Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

86 m²

€ 269 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Recent en ruim appartement met 2 slaapkamers met airconditioning, garage, lift en 2 terrassen.

EPC 111 | Aan het Rivierenhof | Lage kosten | Instapklaar | Rolluiken | Inpandige garage met automatische poort inbegrepen | Keuring elektrische installatie geldig tot 2034 | 2 ruime bergingen


Op huizenjacht naar een recent appartement met een ruime indeling dat pico bello is, dicht bij groen én de stad? Dan leiden alle wegen naar de Lundenstraat in Deurne. Het appartement uit 2010 geniet van veel lichtinval door de grote ramen aan zowel de leefruimte als de slaapkamers. En de rolluiken en airconditioning maken het leefcomfort helemaal compleet. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar de straat over te steken en u staat in het Rivierenhof voor een loopje of wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Inkom met gastentoilet: het appartement ligt op de derde verdieping. U komt er met de lift. De ruime hal van het appartement leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser. En er is een parlofoon.
  • Leefruimte: aan de straatkant ligt de woonkamer, een mooie, open ruimte van ca. 33 m² met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Het grote schuifraam zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het eerste terras.
  • Open keuken met berging: in dezelfde ruimte als de woonkamer vindt u de keuken, afgescheiden door een toog en misschien ook voor u het kloppende hart van uw thuis. De keuken heeft voldoende kasten om uw hele hebben en houden in te bewaren. Hobbykoks halen gegarandeerd hun hart wanneer ze de keuken zien. Een vaatwasser, een gasvuur en afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en diepvries: alles is aanwezig. Naast de keuken is er nog een handige berging met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Ook bevindt zich hier de individuele ketel op gas van Vaillant.
  • 2 slaapkamers: achteraan gelegen bevinden zich 2 mooie slaapkamers van ca. 13 en 8,5 m², allebei met airconditioning. De tweede slaapkamerkamer heeft extra veel stopcontacten en via hier bereikt u het tweede terras.
  • Badkamer: u krijgt een bad, een douche en een badkamermeubel met een wastafel. Wat wilt u nog meer? De badkamer heeft mooie zuiderse tegels en is makkelijk schoon te maken.
  • Inpandige garagebox en 2 kelderbergingen: de inpandige garagebox met automatische poort op afstandsbediening en extra berging zijn inbegrepen. Is dit nog niet voldoende? Dan heeft u nog een extra berging, vlakbij de lift. Handig om dingen in op te bergen.
Zuinig appartement en lage maandelijkse kosten
Met een Epc-score van 111 kWh/m² jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. Onder andere door het hoogrendementsglas in de aluminium ramen. Er is een keuring van de elektrische installatie tot 2034. En er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Voor de kosten van de gemeenschappelijke delen betaalt u een beperkte bijdrage van 90 euro per maand. Hierin zit inbegrepen: het beheer, onderhoud en gebruik van de lift, poetsen van de hal, elektriciteit van de gemene delen en het reservefonds. Het appartement is gelegen in een verzorgd en goed onderhouden gebouw. Het appartement is voorzien van rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Wordt het te warm? Dan zet u gewoon de airconditioning aan.

Aan het Rivierenhof, in de buurt van de Antwerpse ring
De woning ligt recht tegenover het Rivierenhof, een groene long van 130 hectare groot met plaats om te wandelen, te vissen en te sporten. Er is een speeltuin, kinderboerderij en verkeerspark. Uitblazen doet u op het terras van het kasteel. Vlak bij het Rivierenhof betekent ook: vlakbij het Wijnegem Shopping Center en groothandel Makro. En met tram 10 – halte Lunden ligt praktisch naast uw deur – staat u op een kwartiertje in het centrum van Antwerpen. Gaat u met de auto naar het werk? De Antwerpse ring en de oprit van de E313 liggen vlakbij. Door die fantastische ligging trekt de groene en gezellige wijk nu veel jonge gezinnen aan, en zijn er wijkwinkels, bakkers en scholen in overvloed.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 269 000 per maand

Adres:

Lundenstraat 2V3L - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2010

Bewoonbare opp.:

86 m²

Grondoppervlakte:

1220 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1034

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

3

Toilet:

1

EPC:

111 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Airco:

Ja

Aardgas:

Ja

Lundenstraat 2V3L - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap