Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

85 m²

€ 209 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Supermooi volledig gerenoveerd (2020) 2 slaapkamer appartement vlakbij groen met 2 kelderbergingen en zeer lage gemeenschappelijke kosten.

Vorig jaar volledig gerenoveerd | Zeer energiezuinig | Nieuwe condensatieketel | Keuring elektrische installatie tot 2046 | Dak vorig jaar vernieuwd | Lage gemeenschappelijke kosten | 2 kelderbergingen


Zoekt u een mooi en modern appartement in een rustige buurt, vlak bij groendomeinen zoals Rivierenhof, Ertbrugge en Bremweide? En wilt u tegelijk verschillende scholen, supermarkten en andere winkels in uw buurt? Dan is dit appartement op de eerste verdieping aan de Edelvalklaan in Deurne meer dan het ontdekken waard: vorig jaar volledig gerenoveerd, met een moderne keuken en badkamer, en twee mooie slaapkamers. Dit wordt uw nieuwe thuis!

Indeling van het appartement:

  • Inkom met apart toilet: het appartement ligt op de eerste verdieping. U komt er met de trap. De ruime verzorgde hal van het appartement leidt naar de leefruimte, badkamer, grootste slaapkamer en het apart toilet met handenwasser. In de hal is er genoeg plaats voor een vestiaire en schoenenkast. En er is een parlofoon.
  • Leefruimte: in deze leefruimte nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg en u krijgt veel licht binnen. Op de vloer ligt een mooie, brede en makkelijk te onderhouden laminaatvloer.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken. In die keuken is de kok in huis de koning te rijk, met veel kasten en een lang werkblad. Er is een inductievuur, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Op deze toestellen heeft u bovendien nog 4 jaar garantie. Achteraan in de keuken is er nog plaats voorzien met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Slaapkamers en badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. U krijgt een inloopdouche, wastafel met spiegelkast en een handdoekdroger. Via de hal kan u ook naar de ruime slaapkamer van ca. 15,50 m². Het raam werd dit jaar net vernieuwd. Achteraan de leefruimte is er nog een kamer van ca. 7m².
  • 2 kelderbergingen: nog geen plaats genoeg in dit appartement? Het beschikt ook over 2 kelderbergingen van ca. 4 en 6 m² die ideaal zijn om wijn of andere spullen in te bewaren.

Goed om te weten
De maandelijkse kosten voor de elektriciteit van de gemene delen en uw waterverbruik bedragen slechts 30 euro. En met een Epc-score van 154 kWh/m² jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. In werkelijk ligt deze nog lager aangezien het nieuwe raam en de nieuwe ketel hier nog niet mee in opgenomen zijn. Het dak is vorig jaar geïsoleerd en er is een keuring van de elektrische installatie tot 2046. U verwarmt het appartement met centrale verwarming op aardgas – er staat een nagelnieuwe condensatieketel van Vaillant. U geniet zelfs nog van een gratis onderhoud in 2022. De meters voor elektriciteit en gas zijn ook recent vernieuwd naar digitale meters. En de ingebouwde, zuinige ledspots maken uw comfort helemaal compleet.

Vlot bereikbaar
Het appartement aan de Edelvalklaan ligt op wandelafstand van een tramhalte, zodat u snel in het centrum van Antwerpen staat. Of neemt u liever een deelfiets in het Velo-station van de buurt? Ook de autosnelweg E313 en de Antwerpse Ring bereikt u vlot. En in geen tijd staat u bij de verschillende winkels in de buurt en het shoppingcenter in Wijnegem.

Geniet van rust en natuur
De boog kan niet altijd gespannen staan. Dus wandelt u af en toe eens naar het Park Groot Schijn, of het provinciale domein Rivierenhof. Ook het groengebied Ertbrugge ligt vlakbij. U geniet er van de weilanden, statige dreven en prachtige boomgaarden. Ten slotte is er nog gemeentepark Bremweide in de buurt met 30 hectare weiden en bos.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 209 000 per maand

Adres:

Edelvalklaan 16 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1966

Renovatiejaar:

2020

Bewoonbare opp.:

85 m²

Grondoppervlakte:

211 m²

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 713

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

2

Toilet:

1

EPC:

154 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Edelvalklaan 16 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap