Appartement in Antwerpen (2000) - EST8

Verkocht

Antwerpen (2000)

52 m²

€ 209 000 per maand

1 slaapkamers

Meer info

Gezellig eenslaapkamerappartement uit 2010 met ruim zuidterras in hartje Antwerpen.

Ruim terras gericht naar het zuiden | Zeer energiezuinig: EPC 101 | BJ 2010 | Lift | Elektriciteit conform


Zoekt u een superleuk eenslaapkamerappartement in de stad met terras? Lange Nieuwstraat is de place to be. Het appartement uit 2010 is fris en modern. Door de schuifraam aan de leefruimte valt er veel licht binnen. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar 6 minuten te fietsen en u staat in het stadspark voor een loopje of wandeling. Bovendien is het appartement een ideale opbrengsteigendom want het is verhuurd aan €750 per maand. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van de loft:

  • Hal: het appartement ligt op de vierde verdieping van het gebouw. U komt er via de lift. Via de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, leefruimte en het apart toilet met handenwasser. De hal is bovendien nog voorzien van een volledige wand met ingemaakte kasten om uw jassen in op te bergen.
  • Leefruimte met open keuken: hangt u niet in de keuken? Dan zit u wellicht een paar meter verder in het salon. De leefruimte is een mooie ruimte met een schuifraam naar het terras. De keuken is uitgerust met een keramisch kookvuur, afzuigkap en koelkast met vriesvak.
  • Terras aan de leefruimte: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het gezellige terras, gericht naar het zuiden, is er genoeg plaats voor een tafeltje met stoelen. Bovendien is het zeer rustig achteraan gelegen en is het overdekt. Komen eten!
  • Slaapkamer en badkamer: er is 1 slaapkamer van ca. 10 m². De badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel, een ledspiegel en een handdoekdroger.
     
Goed om te weten
Het appartement wordt verwarmd met een individuele verwarming op gas van Vaillant. De maandelijkse kosten bedragen amper ca. 83 euro. Daar zit in: de gemeenschappelijke verzekeringspolis, het beheer, het onderhoud van het gebouw, en de elektriciteit en water van de gemeenschappelijke delen. Verder betalen ze jaarlijks ca. €150 voor het reservefonds. En er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat. De unit wordt momenteel verhuurd voor €750/maand incl. kosten. Last but not least: het appartement heeft een conforme elektriciteitskeuring.

Vlakbij de Meir en het stadspark
Deze locatie krijgt een 10 op 10: vlakbij de winkelstraten, openbaar vervoer en groen. Op slechts 1 km vindt u het centraal station en u hoeft maar 12 minuten te wandelen tot aan de Schelde. U woont in het bruisende stadscentrum met talrijke restaurants, gezellige cafeetjes, terrasjes en winkels in onmiddellijke omgeving. Ook het Eilandje, de Meir en het Historisch Stadscentrum ligging op wandelafstand. Openbaar vervoer en een Velo-station treft u om de hoek. Verder is het vernieuwde Operaplein en het hippe Zuid ook zeer makkelijk te bereiken.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Algemeen

Prijs:

€ 209 000 per maand

Adres:

Lange Nieuwstraat 34 - 2000 Antwerpen (2000)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2010

Bewoonbare opp.:

52 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

4

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 651

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

101 kWh/m²jaarepc label b

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Lange Nieuwstraat 34 - 2000 Antwerpen (2000)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap