Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

202 m²

€ 475 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Lichtrijke, prachtig gerenoveerde en energiezuinige halfopen woning met 3 ruime slaapkamers, een bureau en een balzaal van een leefruimte op een toplocatie in Kapellen.

Ruime woning met 202 m² woonoppervlakte | 340 m² grondoppervlakte | 3 ruime slaapkamers | Bureau | ca. 70 m² leefruimte | Vloerverwarming | Epc 162 | Keuring elektrische installatie tot 2041 | Ruime oprit | Rustige enkelrichtingstraat dichtbij centrum


Dit prachtige huis in een zeer rustige straat te Kapellen werd recent volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. U krijgt mooie grote ruimtes met veel lichtinval, een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken – allemaal zorgvuldig ontworpen en geselecteerd en piekfijn afgewerkt. Met 3 ruime slaapkamers – waarvan 1 met een eigen wastafel – een berging en een zolder is er veel plaats om spullen op te bergen. De vloerverwarming, de led inbouwspots en de lichtsensoren maken het leefcomfort in dit huis helemaal compleet. Opgelet: zeer gegeerde woning – wees er dus snel bij!

Indeling van de halfopen woning:
Gelijkvloers:

  • Ruime oprit: langsheen het gezellige voortuintje en de ruime oprit komt u bij de woning.
  • Hal: ruimte is de rode draad door deze woning. Er zijn 2 voordeuren, eentje aan de voorkant en eentje langs de zijkant van de woning.  Via de voordeur vooraan kunt u naar een apart gastentoilet, de berging en de leefruimte. De deur aan de zijkant brengt u in een aparte inkomhal met vestiaire en geeft uit op de leefruimte. 
  • Leefruimte van ca. 70 m²: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer van ca. 70 m² is er een favoriet plekje voor iedereen. Met plaats voor een groot salon en een lange eettafel. De leefruimte heeft twee grote ramen en bovendien nog een lichtstraat. Vraagt u zich af waar de radiatoren verborgen zitten? Die zijn er niet. De volledige gelijkvloerse verdieping wordt verwarmd met vloerverwarming. De polybetonvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en het heeft een tijdloze uitstraling.
  • Open keuken met groot eiland: deze open, lichte, moderne en praktische keuken heeft eveneens uitzicht op de tuin. U krijgt kwaliteitstoestellen van AEG: een inductievuur, koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, combi-oven en een afzuigkap van Novy. Een zaligheid voor de Sergio Herman in huis. Snel ontbijten doet u aan het eiland. Als kers op de taart krijgt u een duurzaam Dekton werkblad. Bovendien zijn er nog ingewerkte stopcontacten en USB-aansluiting, handig als u uw gsm wil opladen tijdens het koken. In de inkomhal is er nog een bergruimte met handige schappen en plaats voor een extra koelkast of diepvriezer.
  • Bureau: via een doorgang vanuit de woonkamer komt u in het bureau, vooraan de woning. Handig voor thuiswerkers die graag in contact blijven met het gezin of u plaatst er een deur en kunt er in alle rust werken. Geen bureau nodig? Dan maakt u er een hobbykamer of een speelkamer van. Zo blijft de woonkamer opgeruimd en netjes. Aan het bureau vindt u nog een kleine technische ruimte.
  • Tuin met aangelegd terras en tuinhuis: met deze tuin geniet u in de zomer tot in de late uurtjes van uw groene vakantieparadijs op aarde. Voor de jonge kinderen staat er alvast een speeltuig klaar en is er plaats genoeg om te voetballen. Uw tuingerief? Dat bergt u op in het tuinhuis. Het ruime aangelegde terras biedt plaats zat voor BBQ-feestjes en ’s avonds wordt het er nog gezelliger met de sfeerverlichting.
Eerste verdieping:
  • Slaapkamer en badkamer: via de trap komt u terecht op de 1ste verdieping. De slaapkamer heeft een ruime oppervlakte van ca. 17,5 m2 . De badkamer is voorzien van een ligbad en inloopdouche, dubbele wastafel, inbouwkraanwerk, toilet en een wandradiator. Ook vindt u hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
Tweede verdieping:
  • 2 slaapkamers: verder de trap op komt u op de tweede verdieping, waar er nog 2 grote slaapkamers zijn, van ca. 19,2 en 17,5 m². Eén daarvan is voorzien van een wastafel.
Bergzolder: moet er nog bergruimte zijn? Er is nog een volledig geïsoleerde bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.

Goed om te weten
De woning werd in 2016 uitgebreid en grondig en duurzaam gerenoveerd. U verwarmt op gas met een zuinige condensatieketel van het merk Vaillant. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Ook de zij- en achtergevel werden voorzien van isolatie met crepi afwerking. Dit alles zorgt voor een mooie EPC-score van 162 kWh/m² jaar en een forse besparing op uw energiefactuur. De verdiepingen zijn voorzien van PU-vloeren. Ook werden er op vele plaatsen led inbouwspots voorzien. Uw wagen? Die parkeert u makkelijk op de ruime oprit. De woning is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want alle ramen en deuren zijn voorzien van kwalitatieve horren.

Rustig wonen vlakbij het centrum
U woont in een rustige enkelrichtingstraat, maar toch overal vlakbij. Als u op uw fiets springt, bent u zo in het centrum van Kapellen. U woont vlakbij winkels, horeca en scholen. Met de auto rijdt u in 5 minuten naar de Delhaize in Ekeren. Op 8 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Het station van Kapellen ligt op 5 minuten wandelen van de woning. Het gemeentepark bereikt u na 5 minuten fietsen. Conclusie: een superligging!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Algemeen

Prijs:

€ 475 000 per maand

Adres:

Koningin Elisabethlei 17 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Halfopen

Renovatiejaar:

2016

Bewoonbare opp.:

202 m²

Grondoppervlakte:

340 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1117

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Autostaanplaatsen:

2

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

162 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Koningin Elisabethlei 17 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap