Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

192 m²

€ 299 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruim gebouw met garage en veel lichtinval te Deurne op de grens met Borsbeek.

Gebouw met 2 woonvertrekken - momenteel ingericht als woning | Ruime tuin | Inpandige garage en wasplaats | Geldige keuring van de elektrische installatie tot 2030 | Deels gerenoveerd | Vlakbij Rivierenhof en Fort 2

Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze deels gerenoveerde woning in Deurne met momenteel 4 slaapkamers, inpandige garage, wasplaats en kelder en het Rivierenhof in de buurt. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het pand:

  • Inkom: de hal heeft een ingebouwde vestiairekast. En de trap leidt u naar de 2 verdiepingen. De muren bestaan nu uit nogal donkere planchetten. Schildert u die wit? Dan wordt de inkomhal veel lichter en oogt ze een stuk groter. Via de hal kan u eveneens naar de garage, de wasplaats en naar een eerste (slaap)kamer van ca. 9 m² die u naar eigen wens kan inrichten. Achter de wasplaats waar ook de eerste gasketel staat is er nog een koer die momenteel wordt gebruikt als bergruimte.
  • Tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw ruim terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. U hebt geen achterburen. Achter uw stukje groen is er gewoon … nog wat meer groen. Er is ook nog een tuinhuis met elektriciteit die dienst kan doen als ruime berging of atelier voor de hobbyist.
  • Leefruimte: op naar de eerste verdieping. Via de hal komt u in de leefruimte. Er is plaats genoeg voor een gezellig en groot salon om tv te kijken en nog een speel- of hobbyhoek. U vindt hier ook toegang tot de gezellige eetkamer.
  • Keuken met bijkeuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. In de vernieuwde bijkeuken is er extra kastruimte. De keuken is aan vernieuwing toe, maar dé troef van de bijkeuken is de lichtstraat en de deur met een trap naar de tuin. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen.
  • Eerste badkamer: nog op de eerste verdieping vindt u een eerste badkamer met een douche, toilet, lavabo en handdoekdroger. Ook staat hier een gasketel voor warm water.
  • 3 slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de 2de verdieping. Dit was vroeger ingedeeld als een appartement maar nu vindt u daar 3 ruime slaapkamers van ca. 19, 14 en 9 m². En de badkamer is identiek ingericht als de badkamer op de eerste verdieping.
  • Inpandige garage, wasplaats en koer: we keren terug naar de benedenverdieping. Daar vindt u nog een inpandige garage met elektrische poort.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft ook nog een kelder.

Goed om te weten
De woning is momenteel ingedeeld als woonhuis maar mits aanpassingen kan het terug verdeeld worden in 2 aparte wooneenheden zoals vroeger. Zowel voor gas, water als elektriciteit zijn er dan ook 2 meters aanwezig. U verwarmt het eigendom op gas.  De woning is ook voorzien van rolluiken op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Bovendien heeft u een geldige keuring van de elektrische installatie tot 2030.

Bruisende buurt met alles kortbij
Het huis ligt in wijk Silsburg te Deurne - Zuid, op de grens met Borsbeek, op slechts 1,9 km van Fort 2, een recreatiedomein met wandelpaden, een voetbalveld, atletiekpiste, petanquebanen en meer.
In de buurt is écht alles wat u nodig hebt: winkels, scholen, openbaar vervoer, parken, sportinfrastructuur, … Noem maar op. Op wandelafstand vindt u de grootste Albert Heijn-supermarkt van Vlaanderen. En met de fiets staat u op minder dan een halfuur in het centrum van Antwerpen. In deze buurt is er voor ieder wat wils. Kom het vooral zélf ontdekken.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 299 000 per maand

Adres:

Dassastraat 30 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1956

Bewoonbare opp.:

192 m²

Grondoppervlakte:

210 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 992

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

561 kWh/m²jaarepc label f

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Dassastraat 30 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap