Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

84 m²

€ 175 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Aangenaam hoekappartement met veel lichtinval en 2 ruime slaapkamers op een gegeerde locatie in Deurne. 

Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2019 | Recente ketel | Inpandig terrasje | Vlakbij Rivierenhof en Sportoase | Inpandige, grote garage - verplicht bij aan te kopen aan €27.500 | Geen maandelijkse kosten


Kijkt u uit naar een appartement net buiten de stad? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld en licht 2-slaapkamer appartement op de tweede verdieping met grote inpandige garage, terrasje en zeer ruime individuele berging op het gelijkvloers op een gunstige en centrale ligging in Deurne. Bovendien gelegen in een kleinschalig gebouw en er zijn geen maandelijkse kosten. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met apart toilet: het appartement is gelegen op de tweede verdieping. In de hal heeft u een apart toilet en een handige ingemaakte kast. Ook kan u via de hal naar de leefruimte, de keuken, de twee slaapkamers en de badkamer.
  • Leefruimte: doorheen de dubbele deur komt u in de aangename leefruimte. Vooraan zijn er grote ramen, waardoor er veel licht binnenvalt.
  • Keuken en inpandig terrasje: via de hal kan u eveneens naar de keuken. Deze is uitgerust met een gasvuur, dampkap, oven, microgolfoven en handige apothekerskast. U trekt de kast helemaal naar buiten waardoor u overzicht hebt en makkelijk aan alle producten kunt. Het raam zorgt voor daglicht. De aansluiting voor uw wasmachine vindt u hier ook terug. Aansluitend heeft u nog een inpandig terrasje.
  • 2 slaapkamers: u krijgt 2 ruime slaapkamers van ca. 18 en 12 m².
  • Badkamer: de badkamer heeft een douchecabine en een wastafel.
  • Individuele ruime berging op gelijkvloers: op de gelijkvloerse verdieping is er een zeer ruime individuele berging van ca. 18 m², waar bijvoorbeeld ook fietsen geplaatst kunnen worden. Een stopcontact vindt u hier ook terug.
  • Inpandige garage met oprit: via de gemeenschappelijke hal en de individuele berging kan u naar de inpandige en grote garage van ca. 25 m² met automatische poort én oprit. Ook is hier een stopcontact en wateraansluiting aanwezig. Deze garage is verplicht bij aan te kopen aan €27.500.
Goed om te weten
Het appartement wordt verwarmd met een recente en individuele ketel op gas van het merk Vaillant. In de ramen zit dubbel glas en het dak werd ca. 2 jaar geleden vernieuwd en geïsoleerd. Het is een kleinschalig gebouw en bevindt zich in verzorgde staat. Er is ook recent een parlofoon geïnstalleerd. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas en elektriciteit. Bovendien werd er overeengekomen dat er nog een aparte (tussen)meter voor water wordt geplaatst. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Er zijn verder geen maandelijkse kosten want het beheer wordt onderling geregeld.

Goed bereikbaar tussen groen, winkels en invalswegen
Uw nieuwe thuis ligt aan het Rivierenhof en vlakbij winkelcentrum Wijnegem Shop Eat Enjoy. Ook groothandel Makro is vlakbij. U neemt de tram of bus naar de stad op nog geen 100 meter van uw deur. En met de auto zit u zo op de Ring, R11 en E313. Ook vindt u een Vélo-station voor de deur en het Park Groot Schijn en Sportoase zijn vlakbij. Tot slot treft u verschillende scholen in de nabije buurt. Kortom: een goed bereikbare buurt vlakbij het Rivierenhof, de grootste groene long van 't stad en alle soorten winkels. Wat wilt u nog meer?

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 175 000 per maand

Adres:

Ruggeveldlaan 537 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1959

Bewoonbare opp.:

84 m²

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Overeen te komen

Kadastraal inkomen:

€ 706

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Toilet:

1

EPC:

233 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Ruggeveldlaan 537 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap