Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

193 m²

€ 339 500 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Ruime en lichtrijke woning met 5 slaapkamers, een dressing, een leuke en zonnige tuin en inpandige garage. 

5 slaapkamers, dressing en wasplaats | EPC 138 | Keuring elektrische installatie tot 2040 | Rolluiken | Inpandige garage met automatische poort | Energiezuinige ketel | Hoogrendementsbeglazing | Instapklaar


Op zoek naar een instapklare woning met genoeg slaapkamers voor uw hele kroost? Of met een logeerkamer, een hobbyruimte of een heuse man cave? Dan is deze energiezuinige en instapklare woning met 5 slaapkamers, een extra dressing, een wasplaats, een leuke en zonnige tuin, een extra terras en een inpandige garage met automatische poort precies wat u nodig hebt. En het centrale stofzuigersysteem en de rolluiken maken het leefcomfort in dit huis helemaal compleet. Opgelet: heel gegeerde woning – wees er dus snel bij.

Indeling van de woning:

  • Hal: zelf komt u wellicht meestal binnen langs de inpandige garage, maar uw bezoekers ontvangt u via de voordeur in de ruime hal, op grijze tegels. Deze inkom geeft toegang tot de garage en de wasplaats.
  • Tuin met terras en tuinhuis: deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. U vindt er een overdekt terras met ingemaakte kasten en een zonnige tuin die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus.
  • Leefruimte: als u de trap naar boven neemt komt u in de aangename leefruimte. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de gezellige houthaard. Wordt het te warm? Dan doet u de elektrische rolluiken naar beneden.
  • Keuken met terras: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een inductiekookplaat met afzuigkap, een oven, een stoomoven, een vaatwasser, een dubbele spoelbak en een nagelnieuwe koelkast. Bovendien zijn er nog ingewerkte stopcontacten. Een troef van de keuken is de deur naar het overdekt terras. Lekker dichtbij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen.
  • Gastentoilet en slaapkamer: op dezelfde verdieping vindt u ook nog een apart gastentoilet met handenwasser en een eerste slaapkamer, eveneens met zicht op de tuin, van ca. 7,50 m².
  • 3 slaapkamers, badkamer en dressing: op naar de tweede verdieping. Daar vindt u een badkamer, 3 slaapkamers en een dressing terug. De ruime badkamer is uitgerust met een toilet, een ligbad met massagejets, een douche, een wandmeubel met dubbele lavabo en een wandradiator. Verder vindt u er nog 3 slaapkamers van ca. 14, 10,50 en 8 m² en een dressing met lichtkoepel voor natuurlijk licht.
  • Gelijkvloers – inpandige garage en wasplaats: we keren terug naar de benedenverdieping. Hier is nog een slaapkamer van ca. 10 m², te bereiken via de wasplaats. Verder is er ook nog een inpandige garage met automatische garagepoort en een oprit waar 2 wagens kunnen staan. De woning heeft ook nog een handige wasplaats met toegang tot de tuin met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Hier staat ook uw condensatieketel van Vaillant.

Goed om te weten
Met een epc van 138 kWh m²/jaar scoort dit pand heel sterk op energiezuinigheid en de elektrische installatie is gekeurd tot 2040. In de pvc-ramen staat hoogrendementsglas. En overal zijn er rolluiken, deels elektrisch. U verwarmt op gas, met een energiezuinige condensatieketel van Vaillant. Het dak werd ook vernieuwd en geïsoleerd en de voorgevel werd zeer recent volledig geïsoleerd en vernieuwd met crepi. Bovendien ligt er al een stelling klaar op het dak indien u graag zonnepanelen wil plaatsen. Ook hoeft u nooit meer te sleuren met een stofzuiger. Want u profiteert van het centrale stofzuigsysteem – geruisloos en met gezondere lucht als effect. Er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

In een rustige buurt met veel gezinnen
De woning in Merksem ligt vlakbij Speeltuin Markiezenhof, een groot plein met een speeltuin. Ook ligt het Runcvoortpark, Rozendael en het Park van Merksem in de buurt. Sporthal De Rode Loop en het zwembad van Merksem zijn eveneens niet veraf. U vindt er een speeltuin, basketbalveld, petanquebaan en een buitenfitness, en bankjes om ánderen te zien sporten. Op enkele minuten rijden ligt de oprit van de Ring, E19 en de A12. Er zijn meerdere scholen, winkels en supermarkten in de buurt. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 339 500 per maand

Adres:

Rietschoorvelden 29 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1969

Bewoonbare opp.:

193 m²

Grondoppervlakte:

235 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1175

Aantal slaapkamers:

5

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

3

Dressing:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

138 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Rietschoorvelden 29 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap