Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

171 m²

€ 389 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Lichtrijke en ruime woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, vlakbij centrum Schoten en groen.

Ca. 171 m² woonoppervlakte | Garage/hobbyruimte ca. 55 m² | 4 slaapkamers + 1 extra kamer | Badkamer + douchekamer | Tuin gericht naar het zuiden met toegang tot kelderverdieping | 4 bouwlagen | Veel lichtinval | Rolluiken | Keuring elektrische installatie tot 2045 | Vlakbij centrum en Gemeentepark


Op zoek naar een grote gezinswoning met veel slaapkamers, veel bergruimte én een werkplaats voor uw hobby of beroep? U wilt een huis dat al goed in orde is, en met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is deze woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, extra grote garage/kelder, veel lichtinval en zonnige tuin echt iets voor u. Bovendien hoeft u maar 8 minuten te wandelen tot het centrum of het Gemeentepark. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: witte muren en een witte trap. Van het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. Via de hal komt u in de leefruimte, kan u de trap nemen naar de kelderverdieping of de trap nemen naar boven.
  • Leefruimte: via de hal wandelt u de ruime leefruimte in, die bestaat uit 3 doorlopende delen. Daar komt veel licht binnen dankzij de grote ramen vooraan en het glazen dak aan de keuken. Op de vloer ligt een mooie en makkelijk te onderhouden laminaatvloer.
  • Keuken: van de leefruimte loopt u door naar de ruime keuken met zicht op de tuin. Wie kookt, heeft nog altijd contact met de huisgenoten in de woonkamer. Toch blijft de keuken wat apart – die vaatwas ziet dus niemand. Ook valt er extra licht binnen dankzij de schuifdeur en het glazen dak met zonwering en inbouwspots. Wordt het te warm? Dan doet u gewoon de zonwering toe. U krijgt volgende kwaliteitstoestellen: een inductievuur, dampkap, koelkast, vaatwasser, oven en microgolfoven. En snel ontbijten doet u aan de toog.
  • Pal zuidelijk georiënteerde tuin: deze tuin vraagt amper onderhoud en is ontworpen om maximaal te genieten. U bereikt de knusse tuin via de keuken of garage. Door de zuidelijke oriëntatie geniet u op het terras en het gazon de hele dag van de zon. Maak u geen zorgen over pottenkijkers: de tuin is volledig omringd door groen.
  • Eerste verdieping – 2 slaapkamers: de witgeschilderde houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie, grote slaapkamers van ca. 14 en 11 m².
  • Eerste verdieping – badkamer en extra douchekamer: ergert u zich weleens aan de drukke ochtendspits in de badkamer? Dan hebben we goed nieuws, want dit huis heeft er 2: een badkamer met een ligbad, wandmeubel met dubbele wastafel, toilet en handdoekdroger en één met een douche, toilet en handenwasser. Zo maakt iedereen zich in zijn eigen tempo klaar voor de dag.
  • Dakverdieping – 2 + 1 slaapkamers: hier vindt u nog eens 2 slaapkamers van ca. 12 en 10 m². Moet er nog een kamer zijn? Dan richt u de 5de kamer van ca. 6,5 m² in als bureau of logeerkamer. Deze is tevens voorzien van ingemaakte kasten.
  • Kelder(garage)verdieping: nog meer ruimte want de woning heeft nog een extra grote garage/kelder van ca. 55 m². Uw aansluitingen voor wasmachine en droogkast en uw ketel vindt u hier ook terug.

Goed om te weten
Het dak is goed geïsoleerd en er is een keuring van de elektrische installatie tot 2045. In bijna alle ramen bevindt zich hoogrendementsglas. U verwarmt met stookolie. Bijna alle ramen hebben rolluiken, deels elektrisch. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Bovendien heeft de woning nog een oprit, gedaan met zoeken naar een parkeerplaats.

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlakbij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. Op 300 meter heeft u een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, en 40 ha grote park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones.  Op 1,8 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 10 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 389 000 per maand

Adres:

Jozef Hendrickxstraat 115 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1954

Bewoonbare opp.:

171 m²

Grondoppervlakte:

165 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1003

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

EPC:

252 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Jozef Hendrickxstraat 115 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap