Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

108 m²

€ 229 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Leuk 2 slaapkamerappartement met garage en terras op een gegeerde locatie in Deurne-Zuid, op de grens met Borsbeek.

EPC 161 | Instapklaar | 108 m² | Rolluiken en vliegenramen | Inpandige autostaanplaats  met automatische poort inbegrepen | Keuring elektrische installatie geldig tot 2035 | Ruime berging op het gelijkvloers | Aparte meters voor de nutsvoorzieningen


Een instapklaar en lichtrijk appartement van 108 m² met 2 ruime slaapkamers, een terras, een epc-topscore van 161 en 2 parken vlakbij. Zegt u dat wat? Bovendien is er nog een inpandige autostaanplaats met automatische poort op afstandsbediening en zijn er rolluiken aanwezig. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Inkom met gastentoilet: dankzij de lichte trappenhal is het aangenaam thuiskomen. Zo bereikt u het appartement op de tweede en hoogste verdieping. Achter 1 van de deuren in de hal zit het gastentoilet met handenwasser. Tevens is er een handige bergruimte die ook als vestiaire kan dienen.
  • Leefruimte: met de kamerbrede ramen profiteert de ruime leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. Centraal in de woonkamer staat de haard. Ook al is er centrale verwarming, op koude dagen is het eens zo gezellig om de houthaard aan te steken.
  • Keuken: de leefruimte met veel lichtinval en een handige bureauhoek geeft toegang tot de keuken. Deze is ingericht met een keramische kookplaat, een dampkap, een bakoven, een vaatwasser en een koelkast.
  • 2 slaapkamers: achteraan gelegen bevinden zich 2 mooie slaapkamers van ca. 15 en 10 m². Via de 2de slaapkamer bereikt u het terras.
  • Badkamer: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een lavabomeubel met spiegelkast en kolomkast en een jacuzzi ligbad met douchemogelijkheid. En u hangt de handdoeken te drogen op de wandradiator. Wat wilt u nog meer? De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Inpandige autostaanplaats en berging: de inpandige autostaanplaats met automatische poort op afstandsbediening en extra berging van ca. 4 m² zijn inbegrepen.
     

Goed om te weten
Het appartement is gelegen in een verzorgd en goed onderhouden gebouw. Het terras van het appartement en de gezamenlijke voordeur zijn recent vernieuwd. Aansluiting voor wasmachine zijn voorzien in de keuken. U verwarmt uw appartement met een individuele condensatieketel op gas van het merk Vaillant en in de pvc-ramen staat hoogrendementsbeglazing. Het appartement is voorzien van vliegenramen en rolluiken, deels elektrisch. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. En u heeft een videofoon. Bovendien is er een keuring van de elektrische installatie die geldig is tot 2035. De maandelijkse kosten bedragen slechts €65. Daar zit inbegrepen: kosten algemene delen en sparen reservefonds. U heeft aparte meters voor de nutsvoorzieningen. Voor gas en elektriciteit zijn deze meters reeds vernieuwd naar digitale meters. Het appartement is bovendien ook goed als opbrengsteigendom want het is verhuurbaar aan ca. €825/maand + €60/maand kosten.

Geniet van rust en natuur
Dit ruime 2 slaapkamer appartement is gunstig gelegen in de rustige en aangename wijk Eksterlaar. Door zijn unieke ligging in de groene rand van Antwerpen heeft u op wandelafstand enkele leuke parken waar u heerlijk kunt genieten. Zo is het Floris Primspark met zijn speelpleintje niet veraf. Ook het Boekenbergpark met zijn ecologische zwemvijver en speeltuin zijn kortbij. De vele restaurantjes in de buurt, waaronder het gekende café Exter zorgen voor een toffe sfeer. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer zijn kortbij. De ligging is zeer centraal op enkele kilometers van Berchem station en het Antwerpse stadscentrum. Ook vlot bereikbaar via verschillende invalswegen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Algemeen

Prijs:

€ 229 000 per maand

Adres:

Eksterlaar 201 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1974

Bewoonbare opp.:

108 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

2

Kadastraal inkomen:

€ 927

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Autostaanplaatsen:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

161 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Eksterlaar 201 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap