Huis in Wommelgem - EST8

Verkocht

Wommelgem

182 m²

€ 285 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime halfopen woning met mogelijkheden op toplocatie in Wommelgem. 

860 m² grondoppervlakte | Ruime garage met grote poort | Veel bergruimte | Grote bewoonbare zolder | Topligging in doodlopende straat


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze gunstig gelegen woning in Wommelgem met 2 slaapkamers, een zolder, een grote garage en veel bergruimte. Het huis is gelegen in een rustige, doodlopende, straat vlakbij het centrum van Wommelgem, Wijnegem - Shop Eat Enjoy en de oprit van de autostrade. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: in de inkomhal neemt u de deur links, waar u in de leefruimte terecht komt.
  • Leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. Met plaats voor een groot salon en een bureau. De leefruimte heeft een groot raam over de volledige breedte. Wordt het te warm? Dan doet u gewoon de rolluiken naar beneden.
  • Keuken met lichtkoepel: de keuken zit nu nog wat verstopt achter een deur aan de andere kant van de woonkamer. Door de doorgang open te maken en er een keukeneiland in te installeren, hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte. De keuken zelf is voorzien van houten kastjes, een gasvuur met oven, een dampkap, een koelkast en een dubbele spoelbak. De lichtkoepel zorgt voor voldoende lichtinval voor de chef in huis.
  • Berging en veranda: de keuken heeft aansluitend nog een handige berging. Via deze berging kan u ook nog naar de veranda en naar de badkamer.
  • Zeer ruime tuin gericht naar het zuidoosten: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs.
  • Badkamer met extra opbergruimte: achter de berging ligt de badkamer met een ligbad, een enkele wastafel en een toilet. En er is een raam voor natuurlijk daglicht. Achter de badkamer ligt nog een extra opbergruimte. Of maakt u er een extra grote badkamer van?
  • 2 slaapkamers: u krijgt 2 ruime slaapkamers van ca. 20 en 13 m².
  • Zolderverdieping: met de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier is er nog eens een slaapkamer van ca. 17 m² met ingemaakte kasten en nog een opbergruimte van ca. 4 m². Of… u maakt er 1 grote masterbedroom met ingemaakte kasten van?
  • Grote garage: we keren terug naar de benedenverdieping. Daar vindt u nog een ruime garage met grote poort. De achterwand van deze garage is open. U kan dus uw auto veilig en overdekt parkeren.
  • Bijgebouw in tuin: in uw tuin staat er nog een ruim gebouw van ca. 80 m² met een bergzolder, te gebruiken als magazijn bijvoorbeeld.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – er is ook nog een kelder van ca. 19 m².
     
Goed om te weten
U verwarmt het huis met centrale verwarming op aardgas – er staat een ketel van Junkers. De ramen zijn deels voorzien van dubbel glas. Achteraan op het ruime perceel ligt het bijgebouw met een bergzolder. De ruimte is er: een perceel van 860 m² en een woning met mogelijkheden. Maakt u in 2022 van dit huis in 't groen een moderne en gezellige plek voor uw gezin?

Vlakbij Fort 2, oprit E313 en winkels in Wommelgem
Het huis ligt in een doodlopende straat en een aangename buurt op een steenworp afstand van het centrum van Wommelgem. Hier heeft u o.a. een basisschool, verschillende banken, een postkantoor en een bakker. Het Wijnegem – Shop Eat Enjoy ligt op ca. 5 minuten rijden en op 7 minuten fietsen ligt de eindhalte van tram 8. Bovendien is Fort 2 in Wommelgem vlakbij, waar er regelmatig culturele activiteiten zijn en u rustig wandelt in het park. Eerder een golfer dan een wandelaar? Test uw vaardigheden dan op de terreinen van Ternesse Golf & Country Club in de buurt.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 285 000 per maand

Adres:

Terstraetenweg 6 - 2160 Wommelgem

Bewoonbare opp.:

182 m²

Grondoppervlakte:

860 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 560

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

1

Kelder:

1

Berging:

2

Toilet:

1

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

625 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Aardgas:

Ja

Terstraetenweg 6 - 2160 Wommelgem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap