Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

192 m²

€ 319 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Halfopen woning met 3 slaapkamers, inpandige garage en zeer ruime tuin.

Halfopen | Ruime en zonnige tuin | Inpandige garage | Vlakbij scholen en centrum Kapellen | 413 m² grondoppervlakte | Woning met mogelijkheden


Zoekt u een ruime woning in een rustige wijk in Kapellen en toch op een steenworp van het centrum? En houdt u van een open gevoel, veel lichtinval en richt u graag uw woning volledig in naar eigen smaak? Dan is dit huis met een degelijke basisstructuur, 3 slaapkamers, inpandige garage en een zeer ruime en zonnige tuin zeker het bezoeken waard! Veel plaats én veel mogelijkheden dus. Bel snel voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met gastentoilet: u verwelkomt uw gasten in de hal. Van daaruit bereikt u het gastentoilet en de garage. Ook kan u hier de trap nemen naar de eerste verdieping.
  • Woonkamer met veel lichtinval: in de leefruimte is het aangenaam vertoeven dankzij de warme parket en de gezelligheid van de gashaard. Door de grote ramen geniet u er ook van veel lichtinval.
  • Keuken met mogelijkheden: droomt u van één grote leefruimte met aansluitend een open keuken met kookeiland? Dat kan want mits het plaatsen van een poutrel kan u de muur tussen de leefruimte en de keuken verwijderen. De huidige keuken is voorzien van een gasvuur, een dampkap, een vaatwasser, een nieuwe koelkast en een nieuwe combi-oven.
  • 3 slaapkamers en badkamer: op naar de tweede verdieping. Daar zijn er 3 slaapkamers van ca. 13,5, 12 en 5 m². De badkamer is uitgerust met een lavabo, een douchecabine en een toilet.
  • Veranda en zonnige tuin: we keren terug naar de benedenverdieping. Er is nog een leuke veranda, een tuinhuis en een grote, ca. 9 meter brede en zonnige zuidwesttuin voor voetballers, tuinders of zonnekloppers. Het biedt plaats zat voor een zwembad en voor BBQ-feestjes en ’s avonds wordt het er nog gezelliger met de sfeerverlichting.
  • Inpandige garage met wasplaats: u heeft ook nog een inpandige garage van ca. 26 m² met automatische poort. Achteraan is er nog een handige wasplaats, met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Uw condensatieketel van het merk ATAG vindt u hier ook terug.  Op de oprit is er plaats voor nog een auto.
In een aangename wijk te Kapellen, nabij het centrum en op 5 minuten van de snelweg
Dit huis te koop ligt in een rustige en aangename wijk. Over uw deur vindt u een omheinde speeltuin. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 5 minuten van de woning. En de A12 is ook vlakbij. U woont op ca. 1,3 km van het gemeentepark van Kapellen. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 319 000 per maand

Adres:

Peedreef 34 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1972

Bewoonbare opp.:

192 m²

Grondoppervlakte:

413 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 966

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

469 kWh/m²jaarepc label e

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Aardgas:

Ja

Peedreef 34 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap