Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

92 m²

€ 219 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Leuk en verzorgd halfopen appartement met 2 ruime slaapkamers, terras, garage en prachtig uitzicht

Prachtig uitzicht op groen | Dak geïsoleerd in 2020 | EPC 349 | Tussen Ertbrugge en de golf | Rolluiken | Airconditioning | Garagebox aan €25.000 | Terras

Welkom in het paradijs van licht en natuur. U krijgt een lichtrijke leefruimte met een uitzicht waar u instant verliefd op wordt, 2 slaapkamers, airconditioning, terras en een garage. Dat zijn de troeven van dit appartement nabij groen en Wijnegem Shop Eat Enjoy. Alle ramen hebben dubbele beglazing en het dak werd vorig jaar geïsoleerd en vernieuwd. Dit wordt uw nieuwe thuis!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met apart toilet: het appartement is gelegen op de tweede verdieping. In de hal is er een apart gastentoilet en een ingemaakte kast om uw jassen netjes in op te bergen.
  • Leefruimte met veel lichtinval: via de deur komt u in de leefruimte. Het is een halfopen appartement waardoor er opzij een extra raam is. Ook vooraan zijn er grote raampartijen waardoor u geniet van veel lichtinval én bovendien een prachtig uitzicht. Op de vloer ligt een mooie parket. Wordt het te warm? Dan kan u de automatische zonnescreens naar beneden laten gaan en de airco opzetten. Er is ook nog een maatmeubel aanwezig.
  • Keuken: de keuken is een aparte ruimte met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Het raam zorgt voor voldoende lichtinval voor de chef in huis. Hier vindt u een combioven, een keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak en een vaatwasser.
  • 2 slaapkamers: er zijn twee slaapkamers van ca. 14 en 8 m².
  • Terras: de tweede kamer biedt toegang tot het gezellig terras met ingemaakte kast, gericht naar het westen.
  • Badkamer: de badkamer is recent vernieuwd geweest en afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen. Deze is uitgerust met een inloopdouche, een wandmeubel met lavabo en een handdoekdroger.
  • Privatieve kelderberging en garage: er is een praktische individuele kelderberging van ca. 8 m² en een garagebox achteraan het gebouw, waarvan de poort recent vernieuwd is. Ook zijn de verharding en de leidingen van de oprit en de manoeuvreerruimte pas vernieuwd.  Deze garage is verplicht bij aan te kopen aan €25.000.
Goed om te weten
Het appartement wordt verwarmd met een vernieuwde, gezamenlijke CV op stookolie, calorimeters bepalen uw individueel verbruik. In de ramen staat reeds dubbelglas en het dak werd vorig jaar vernieuwd en geïsoleerd. Het appartementsgebouw is gebouwd in 1970 en bevindt zich in verzorgde staat. Er is ook een nieuwe parlofoon geïnstalleerd en er is een individuele kelderberging van maar liefst ca. 8 m². Verder zijn er ook rolluiken aanwezig om koude, warmte en ongewenste gasten buiten te houden. In de maandelijkse kost van ca. €170 is o.a. inbegrepen: waterverbruik, verwarming, elektriciteit hal, blokpolis, onderhoud tuin en van de gemeenschappelijke delen en beheer van het gebouw. En u heeft een airconditioning, handig bij hete zomers.

Centraal gelegen nabij groen en winkels
Het appartement ligt in een rustige en aangename buurt van Deurne, vlakbij verbindingswegen en aan de grens met Wijnegem. Voor supermarkten en shoppen is Wijnegem Shop Eat Enjoy de place to be en slechts 6 minuten rijden van uw deur. Snakt u naar groen, dan hoeft u maar 8 minuten te wandelen voor het park Ertbrugge – een populaire plek bij zonnekloppers, sportliefhebbers en wandelaars. Ook gemeentepark Bremweide is vlakbij. Tram 5 heeft een halte op 350 meter. En met de wagen zit u direct op de Ring, E313 en de E19. Het speelbos in Park Groot Schijn is een plek waar kinderen kunnen ravotten in de natuur. Tot slot zijn het Rivierenhof en scholen ook niet ver van uw thuis. Wat wilt u nog meer?


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Algemeen

Prijs:

€ 219 000 per maand

Adres:

Haviklaan 49 V2L - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1970

Bewoonbare opp.:

92 m²

Grondoppervlakte:

476 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 829

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

372 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Airco:

Ja

Haviklaan 49 V2L - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap