Huis in Hoevenen - EST8

Verkocht

Hoevenen

162 m²

€ 359 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verzorgde gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, inpandige garage, veranda en mooie zonnige tuin.

Recent gerenoveerd | Zonnepanelen | 3 slaapkamers | Veel lichtinval | ca. 162 m² woonoppervlakte | EPC 130 | Vernieuwde ketel | extra bureauruimte | tweede keuken in veranda

Deze woning is een pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk, degelijk gebouwd en grondig gerenoveerd in 2019. Met 3 slaapkamers, een extra ruimte die momenteel ingericht is als bureau, een berging, véél kastruimte, inpandige garage, een oprit voor 2 wagens en luxematerialen. Buiten zit het ook snor want in deze makkelijk te onderhouden tuin kan u makkelijk genieten van het zonnetje en van de schaduw en er is een terras op de eerste verdieping. Bovendien is er nog een veranda met een tweede keuken waar u het hele jaar door kan genieten. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De voordeur heeft mat glas waardoor daglicht naar binnen kan. Door de brede hal heeft u plaats genoeg om uw jassen op te bergen. Via de hal kan u naar de garage, naar de wasplaats en de trap naar boven nemen.
  • Inpandige garage, bureau en wasplaats: er is een ruime garage met automatische poort en een oprit waar nog eens twee auto’s kunnen staan. Bovendien is er nog een wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. En de ketel vindt u hier ook terug. Beneden is er ook nog een extra kamer, die momenteel is ingericht als bureau. Deze geeft eveneens toegang tot de veranda.
  • Leefruimte met open keuken en eiland: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar lonkt de lichte leefruimte. Met aan de straatkant het salon en achteraan een strakke, witte keuken met eettafel en zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. De keuken is twee jaar geleden vernieuwd en is volledig uitgerust met een volkern werkblad, inductievuur met ingebouwde afzuigkap van het merk Bora, combi-oven, vaatwasser, extra grote koelkast en ingebouwde koffiemachine. De toestellen zijn van het merk AEG en Siemens. Op de vloer ligt er een makkelijk te onderhouden tegel. Bovendien is er ook nog een terrasje op de eerste verdieping. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten.
  • Zonnige en mooi aangelegde tuin: op de eerste verdieping ontdekte u al een terrasje om buiten te eten op zalige zomerdagen. Beneden hebt u nog een tweede terras met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Er is ook nog een heerlijke veranda van ca. 17 m² waar u het hele jaar door geniet van een buitengevoel. Hier is nog een tweede keuken aanwezig met een spoelbak, afwasmachine, combi-oven en koelkast.
  • 3 slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de tweede verdieping. Daar vindt u 3 mooie slaapkamers van ca. 15, 14 en 8 m². Niet alleen de keuken, het toilet, de vloeren en de slimme verlichting, ook de badkamer werd volledig gerenoveerd in 2019. Er is een inloopdouche waar u gemakkelijk met 2 in kunt, een lavabomeubel en een handdoekdroger. De badkamer is magisch wit met grote, moderne tegels aan de muur en piekfijn afgewerkt. U blijft ‘s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan. Het raam naar buiten zorgt voor licht en lucht.
Goed om te weten
Deze woning werd in 1976 degelijk gebouwd en de PVC-ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. De keuken, badkamer en toilet werden pas in 2019 vernieuwd en ook de condensatieketel op gas van Buderus is maar 3 jaar oud. Uw nieuwe thuis is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. De woning heeft een waterontharder, geplaatst in 2019. Daarmee hebt u veel minder kalkaanslag en hoeft u dus minder schoon te maken. Uw leidingen gaan langer mee. En uw kraantjeswater smaakt lekkerder. Wilt u uw elektrische wagen veilig en betrouwbaar laden? Dit kan dankzij de autolader in de garage. De videofoon, inbouwspots, sensoren en de domotica maken het leef comfort in dit huis helemaal compleet. U kan hiermee uw verwarming, deurbel en verlichting buitenhuis bekijken en aansturen. En als klap op de vuurpijl: 17 zonnepanelen goed voor 5.800 wattpiek mét terugdraaiende teller die op het platte dak liggen, uit het zicht. Deze zijn pas vorig jaar geplaatst.

Rustig wonen vlakbij het centrum en invalswegen
Deze woning ligt in een rustige wijk, vlakbij het centrum en invalswegen. Op amper 10 minuten bent u met de wagen aan het befaamde Picoloplein met al zijn winkels. Op 10 minuten wandelen treft u de bakker en de krantenwinkel. Supermarkt Carrefour en Proxy Delhaize is slechts 3 minuten rijden met de wagen. Een bushalte treft u om de hoek en scholen zoals De Rekke en Sint-Calasanz liggen vlakbij. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevinden zich op ca. 3 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij! 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 359 000 per maand

Adres:

Palmenlaan 51 - 2940 Hoevenen

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1976

Bewoonbare opp.:

162 m²

Grondoppervlakte:

180 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Kadastraal inkomen:

€ 1100

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

2

Bureau:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

130 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Domotica:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Palmenlaan 51 - 2940 Hoevenen

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap