Appartement in Schilde - EST8

Verkocht

Schilde

80 m²

€ 275 000 per maand

1 slaapkamers

Meer info

Lichtrijk en superleuk halfopen gelijkvloers appartement uit 2011 met 1 slaapkamer, wasplaats en zonnige tuin in Schilde.

Topligging | Bouwjaar 2011 | Lichtrijk en ruimtelijk gevoel | Zeer ruime tuin met zij-ingang | EPC 151 | Keuring elektrische installatie tot 2035 | Ventilatiesysteem | Vloerverwarming | Gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalruimte


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een prachtig lichtrijk comfortabel appartement die qua stijl, energiezuinigheid en materialen er met kop en schouders boven uitsteekt. Dit één slaapkamerappartement met ruim terras en tuin werd tot in de puntjes met kwaliteitsmaterialen afgewerkt. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenstalling, afvalruimte, een ventilatiesysteem én vloerverwarming. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen op een onderhoudsvriendelijke donkere tegelvloer die u meteen naar de leefruimte trekt. In de hal is er plaats om uw jassen weg te hangen en u kan eveneens naar het gastentoilet met handenwasser.
  • Lichtrijke leefruimte met open keuken: in de woonkamer wacht een mooie verrassing. De leefruimte van ca. 8,5 meter breed is een prachtige ruimte van ca. 45 m² om te genieten en vrienden te ontvangen, of, voor uw kinderen, om erin te spelen. Grote ramen naar het terras zorgen voor nog meer zon- en daglicht. In de leefruimte staat ook de keuken, afgescheiden door een toog, met een kookvuur op gas met 5 pitten, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Extra keukentroef: de kok kookt altijd met warme voeten, want er ligt overal vloerverwarming.
  • Wasplaats: achter de keuken is er een handige wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine. Hier vindt u ook de zuinige condensatieketel van Vaillant terug.
  • Badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. De muur is volledig betegeld. Er is een inloopdouche met regendouche, een wandmeubel met lavabo, er is plaats genoeg voor handdoeken en zeep. Verder heeft de badkamer nog een wandradiator.
  • Slaapkamer: de slaapkamer heeft een ruime oppervlakte van ca. 14 m².
  • Tuin: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. Het grote terras ligt er al, het grastapijt ook. En er staat een tuinhuis. Verder is er ook nog een buitenkraan en een stopcontact. De tuin is bovendien volledig omheind en biedt via een poortje rechtstreeks toegang tot de straat.

Goed om te weten
Dit recent appartement is tiptop in orde. Ook de muren en vloeren zijn geïsoleerd. In de PVC-ramen staat hoogrendementsglas. U verwarmt met individuele verwarming op aardgas – er staat een energiezuinige condensatieketel van Vaillant. Het ventilatiesysteem zorgt voor een optimaal wooncomfort met een gezonde luchtkwaliteit. Zo komt u op een mooie epc-score van 151 kWh/m²jaar. De maandelijkse kosten bedragen €104 en hierin is inbegrepen: het beheer van het gebouw, blokpolis, gemeenschappelijke kosten gemene delen en onderhoud van de gemene delen. Bijkomend wordt er €22,40/maand gespaard voor de opbouw van het reservefonds. Het appartement kan verhuurd worden aan ca. €850/maand. Verder is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalruimte.

Rustige straat op steenworp afstand van winkels en horeca
Uw kinderen stappen veilig de voordeur uit en u profiteert van rust in de omgeving. Toch is de Turnhoutsebaan met alle winkels en horeca maar om de hoek. Op 3 minuten wandelen vindt u daar ook de bushalte met bussen richting Turnhout, Antwerpen en Oelegem. Ook scholen treft u in de nabije omgeving. Rustig en groen om te wonen en toch in een levendige buurt.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 275 000 per maand

Adres:

Kerkelei 51 - 2970 Schilde

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

2011

Bewoonbare opp.:

80 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 895

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

151 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Kerkelei 51 - 2970 Schilde

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap