Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

176 m²

€ 459 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Modern gerenoveerde halfopen woning met praktijkruimte, 3 slaapkamers en een zonovergoten tuin op een gegeerde locatie.

Woning met praktijkruimte | Zuidoost gerichte tuin | Garage | Mogelijkheid tot kopen tweede garage| Vlakbij scholen en centrum Brasschaat | EPC 174 | 279 m² (+49 m² optionele garage) grondoppervlakte


Kijkt u uit naar een ruime woning met meerdere mogelijkheden? Zoekt u een huis met plaats voor uw kantoor of praktijk? En hebt u plaats nodig voor heel uw gezin? Deze halfopen bebouwing werd ingedeeld met beneden een praktijkruimte en boven een woongedeelte. Mooi weer? Dan geniet u volop met een tuin gericht naar het zuidoosten. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met gastentoilet: u krijgt bij deze woning 2 voordeuren, eentje voor de praktijkruimte en eentje voor uw privé. Via de inkomhal links kan u eveneens naar de wachtruimte, de praktijkruimte, de berging en naar een apart toilet met handenwasser. Deze hal is tevens uitgerust met ingemaakte kasten om uw schoenen en jassen netjes weg te leggen. De berging is momenteel ingericht als vierde slaapkamer. Via de voordeur rechts komt u rechtstreeks in de wachtruimte die ook nog eens een apart toilet heeft.
  • Lichte leefruimte van ca. 42 m²: neem de trap naar de eerste verdieping. In de L-vormige woonkamer van ca. 42m² is er genoeg plaats voor een gezellig salon om tv te kijken, een grote eettafel om vrienden te ontvangen en nog een speel- of hobbyhoek. De kamer heeft veel ramen dus valt er veel licht binnen. Er ligt een mooie parketvloer en de gashaard zorgt voor sfeer en gezelligheid.
  • Keuken: de open keuken heeft een kastenwand in wit hoogglans, een toog en zwarte keukentoestellen. U krijgt een breed gasvuur, afwasmachine, oven, microgolfoven, koelkast en diepvries. De afzuigkap is van Novy en de andere toestellen zijn van Miele en Siemens. De keuken heeft een werkblad in wit composiet. Daaronder zitten veel kasten. En u bereidt uw maaltijden met zicht op de tuin. Samen met de woonkamer vormt de keuken 1 groot geheel waar iedereen in huis gegarandeerd zijn favoriete plek vindt.
  • Zonnige tuin: we keren terug naar de benedenverdieping. Achter het huis is er een terras en een grote, 9 meter brede tuin gericht naar het zuidoosten – voor voetballers, tuinders of zonnekloppers. Het ruime aangelegde terras biedt plaats zat voor BBQ-feestjes en ’s avonds wordt het er nog gezelliger met de sfeerverlichting.
  • 2 garages met automatische poort: Dit huis heeft een garage van ca. 22 m² met toegang tot de woning. U opent de garagepoort van een afstand – heel handig bij regenweer of vrieskou. Daar staat ook de condensatieketel van Junkers. Op de oprit is er plaats voor nog een auto. Wil u ook nog plaats voor een tweede wagen of voor uw fietsen of een uit de hand gelopen hobby? Dan kan u de tweede garage ook nog optioneel aankopen aan €30.000.
  • 3 slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de tweede verdieping. Daar vindt u twee zeer ruime slaapkamers van maar liefst ca. 16 en 14,50 m². Er is ook nog een derde kamer van ca. 5,50 m². De badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met dubbele lavabo, douchecabine, toilet en handdoekdroger. En er zijn aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Het kleine raam zorgt ervoor dat u geen inkijk hebt, en dat u de badkamer kunt verlichten en verluchten. Wat wilt u nog meer? De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Kruipkelder: onder het huis is er een kruipkelder om rioolbuizen, verwarmingsbuizen, kabels en leidingen weg te werken
     
Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde en degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. De aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing en u verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Junkers uit 2011. Met een EPC van 174 kWh/m² jaar is uw verbruik minimaal. Verder is er een videofoon met 2 aparte camera’s. Zo checkt u direct wie er aanbelt bij uw privé of bij uw praktijk. Bovendien is er een aanvraag lopende om het terras op de eerste verdieping uit te breiden. Daarnaast is de woning ook nog eens beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Last but not least: er is een waterontharder. Daarmee hebt u veel minder kalkaanslag en hoeft u dus minder schoon te maken. Uw leidingen gaan langer mee. En uw kraantjeswater smaakt lekkerder.

In het groene Brasschaat, nabij het centrum en op 8 minuten van de E19
Dit huis te koop ligt in een groene straat in de wijk ‘Driehoek’ in Brasschaat. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op 8 minuten van de woning. U woont op 7 minuten wandelen van natuurdomein “De Inslag” waar je als wandelaar en fietser volop kan genieten van de natuur. Vlakbij treft u ook de Open Golf van Brasschaat en iets verderop de E10-plas. Kom deze toffe buurt vooral zelf ontdekken!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 459 000 per maand

Adres:

Pastorijstraat 9 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1981

Bewoonbare opp.:

176 m²

Grondoppervlakte:

279 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Kadastraal inkomen:

€ 1351

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Autostaanplaatsen:

2

Bureau:

1

Toilet:

3

EPC:

174 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Pastorijstraat 9 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap