Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

142 m²

€ 295 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Compleet gerenoveerde en uitgeruste woning met 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een zuidtuin en -terras. 

EPC 193 | 4 slaapkamers | 2 badkamers | Tuin gericht naar het zuiden | Tuinhuis met 2de keuken | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2046


Deze woning is volledig en piekfijn gerenoveerd en geïsoleerd. Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een wasplaats en een tuinhuis met tweede keuken. Bovendien krijgt u een zonnige tuin en een terras. En verder zijn er nog rolluiken, heeft u een videofoon en is er een keuring van de elektriciteit geldig tot 2046. Kortom: alles erop en eraan. Wie slim is, belt snel voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: witte en grijze muren, een witte trap en grijze tegels. Van het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. Bovendien heeft de voordeur mat glas waardoor daglicht naar binnen kan.
  • Leefruimte: als u de trap naar beneden neemt komt u in het hart van de woning, de open woonruimte met uitzicht op de tuin. Via de lichtkoepel en de glasdeuren naar het terras profiteert u van veel daglicht. Op de vloer liggen donkere tegels en in het plafond zitten ingebouwde zuinige spots.
  • Open keuken: er is een inductievuur, afzuigkap, vaatwasser, microgolfoven, oven, koelkast en diepvries. Een zaligheid voor de Sergio Herman in huis. Kookt u toch liever op gas? De gasleiding ligt al klaar. Ontbijten doet u aan de toog. Naast de lichtinval van de woonkamer is er een apart raam in de keuken.
  • Terras, tuin en tuinhuis: de deur achteraan verbindt de leefruimte met het terras. Voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is deze buitenruimte het paradijs. Het leuke terras ligt er al, het kunstgrastapijt ook. Achteraan hebt u nog een tuinhuis van ca. 15 m² met verlichting, stopcontact en bijkeuken.
  • Eerste badkamer: nog op dezelfde verdieping vindt u een eerste badkamer met toilet, inloopdouche, wandmeubel met lavabo en handdoekdroger.
  • 2 slaapkamers: een verdieping hoger zijn er 2 ruime slaapkamers. De tweede kamer geeft toegang tot een handige wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast en een lavabo.
  • 2 slaapkamers en tweede badkamer: op naar de tweede verdieping. Daar zijn er nog eens 2 slaapkamers. De tweede slaapkamer heeft aansluitend een tweede badkamer met een inloopdouche, wandmeubel met lavabo en toilet. De muren zijn volledig betegeld, er hangen spots en alles is netjes afgewerkt. De zeep moet u zelf meebrengen.
  • Berging: als u in de inkomhal de trap naar beneden neemt is er nog een handige bergplaats onder de trap.

Goed om te weten
De woning werd volledig gerenoveerd in 2014. Het dak werd vernieuwd en goed geïsoleerd. En in de pvc-ramen staat dubbelglas. Alle ramen hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Dit alles zorgt voor een gunstig epc van 193 kWh/m². Ook werd de elektriciteit volledig vernieuwd en er is een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2046.

Rustig wonen, alles kortbij
Het huis ligt in een rustige straat en toch op een boogscheut verwijderd van invalswegen en het centrum van Antwerpen. Met trams en metro’s 2, 3, 5, 6 en 12 vlakbij staat u in een vingerknip waar u wilt: het stadscentrum, Merksem, Wijnegem, … En met de auto bent u In 1 minuut op de Antwerpse Ring. In de onmiddellijke omgeving vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen, … Waar vindt u groen in de buurt? Park Spoor Oost en Park Spoor Noord, Bisschoppenhof en Gemeentepark Bremweide liggen dicht in uw buurt. Ook ligt het Rivierenhof op amper 6 minuten fietsen van uw deur. Deze groene long is voor kinderen en sportievelingen een echt festijn: hier vindt u speeltuinen, minigolf, sportclubs, looppaden, wandel- en fietsroutes …

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 295 000 per maand

Adres:

Van Duyststraat 252 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1942

Bewoonbare opp.:

142 m²

Grondoppervlakte:

112 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 525

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Toilet:

2

EPC:

193 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Van Duyststraat 252 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap