspant u zich op het voetbalveld, de atletiekpiste en de petanquebanen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 389 000 per maand

Adres:

Pietingbaan 13 - 2160 Wommelgem

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1972

Bewoonbare opp.:

118 m²

Grondoppervlakte:

565 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1732

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Opslagruimte:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

262 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Pietingbaan 13 - 2160 Wommelgem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap