Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

146 m²

€ 279 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Gerenoveerde gezellige woning met 3 ruime slaapkamers vlakbij groen en centrum Schoten.

Recent gerenoveerd | Veel lichtinval | EPC 138 | Nagelnieuwe condensatieketel | Keuring van de elektrische installatie tot 2046 | Vlakbij Gemeentepark


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Schoten trekt u zo in. Deze woning heeft troeven in overvloed! U krijgt een grote en lichtrijke leefruimte, 3 mooie slaapkamers en een ruime badkamer. Bovendien hoeft u maar 5 minuten te wandelen tot aan het Gemeentepark. Contacteer ons snel voor een bezoek!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De voordeur heeft glas bovenaan waardoor daglicht naar binnen kan. Achteraan is er een ingemaakte vestiairekast waar u uw jassen in kan opbergen. Ook vindt u hier de verlichte trap naar boven en de deur naar de leefruimte.
  • Leefruimte: via de hal wandelt u de ruime leefruimte in. Daar komt veel licht binnen dankzij de grote ramen vooraan en de lichtkoepel achteraan in de keuken. Op de vloer ligt een mooie en makkelijk te onderhouden keramische parkettegel.
  • Keuken: de open keuken baadt in het licht en is compleet uitgerust met een Msystem 6-pits gasfornuis, dampkap, microgolfoven en een vaatwasser. Achteraan in een hoek vindt u eveneens de aansluiting voor wasmachine en droogkast.
  • Badkamer: in deze ruime badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. De muur is bijna volledig betegeld en heeft alles wat u nodig hebt. Een houten meubel met een opbouw waskom, een hoekbad, een inloopdouche en een toilet.
  • Eerste verdieping – 2 slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 ruime slaapkamers. Ook hier is er veel licht.
  • Voortuin: de woning heeft een omheinde voortuin met zicht op het groen dat zich aan de overkant van de straat bevindt. Deze is gunstig georiënteerd naar het zuidwesten.
  • Zolderverdieping: mag er nog een slaapkamer, hobbykamer of mancave zijn? Dan is de zeer aangename en ruime zolderkamer met zicht op groen van ca. 29 m² ideaal.

Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde. Het dak is vernieuwd en goed geïsoleerd. In de ramen bevindt zich hoogrendementsglas. U verwarmt met een nagelnieuwe (mei 2021) en superzuinige condensatieketel op gas van Bosch. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken dankzij het alarmsysteem. En er is een keuring van de elektrische installatie tot 2046. De fraaie voorgevel werd gekaleid en afwerkt met natuursteen, de achtergevel werd voorzien van sidings.

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlakbij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. Om de hoek heeft u een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, en 40 ha grote park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones.  Op 1,4 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 6 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Algemeen

Prijs:

€ 279 000 per maand

Adres:

Papenaardekenstraat 9 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1931

Bewoonbare opp.:

146 m²

Grondoppervlakte:

95 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 401

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

138 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Papenaardekenstraat 9 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap