Appartement in Borsbeek - EST8

Verkocht

Borsbeek

99 m²

€ 229 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruim halfopen appartement met 3 slaapkamers, een ruim terras en balkon, inpandige garage en extra parkeerplaats op oprit.

EPC 224 | Ca. 99 m² | Ruim terras en balkon | Inpandige garagebox met oprit verplicht bij aan te kopen aan €25.000


Een instapklaar en ruim appartement van ca. 99 m² met 3 slaapkamers, een gunstig epc, een condensatieketel en een zonnig, overdekt terras en vlakbij Fort 2. Zegt u dat wat? Bovendien is er nog een inpandige garagebox én autostaanplaats en zijn er rolluiken aanwezig, deels elektrisch. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Inkom met gastentoilet: u bereikt het appartement op de tweede en hoogste verdieping. Achter 1 van de deuren in de hal zit het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte: met de kamerbrede ramen profiteert de ruime leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het balkon open te zetten.
  • Keuken: via de leefruimte kan u naar de gerenoveerde keuken. Deze is uitgerust met een kookplaat, een dampkap, een bakoven, een koelkast en diepvries. En u heeft een mooi werkblad in natuursteen.
  • 3 slaapkamers: achteraan gelegen bevinden zich 3 mooie slaapkamers van ca. 17,5, 10  en 6 m². Via de 2de slaapkamer bereikt u het zonnige en overdekte terras.
  • Badkamer: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een meubel met een natuursteenblad en dubbele lavabo en een ligbad met douchemogelijkheid.
  • Inpandige garagebox met oprit: de inpandige garagebox en extra parkeerplaats op de oprit zijn verplicht bij aan te kopen aan €25.000. Handig is dat de garage toegang heeft tot de hal.
Goed om te weten
Het ruime appartement bevindt zicht in een gebouw van 1994. U verwarmt uw appartement met een individuele condensatieketel op gas van het merk Vaillant en in de aluminiumramen staat dubbelglas. Het appartement is voorzien van rolluiken, deels elektrisch. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Het dak werd ook reeds vernieuwd en geïsoleerd en u heeft een parlofoon. Aansluiting voor wasmachine zijn voorzien in de keuken. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De maandelijkse kosten bedragen €80. Daar zit inbegrepen: voorschot op uw waterverbruik, kosten algemene delen en sparen reservefonds.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto
Dit appartement ligt op een steenworp afstand van Fort 2 in Wommelgem, waar er regelmatig culturele activiteiten zijn en u rustig wandelt in het park. Op 1,9 km afstand vindt u ook Boekenbergpark, met een ecologische zwemvijver, 18de-eeuws grottencomplex en speeltuin. Eerder een golfer dan een zwemmer? Test uw vaardigheden dan op de terreinen van Ternesse Golf & Country Club in de buurt. Ook de shoppers komen aan hun trekken, want op een kleine 10 minuutjes bent u in het Wijnegem Shopping Center. Buurtwinkels en openbaar vervoer treft u op wandelafstand. Pendelt u met de auto? Het rondpunt van Wommelgem ligt op enkele minuten, u zit dus in een vingerknip op de E313 en de Antwerpse Ring. En scholen liggen op fietsafstand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 229 000 per maand

Adres:

Karel Soetelaan 88 V2R - 2150 Borsbeek

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1994

Bewoonbare opp.:

99 m²

Grondoppervlakte:

1207 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 934

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

224 kWh/m²jaarepc label c

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Karel Soetelaan 88 V2R - 2150 Borsbeek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap